EMailAfdrukken

MTB parcours Het Schenge

Kaart
Straat:
Geldeloozepad
Postcode:
4463 AJ
Stad:
Goes
Provincie:
Zeeland
Land:
Land: nl

Omschrijving

In 2011 is in opdracht van de gemeente Goes dit mountainbike trainings parcours aangelegd, volgens een ontwerp van ATB Team X-Treme.

Het parcours is gesitueerd aan de rand van Goes, nabij Sportpark "Het Schenge". In de buurt van het parcours is een ruim parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden.

Het parcours is voor iedereen vrij toegankelijk. Wel wordt aandacht gevraagd voor de gedragsregels om veilig te biken. Trainingen of activiteiten georganiseerd door ATB Team X-Treme of het CIOS krijgen voorrang boven particulier gebruik.

Het parcours bestaat uit verschillende aangelegde heuvels tot ca. 8 meter hoog voorzien van diverse hellingpercentages waarop naar hartelust getraind kan worden. Aangelegde hindernissen completeren het geheel. Deze hindernissen hebben allen een passende naam gekregen:

De ondergrond bestaat voornamelijk uit gras. Het gras op de vlakke gedeelten wordt met regelmaat gemaaid door de gemeente. De hellingen worden 2 maal per jaar gemaaid waarbij het streven is dit uit te voeren rond de mei vakantie en aan het eind van de zomervakantie. Rondom de hindernissen wordt, indien nodig, gemaaid door ATB Team X-Treme.

Bijzonderheden:

Lengte: n.v.t.
Ondergrond: Gras, klei  Hindernissen: Gras, klei, zand, steen, hout
Moeilijkheidsgraad: Pittige oefeningen 
Start: Hek 100 mtr. voorbij FITLAND XL
Route-aanduiding: n.v.t.

Foursquare:  https://foursquare.com/venue/19946179

AFSLUITINGEN en HINDER

 

  
 
Datum Titel Locatie Stad Type
01.01.2014 - 31.12.2025 ATB Team X-Treme MTB training JEUGD MTB parcours Het Schenge Goes Training