Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Wedstrijdteam

Knallen van Start tot Finish

en zorgen dat je je concurrent de baas blijft is het doel van de renners van het

wedstrijdteam


Trainingen Nieuweling/Junioren landelijk trainingspunt Mountainbike

NIEUWEGEIN - Het landelijk trainingspunt mountainbike heeft een plan opgesteld voor de komende periode voor Junioren en Nieuwelingen.

Ben je junior of nieuweling, heb je een KNWU licentie én wil je graag trainen onder leiding van professionele trainers? Meld je dan aan voor de landelijke trainingsdagen.

Laatst aangepast (woensdag 29 april 2015 09:17)

Lees meer...

 

Milan Vader 5e plaats in Haiming (Oostenrijk)

HAIMING (Oostenrijk) - Woensdag was Milan Vader al afgereisd met de selectie naar Oostenrijk om zich daar voor te bereiden op de HC wedstrijd de Oetztaler Forest Cross in Haiming (Oostenrijk). De mountainbikers kregen een parcours voorgeschoteld met lange klimmen en afdalingen vol wortels en stenen.

Lees meer...

 

Milan Vader net naast het podium in het Engelse Plymouth

PLYMOUTH - De tweede wedstrijd van de Britse National XC Series in Newnham Park  werd verreden in het Engelse Plymouth. Milan Vader was gebrand op een goed resultaat, omdat hij drie weken geleden lek reed  in de laatste ronde van de eerste wedstrijd in Sherwoord Pines. Hij verspeelde daarmee een goede klassering en werd uiteindelijk 15e.

Lees meer...

 

X-Treme goed weekend in Oldenzaal

OLDENZAAL - Afgelopen zaterdag (18 april) kende de LJC wedstrijd in Oldenzaal weer een X-Treme goed begin in categorie 1.  Nina Houmes en Chiel Moelker reden beiden podium na een spannende strijd tussen beide renners. Het was weer een prachtige dag in het bosrijke Oldenzaal. Het parkoers was erg leuk uitgezet en er zaten technische stukjes in. Klimmetjes, kleine bochtjes in het zand, een drop off en een obstakel van minimaal 20 cm hoog waarop de rennertjes vanuit het zand omhoog moesten jumpen.

Laatst aangepast (maandag 20 april 2015 13:07)

Lees meer...

 

X-Tremisten sterk in Paasbike Nieuwkuijk en KidsChallenge Kleine Brogel

20150407-3 Logo Pearl IZUMI Benelux cup 2015NIEUWKUIJK Milan Vader 6e in Paasbike
De eerste wedstrijd van de Beneluxcup 2015 werd verreden in het Nederlandse Nieuwkuijk. Aan de start verscheen de hele Nederlandse top, waaronder de wereldkampioen Michiel van der Heijden die zich ook wilde laten zien op zijn thuisparcours.

 

Laatst aangepast (woensdag 08 april 2015 20:04)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook