Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Wedstrijdteam

Knallen van Start tot Finish

en zorgen dat je je concurrent de baas blijft is het doel van de renners van het

wedstrijdteam


Penning van Verdienste voor Johan, Aanmoediging voor Bart en Rob

ZIERIKZEE De verrassing was groot, afgelopen vrijdag in het overvolle Sportcafé van het nieuwe sportcentrum in Zierikzee tijdens de Sportverkiezing Schouwen-Duiveland 2014. Bij Johan moest wel een lichtje gaan branden toen zo zachtjesaan meer en meer familie en fietsmaatjes “zomaar” kwamen kijken. Ook de boys Kastelein hadden niet in de gaten dat vader, moeder, oma, opa, tante en oom speciaal voor hen hierheen waren gekomen20150206-1 Sportverkiezing S-D 2014 Johan Hendrikse - foto Tonny Bruin20150206-3 Sportverkiezing S-D 2014 Bart en Rob Kastelein - foto Tonny Bruin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatst aangepast (maandag 09 februari 2015 22:40)

Lees meer...

 

Prima strandweer voor Koga MTB Beachrace

20150125-5 Affiche KOGA MTB Beachrace 2015 kleinErik Dekker heeft afgelopen zondag de KOGA Mountainbike Beachrace aan zijn zegelijst toegevoegd. Voor de voormalige Raborenner was dit de eerste strandrace waaraan hij deelnam en doet dus niet mee voor het KNWU Lotto klassement waar Thijs Zonneveld nog steeds aan de leiding gaat. Dat het met de vorm van Dekker niks mis is blijkt wel uit het feit dat hij pas Nederlands kampioen Cyclocros in de categorie 40+ is geworden. De 42 kilometer strand verteerde hij in 1:13.12'.

 

 

Laatst aangepast (maandag 26 januari 2015 20:06)

Lees meer...

 

Spannende MTB Eliminator Races Indoor Trail Zeeland 2015

20150124-6 Indoor Trial Zeeland MTB  - foto Martijn LavooijWie er niet was heeft iets gemist! Dat is logisch en zou zomaar een uitspraak van Johan Cruijff kunnen zijn. Maar nee, dit was een veel gehoorde opmerking tijdens de Indoor Trail Zeeland. Wat weinig deelnemers op een aantal onderdelen en wellicht daarom ook minder publiek. Niettemin was het sfeertje en ook het parcours prima in orde voor de looponderdelen en spannende MTB Eliminator races.

 

 

Laatst aangepast (maandag 26 januari 2015 15:31)

Lees meer...

 

X-Treme succes in crossduathlon Etten-Leur

Traditioneel wordt in het laatste weekend van januari de Mos accountants Crossduathlon in Etten-Leur gehouden. Dit jaar dus vandaag, zondag 25 januari. Een druk wielerweekend in zuid-west Nederland maar een leuke (winterse) en succesvolle afwisseling op een koud, sneeuw en ijzig parcours.

Laatst aangepast (zondag 25 januari 2015 17:22)

Lees meer...

 

Een druk mountainbike & spinning weekend is aanstaande

Scharendijke-Goes-Burgh Het wordt aanstaand weekend een drukke boel met mountainbike en andere wieleractiviteiten in het Zeeuwse land. Keuze is er volop en als je het een beetje uitkient is het zelfs mogelijk om aan alle evenementen mee te doen. Tijd voor familiezaken is er dan echter niet bij of je moet ze meenemen. Lukt het niet om zelf mee te doen dan is "juichen langs de lijn" met z’n allen en komen kijken naar de verrichtingen van de renners natuurlijk ook een prima optie.

Laatst aangepast (donderdag 22 januari 2015 21:01)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook