Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Wedstrijdteam

Knallen van Start tot Finish

en zorgen dat je je concurrent de baas blijft is het doel van de renners van het

wedstrijdteam


Ouderwets veel X-Tremisten aan start op eigen JMW Burgh-Haamstede

20150328-1 JMW Burgh-Haamstede podium Nina Houmes - foto Jim HoumesBURGH-HAAMSTEDE In totaal stonden 223 bikers aan de start in Burgh-Haamstede, waarvan 24 uit Zeeland. We vinden het erg leuk dat we een aantal nieuwe namen voorbij zien komen in de diverse uitslagen. Het is best spannend als je aan de start staat in zo een groot startveld. Vanaf categorie 3 stonden er steeds meer dan 30 rijders aan de start. En dat zijn bijna allemaal kinderen die regelmatig mee doen in deze Landelijke Jeugd Competitie mountainbike.

Laatst aangepast (maandag 30 maart 2015 18:35)

Lees meer...

 

Chiel Moelker op stoom tijdens eerste LJC wedstrijd in Oldebroek

OLDEBROEK Op zaterdag 14 maart is in Oldebroek de aftrap verzorgd van de Landelijke Jeugd Competitie mountainbike. Uiteraard was ook ATB Team X-Treme weer van de partij met een afvaardiging jeugdrenners.

Laatst aangepast (maandag 16 maart 2015 22:27)

Lees meer...

 

Milan Vader gekozen tot Zeeuws Topsporttalent 2014

20150226-3 Zeeuws Topsportgala Milan VaderGOES We blijven maar feesten deze periode. Tijdens het Zeeuws Topsportgala wat vanavond in de Mythe in Goes werd gehouden is Milan Vader gekozen tot Zeeuws Sporttalent 2014. Milan won deze prijs vanwege zijn zeer aansprekende mountainbike prestaties in 2014, waaronder de 2e plaats op het NK, de 3e plaats op het EK, 3e plaats in de wereldbeker in Nove Mesto, de 4e plaats op het WK mountainbike en winnaar van de Topcompetitie 2014 voor junioren.

 

 

 

Laatst aangepast (donderdag 26 februari 2015 23:12)

Lees meer...

 

NK MTB Eliminator tijdens Papendal Bike Event 10 mei 2015

20150226-3 Logo Papendal Bike Event 2015PAPENDAL Ben jij al bekend met deze explosieve en uitdagende mountainbike discipline? Tijdens het Papendal Bike Event (zondag 10 mei) ga je het meemaken: Vier rijders gaan de strijd met elkaar aan op een kort MTB parcours tussen de 500 en 1000 meter. Per ronde gaan de twee snelste rijders door naar de volgende ronde, de twee langzaamste rijders zijn geëlimineerd uit de wedstrijd.

 

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 27 februari 2015 15:37)

Lees meer...

 

Uitnodiging SportTechnische Informatieavonden KNWU district Zuidwest

WOUW De Sport Technisch District Coördinator (STDC), Petra van der Veen, van ons district KNWU-Zuidwest, organiseert komend voorjaar een aantal informatieavonden voor renners, ouders en trainers/begeleiders om handvatten aan te reiken in de ontwikkeling van wielrenners/-rensters.

Zowel renners/renster als ouders en trainers/begeleiders zijn deze avonden van harte welkom. Zie de uitnodiging van de STDC!

Laatst aangepast (woensdag 11 februari 2015 20:27)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook