Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Wedstrijdteam

Knallen van Start tot Finish

en zorgen dat je je concurrent de baas blijft is het doel van de renners van het

wedstrijdteam


Informatie Toestemming voor rijden van MTB wedstrijden in buitenland

BURGH-HAAMSTEDE - Om mountainbikewedstrijden in het buitenland te mogen rijden zijn de KNWU regels dit jaar aangescherpt voor een aantal categorieën. Daar, waar de toestemming eerst per district werd geregeld, wordt dit nu voor mountainbikewedstrijden, landelijk, door het hoofdbureau bekeken. De maatregel is bedoeld ter bescherming van de Nederlandse Nationale wedstrijden. Daar is natuurlijk “iets” voor te zeggen, wij willen tenslotte zelf ook een goed gevulde startlijst op de komende JMW Burgh-Haamstede, 26 maart aanstaande. Toch dagen we, tegelijkertijd, de Nederlandse organisatoren uit om onze bikers steeds uitdagende en mountainbikewaardige parcoursen voor te schotelen zodat uitwijken naar buiten de landsgrenzen geen optie meer is.

Laatst aangepast (maandag 22 februari 2016 15:59)

Lees meer...

 

Meer bekend over LJC wedstrijden 2016

BURGH-HAAMSTEDE - Het mountainbikeseizoen gaat bijna weer beginnen en de bikers en ouders zijn druk in de weer met het plannen van wedstrijden en andere activiteiten. Dat valt niet altijd mee want veel kalenders zijn nog aan wijzigingen onderhevig. Heb je net je plannetje klaar dan wijzigt er weer iets en je kan opnieuw beginnen. Tóch lijkt het er nu op dat de LJC kalender voor 2016 aardig definitief is en durven we hem te publiceren.

Laatst aangepast (dinsdag 09 februari 2016 14:23)

Lees meer...

 

Prachtige dag voor KOGA Beachrace Renesse 2016

20160117-8 MTB beachrace Renesse - foto organisatieBROUWERSDAM - Vroeg uit de veren voor een zondag en dat om naar de Brouwersdam af te reizen waar een paar honderd bikkels gereed zouden staan voor de KOGA beachrace 2016 van strandpaviljoen Perry’s richting stormvloedkering en weer terug. Niet alleen de winst van de wedstrijd en verbetering van de positie in het klassement stonden op het spel maar ook de felbegeerde titel “Open Zeeuws Kampioen Beachrace”.

 

 

 

Laatst aangepast (dinsdag 19 januari 2016 12:00)

Lees meer...

 

Wedstrijden Landelijke Jeugd Competitie 2016 bekend (OV)

NIEUWEGEIN – Tijdens de evaluatievergadering van de landelijke jeugdwedstrijden hebben de organisatoren hun gewenste wedstrijddata voor 2016 bekend gemaakt. Zoals het er nu naar uitziet gaat de competitie bestaan uit maar liefst 15 wedstrijden waarvan 2 specifiek gericht zullen zijn op de techniek. Het Nederlands Kampioenschap MTB jeugd 2016 is toegewezen aan wielervereniging Westland Wil Vooruit op 11 juni in Honselersdijk.

Laatst aangepast (maandag 16 november 2015 16:44)

Lees meer...

 

World Championship Beachrace wordt 'World’s Best Beachbiker'

20151110-1 Logo WCBeachrace 2015NIEUWEGEIN - In de afgelopen weken is er de nodige commotie ontstaan nadat gepubliceerd werd dat de organisatie van de strandrace op de Brouwerdam het eerste ‘World Championship Beachrace’ zou organiseren.

Zoals eerder vermeld betreft het geen officieel WK, hierdoor kwamen de nodige vragen binnen over de consequenties van het wel starten en heerste hierover in het land de nodige onrust.

 

 

Laatst aangepast (dinsdag 10 november 2015 15:29)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook