Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Wedstrijdteam

Knallen van Start tot Finish

en zorgen dat je je concurrent de baas blijft is het doel van de renners van het

wedstrijdteam


Jasmijn Bruin op hoogste trede podium in Italie...

20160500-1 Riva del Garda Jasmijn Bruin - foto fam. BruinRIVA DEL GARDA (IT) - Tijdens haar verblijf gedurende de afgelopen meivakantie met haar vader en moeder in Riva del Garda (Italie) werd er als onderdeel van het BIKE Festival ( http://riva.bike-festival.de/en/news.html) een aantal mountainbike wedstrijden georganiseerd. Naast de verschillende marathon disciplines voor de volwassenen was er voor de kids tot en met 14 jaar een zogenaamde Scott Junior trophy in diverse leeftijdscategorien.

 

 

 

Laatst aangepast (woensdag 11 mei 2016 16:45)

Lees meer...

 

Milan Vader zesde in wereldbeker Australië

CAIRNS - Een prima prestatie van Milan tijdens de wereldbekerwedstrijd in Cairns Vorige week alweer. Met slechts 1.47 minuten achterstand op de winnaar Samuel Gaze uit Nieuw Zeeland finishte hij op de zesde stek in de beloftencategorie. Daarmee zorgde hij voor de beste Nederlandse prestatie. Een prima opsteker voor het Europees Kampioenschap wat van 5 tot 8 mei wordt gehouden in Zweden.

Laatst aangepast (dinsdag 03 mei 2016 09:29)

 

Sterk optreden Milan Vader in Montichiari (ITA)

MONTICHIARI (IT) - Milan Vader is het mountainbikeseizoen 2016 goed gestart. Als 2e jaars belofte renner behaalde hij dit jaar al vier podiumplaatsen in de categorie Beloften (U23).
Zo werd hij 2e in het Spaanse Chelva en 3e in Banyoles, 4e  in het Schotse Lianelli en 5e in Bad Sackingen (D). Afgelopen zaterdag reed Milan mee in de HC wedstrijd Trofeo Delcar in Montichiari (Italië).

Laatst aangepast (maandag 18 april 2016 10:57)

Lees meer...

 

Milan Vader in voorbereiding op OS Tokyo 2020

SITTARD - Terwijl de meeste sporters uitkijken naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro wordt op het K-OTC in Sittard hard getraind door (onder andere) mountainbiker Milan Vader voor de Spelen van 2020. Hoe ziet zijn leven in Sittard eruit?

Laatst aangepast (donderdag 07 april 2016 12:41)

Lees meer...

 

Onze jongens in de Flanders MTB Series Kleine Brögel 2 april

KLEINE BRÖGEL (B) - Sommige X-Tremisten hebben de zomercup laten schieten om fris aan de start te staan op 2 april in de Flanders MTB series ofwel de Vlaamse Kidschallenge. De broertjes Kastelein stonden fris aan de start en ook Kasper Rentier die zich veelal focust op de Belgische competitie. Mike Deutekom rijdt in de U15 (onder 15 jaar) ook heel graag de wedstrijden in België. Dit zijn vaak mooie wedstrijden voor hem en mooie parcoursen. Zijn streven is een plek in de top 10.

Laatst aangepast (maandag 04 april 2016 13:04)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook