Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Wedstrijdteam

Knallen van Start tot Finish

en zorgen dat je je concurrent de baas blijft is het doel van de renners van het

wedstrijdteam


8e plaats voor Milan Vader op WK

Nove Mesto (Tsjechië) - Milan Vader heeft zich zojuist naar de 8e plaats gereden tijdens het Wereld Kampioenschap MTB in de categorie Men under 23. Hij reed een aantal ronden in een groepje van vier bikers maar hij zette in de voorlaatste ronde flink aan en loste de andere drie op zoek naar Lukas Baum die bij het ingaan van de laatste ronde nog 44 seconden voor lag. In de laatste ronde maakte Milan deze afstand goed en finishte 2 seconden voor Baum op de 8e plaats. De nieuwe wereldkampioen werd Samuel Gaze uit Nieuw Zeeland.

Later meer.

Laatst aangepast (zaterdag 02 juli 2016 12:03)

 

Milan Vader lijkt op tijd hersteld voor het WK MTB

HEUBACH (D) - Milan Vader heeft zondag deelgenomen aan het Bike the Rock festival in het Duitse Heubach. Het was voor Milan zijn eerste wedstrijd na zijn elleboogbreuk 4 weken geleden in La Bresse, waar hij bij een training ten val was gekomen en twee scheurtjes in zijn ellebooggewricht opliep. In het Franse ziekenhuis kreeg hij 4-6 weken gips voorgeschreven en zag hij het WK MTB al aan zich voorbij gaan.

Laatst aangepast (maandag 20 juni 2016 14:33)

Lees meer...

 

Zes podiumplaatsen voor ATB Team X-Treme tijdens de LJC in Wijchen

20160604-4 LJC Wijchen - foto fam. DeutekomWIJCHEN - Zaterdag 4 juni begon de dag in Wijchen voor sommigen van ons al vroeg met een clinic van Gerben de Knegt, oud renner en assistent bondscoach MTB, waaraan een aantal X-Tremisten heeft deelgenomen. Zij hebben samen met deze oud renner het parcours alvast verkend en een aantal tips & tricks gekregen. Er werd veel aandacht besteed aan de technische aspecten van het mountainbiken.

 

 

 

Laatst aangepast (woensdag 08 juni 2016 12:43)

Lees meer...

 

Pech voor Milan Vader in La Bresse

20160530-1 Milan Vader - archiefLA BRESSE (F) - Het internationale mountainbike seizoen begon geweldig goed voor Milan. De uitgekiende voorbereidingen, tijdens trainingen en verblijf bij het K-OTC in Sittard en tijdens stages elders, begonnen hun vruchten weer rijkelijk af te werpen. Helaas wordt dit nu even verstoord door een blessure.

 

 

 

Laatst aangepast (maandag 30 mei 2016 13:19)

Lees meer...

 

UPDATE Mooie dag JMW in Beesel op 21 Mei

20160521-8 LJC Beesel - fot Bart Kastelein kleinBEESEL - Dat is vroeg op voor de zaterdagochtend. Om 06.00 uur staan we op om de hond uit te laten, douchen, ontbijten, omkleden, auto inpakken en rijden maar…onderweg naar Beesel.
Ergens op de snelweg zien we ook de familie Houmes rijden die dezelfde kant opgaan.

Aangekomen in Beesel worden we door de parkeerwachters netjes op het veld gezet. Ook de familie Blommaard is er net aangekomen en staat 2 auto’s achter ons. Terwijl we de auto’s uitpakken komt Michel Nuijten ons melden dat de teamtent inmiddels staat. Dat is mooi en we lopen en/of fietsen gezamenlijk die kant op.

 

Laatst aangepast (woensdag 01 juni 2016 13:55)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook