Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Sponsoren

Trots en blij zijn we met de steun in de rug die we van onze sponsoren mogen ontvangen. Zonder bedrijven, die de mountainbike-sport een warm hart toedragen, zouden veel van de ATB Team X-Treme activiteiten geen doorgang kunnen vinden.

 

Fiets en Fitness XXL continueert aanbieding HELM en BRIL

GOES - De speciale X-Treme aanbieding van Fiets en Fitness XXL van helm en/of sportbril in de ATB Team X-Treme kleuren gaat gewoon door. Na de eerste actie enige weken geleden heeft onze hoofdsponsor besloten deze ledenaanbieding voor onbepaalde tijd te continueren. Passen en aankopen bij Fiets en Fitness XXL in Goes. 

Laatst aangepast (vrijdag 20 oktober 2017 13:33)

Lees meer...

 

Speciale aanbieding van Hoofdsponsor Fiets en Fitness XXL (rectificatie)

GOES - Hoofdsponsor Fiets en Fitness XXL by Jeremiasse verlengt het sponsorcontract met ATB Team X-Treme en viert dit met een SPECIALE AANBIEDING "Helm en bril" in de teamkleuren exclusief voor leden van ATB Team X-Treme. De aanbieding geldt bij afname van minimaal 10 stuks. Dus maak er snel gebruik van om zeker van de korting te zijn.

Passen en bestellen kan op de familiedag (vrijdag 25 augustus), op de Zomercup wedstrijd in Burgh-Haamstede (zondag 3 september) en op de eerste jeugdtraining op dinsdag 5 september. Heb je al eerder je keuze gemaakt en weet je je maat. Geef dan je bestelling snel door aan het secretariaat.

20170704-1 Speciale aanbieding Hoofdsponsor Fiets en Fitness XXL

 

Laatst aangepast (vrijdag 11 augustus 2017 13:15)

 

Aankondiging Ladies Night bij Fiets en Fitness XXL by Jeremiasse

20170127-2 Logo Fiets en Fitness XXLGOES - Van onze hoofdsponsor Fiets en Fitness ontvingen we de onderstaande uitnodiging voor o.a. X-Treme en andere dames-bikers.

 

Ladies, noteer in uw agenda:
 

Woensdagavond 8 maart om 19:00 uur Ladies Night bij Fiets en Fitness XXL by Jeremiasse!

 

Laatst aangepast (vrijdag 27 januari 2017 19:20)

Lees meer...

 

Fiets en Fitness XXL genomineerd voor Tweewielerwinkel van het jaar.

201612167-3 Logo Fiets en Fitness XXLGOES - In 2001 won Jeremiasse Fiets en Fitness XXL reeds met glans de titel "Tweewielerwinkel van het Jaar", nu zijn ze, als rijwielspecialist, weer genomineerd voor de titel van 2017. Deze spectaculaire 20e editie van de verkiezing “Tweewielerwinkel van het Jaar” kent in 2017 een geheel vernieuwde opzet. Klanten, relaties, kennissen en vrienden zijn enorm van invloed op de felbegeerde titel, daarom het verzoek; STEM OP Fiets en Fitness XXL!

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 12 januari 2018 13:02)

Lees meer...

 

Winnaars verloting BBB-Elbrus helmen bekend

20160412-4 BBB- Elbrus roodGOES - Dat het een leuke actie zou worden dat konden we wel verwachten, maar of die verwachting dan ook echt gaat uitkomen moet dan nog blijken. Op de verloting van vier stuks BBB-ELBRUS helmen is massaal gereageerd. Nagenoeg alle deelnemers aan de JMW Burgh-Haamstede hebben in de afgelopen twee weken hun kaart ingestuurd naar onze sponsor Fiets en Fitness XXL in Goes die deze actie samen met BBB op touw heeft gezet.

 

Laatst aangepast (dinsdag 12 april 2016 21:39)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook