Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Wedstrijdteam

Knallen van Start tot Finish

en zorgen dat je je concurrent de baas blijft is het doel van de renners van het

wedstrijdteam


Milan Vader geselecteerd voor Europees Kampioenschap

NIEUWEGEIN - Bondscoach Tim Heemskerk heeft maar liefst elf renners geselecteerd om mee te gaan naar het Europese Kampioenschap mountainbike in het Italiaanse Chies d’Alpago over twee weken. Ook X-Tremist Milan Vader (Belofte Mannen Cross country) en oud X-Tremiste Anne Terpstra (Elite Vrouwen Cross country) zijn daar van de partij.
Het EK wordt gehouden van 20 tot en met 26 juli.

Laatst aangepast (zaterdag 11 juli 2015 11:47)

 

Nina Houmes en Rob Kastelein Nederlands Kampioen MTB jeugd 2015

20150613-1 Logo NK MTB jeugd 2015ARKEL – Ruim 300 jongens en meisjes streden afgelopen zaterdag om het Nederlands Kampioenschap mountainbiken voor de jeugd in Arkel. Nina Houmes behaalde de titel bij meisjes cat. 9 jaar en Rob Kastelein werd de overtuigende winnaar bij de jongens in categorie 2. Zij mogen zich het komende jaar laten zien in het rood-wit-blauw tenue. Een prachtige derde plaats was weggelegd voor Shirin van Anrooij bij de meisjes in categorie 5.

 

 

Laatst aangepast (maandag 15 juni 2015 14:14)

Lees meer...

 

Milan Vader onderuit in 1e wereldbeker in Tsjechië

NOVE MESTO - De eerste wereldbeker mountainbike 2015 eindigde voor Belofte Milan Vader in mineur. Hij had zich er veel van voorgesteld, na zijn 3e plaats van vorig jaar bij de junioren rekende hij op een goede klassering, omdat het parcours en de entourage hem ligt. De trainingsritten verliepen ook uitstekend. Vanaf een 48e positie mocht Milan het opnemen tegen 141 tegenstanders in de categorie men U23.

Lees meer...

 

Eerste podiumplaats in marathon voor Daniël Paardekooper

LA ROCHE-EN-ARDENNE(B) - Afgelopen weekend hebben Pieter de Meester) en Daniël Paardekooper de Belgian Mountainbike Challenge (BeMC) gereden in La Roche-en-Ardenne. Deze UCI S2 wedstrijd is een 3-daagse wedstrijd van 262 kilometer met 7700+ hoogtemeters klimwerk door de Ardennen. Beide renners starten in de Masters 1 <40 categorie.

Lees meer...

 

Milan Vader regeert in achtertuin

SITTARD - Milan Vader heeft de Nationale MTB Trophy Sittard op zijn naam geschreven. Deze gecombineerde Elite/belofte wedstrijd werd verreden op het parcours van het KNWU Olympic Training Centre in Sittard. Voor Milan dus een thuiswedstrijd, die hij ondanks een kleine verkoudheid toch besloot te rijden.

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook