Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Wedstrijdteam

Knallen van Start tot Finish

en zorgen dat je je concurrent de baas blijft is het doel van de renners van het

wedstrijdteam


Informatie-avond over doping en meer ....

WOUW - De KNWU Sport Technisch District Coördinator van het District Zuidwest, Petra van der Veen, nodigt Nieuwelingen, Nieuweling meisjes, Junioren en Junior-Vrouwen uit voor een informatie-avond over doping.

Laatst aangepast (dinsdag 31 januari 2017 16:59)

Lees meer...

 

Aanvragen licentie 2017 en licentie via buitenlandse vereniging

NIEUWEGEIN - Vanaf afgelopen donderdag, 10 november, kunnen de licenties 2017 worden aangevraagd. Als aan alle licentievoorwaarden wordt voldaan bij aanvraag vanaf dit moment wordt de licentie ruim voor 1 januari ontvangen. Mocht iemand nog een licentie voor 2016 nodig hebben (red. b.v. voor veldrijden), dan kan deze tot 25 december aangevraagd of gewijzigd worden. De vereniging kan deze licentie nog tot 25 december goedkeuren.

Gelijk aan dit jaar kan men vanaf 1 januari 2017 niet meer gebruik maken van de licentie 2016.

Laatst aangepast (woensdag 16 november 2016 17:56)

Lees meer...

 

Gerben de Knegt nieuwe bondscoach mountainbike

NIEUWEGEIN - Gerben de Knegt wordt per 1 januari 2017 ook bondscoach mountainbike. Hij volgt hiermee huidig bondscoach Tim Heemskerk op.

Tim Heemskerk: “Eigenlijk voelt het heel goed om wat anders te gaan doen. Het afgelopen seizoen had ik al het gevoel dat mijn kracht op andere gebieden ligt. Ik heb ontdekt dat het trainen en coachen van renners mijn grootste passie is. Die passie is groter dan het begeleiden van renners tijdens kampioenschappen.”

Gerben de Knegt is sinds 1 september al bondscoach veldrijden en zal deze functie vanaf het nieuwe jaar ook uitoefenen voor het mountainbiken. Hij ziet de voordelen van de combinatie van beide functies. “Beide disciplines groeien steeds dichter naar elkaar toe, wat zorgt voor wederzijdse interesse. Veldrijders stappen vaker op een mountainbike en andersom. De sporten sluiten steeds meer op elkaar aan. Mathieu van der Poel is daar het bekendste voorbeeld van.”

Laatst aangepast (donderdag 03 november 2016 18:24)

 

Milan Vader voelt zich thuis in Sittard!

SITTARD - Op zaterdag avond behaalde Milan Vader een tweede plaats op het Nederlands Kampioenschap XC(E) Eliminator. Een sprintrace over een parcours met hindernissen op de markt in Sittard. Daniel Prijkel won het goud en Levhi Braam, de kampioen van vorig jaar het brons.

Lees meer...

 

Informatie NK MTB jeugd 2016 Honselersdijk

HONSELERSDIJK - Nog een paar weken en het is weer zover, het NK MTB 2016 voor de jeugd. Het wordt deze keer, laat in het jaar, op zaterdag 1 oktober georganiseerd door de vereniging Westland Wil Vooruit in Honselersdijk op het ge-upgrade parcours in recreatiegebied “de Wollebrand”. Inschrijven kan nog tot 22 september via www.knwu.nl

Laatst aangepast (donderdag 15 september 2016 12:00)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook