Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Sponsoren

Trots en blij zijn we met de steun in de rug die we van onze sponsoren mogen ontvangen. Zonder bedrijven, die de mountainbike-sport een warm hart toedragen, zouden veel van de ATB Team X-Treme activiteiten geen doorgang kunnen vinden.

 

Speciale aanbieding van Hoofdsponsor Fiets en Fitness XXL

GOES - Hoofdsponsor Fiets en Fitness XXL by Jeremiasse verlengt het sponsorcontract met ATB TEAM X-Treme en viert dit met een SPECIALE AANBIEDING in de teamkleuren exclusief voor leden van ATB Team X-Treme. Passen en bestellen kan tot 5 september bij Fiets en Fitness XXL, Van de Spiegelstraat 82, 4461 LN GOES

20170704-1 Speciale aanbieding Hoofdsponsor Fiets en Fitness XXL

 

Laatst aangepast (woensdag 05 juli 2017 17:07)

 

Aankondiging Ladies Night bij Fiets en Fitness XXL by Jeremiasse

20170127-2 Logo Fiets en Fitness XXLGOES - Van onze hoofdsponsor Fiets en Fitness ontvingen we de onderstaande uitnodiging voor o.a. X-Treme en andere dames-bikers.

 

Ladies, noteer in uw agenda:
 

Woensdagavond 8 maart om 19:00 uur Ladies Night bij Fiets en Fitness XXL by Jeremiasse!

 

Laatst aangepast (vrijdag 27 januari 2017 19:20)

Lees meer...

 

Fiets en Fitness XXL genomineerd voor Tweewielerwinkel van het jaar.

201612167-3 Logo Fiets en Fitness XXLGOES - In 2001 won Jeremiasse Fiets en Fitness XXL reeds met glans de titel "Tweewielerwinkel van het Jaar", nu zijn ze, als rijwielspecialist, weer genomineerd voor de titel van 2017. Deze spectaculaire 20e editie van de verkiezing “Tweewielerwinkel van het Jaar” kent in 2017 een geheel vernieuwde opzet. Klanten, relaties, kennissen en vrienden zijn enorm van invloed op de felbegeerde titel, daarom het verzoek; STEM OP Fiets en Fitness XXL!

 

 

Laatst aangepast (zaterdag 17 december 2016 09:16)

Lees meer...

 

Winnaars verloting BBB-Elbrus helmen bekend

20160412-4 BBB- Elbrus roodGOES - Dat het een leuke actie zou worden dat konden we wel verwachten, maar of die verwachting dan ook echt gaat uitkomen moet dan nog blijken. Op de verloting van vier stuks BBB-ELBRUS helmen is massaal gereageerd. Nagenoeg alle deelnemers aan de JMW Burgh-Haamstede hebben in de afgelopen twee weken hun kaart ingestuurd naar onze sponsor Fiets en Fitness XXL in Goes die deze actie samen met BBB op touw heeft gezet.

 

Laatst aangepast (dinsdag 12 april 2016 21:39)

Lees meer...

 

Nog 2 dagen voor The X-Treme Experience EVENT XXL; Meld je nu aan!

20160303-3 Logo fiets en fitness XXLGOES - Wij zijn klaar voor “The X-Treme Experience Event XXL” op dinsdag 15 maart aanstaande in Goes bij onze hoofdsponsor. De plannen zijn rond, de puntjes op de i gezet en de afspraken gemaakt ...... dus kom maar op!!!

Nog niet aangemeld? Dit is je laatste kans!!!

Nog niet overtuigd? Kijk naar de PROMO FILM by Damy.

Leden, partners, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s zijn allemaal VAN HARTE WELKOM onder slechts één voorwaarde enthousiasme voor de mountainbikesport of -sporter!!!

Laatst aangepast (zondag 13 maart 2016 14:10)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook