Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Wedstrijdteam

Knallen van Start tot Finish

en zorgen dat je je concurrent de baas blijft is het doel van de renners van het

wedstrijdteam


Milan Vader sluit laatste wereldbeker af met 6e plaats in Vallnord Andorra

VALLNORD (ANDORRA) - De complete top 20 van het wereldbekerklassement bij de Beloften (U23) was aanwezig voor de laatste Worldcup van het seizoen. Die werd zondag 4 september verreden  in Vallnord Andorra.
De renners kregen 6 ronden voorgeschoteld op een parcours met veel hoogtemeters en dat erg glibberig was geworden door de regenbui die afgelopen nacht was gevallen.

Laatst aangepast (vrijdag 09 september 2016 13:21)

Lees meer...

 

Milan Vader nestelt zich tussen Eliterenners

20160828-1 Milan Vader PI Cup Zoetermeer - foto Ingrid VaderZOETERMEER - Op zondag 28 augustus reed Milan Vader naar een 3e plaats in de Pearl Izumicup in Zoetermeer, een gecombineerde Elite/U23 wedstrijd. Direct vanaf de start liet Milan zich zien en nam brutaal de leiding. Aan het einde van de eerste ronde had hij zo’n 18 sec. voorsprong op een groep achtervolgers met de Belg Ruben Scheire, die 11e werd in de Olympische mountainbikewedstrijd in Rio, de Nederlands Kampioen bij de Elite Hans Becking en Frank Beemer en nog een Belg Sebastian Carabin.

 

Laatst aangepast (zaterdag 03 september 2016 18:46)

Lees meer...

 

Milan Vader 13e in Mont St. Anne Canada


MONT ST. ANNE (Canada) - Met een 13e plaats in zijn 4e wereldbeker van dit seizoen was Milan niet helemaal tevreden. Vooraf had Milan op een betere klassering gehoopt, de voorbereidingen waren goed en het parcours lag ‘m wel.  Vanaf zijn 7e startpositie kon hij zich 3 ronden lang handhaven op die plek. Na de 3e ronde zakte hij langzaam weg uit de top 10 en ook zijn laatste sterke ronden zaten er vandaag niet in.

Laatst aangepast (donderdag 11 augustus 2016 13:26)

Lees meer...

 

Milan Vader wint met overmacht NK mountainbike voor beloften

20160717-6 klein NK MTB Nieuwkuijk - foto Ingrid VaderNIEUWKUIJK - Milan Vader is zondag zeer overtuigend Nederlands kampioen mountainbike geworden bij de beloften. Vanaf de start reed hij aan kop van de wedstrijd en bouwde de voorsprong op zijn naaste concurrenten, Roel van der Stegen en David Nordemann, ronde na ronde uit tot een kleine twee minuten aan de finish.

 

 

 

Laatst aangepast (woensdag 20 juli 2016 16:10)

Lees meer...

 

UPDATE Golden Boys en Jimmy reden Merida Dutch Cross Country

VAALS - Op 11 juni reden de Golden Boys Antwan, Mattijs, Henk en Philip de Merida Dutch Cross Country. Een wedstrijd voor mountainbikers tussen Schiermonnikoog en Vaals over een afstand van niet minder dan 455 kilometer.

 

Laatst aangepast (dinsdag 05 juli 2016 10:05)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook