Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Toerteam

Toeren over ongebaande paden in de vrije natuur!!

het 

X-Treme ATB Toerteam

 voor sportief plezierige "off road" bikeavonturen voor beginners tot gevorderde toerrenners


X-Treme ATB Toerteam Goes: De kop is er af

GOES Dinsdagavond 7 april om half zeven staan er voor de eerste tocht van het seizoen 12 X-Tremisten klaar bij Fitland XL. Het zijn: Rob, Ad, Mattijs, Jaap, Peter Ku, Ko, Andries, Henk, Piet, Mark en onze twee herintreders Peter Kodde en Jan de Bart. Na een winter vol met spinninglessen is het nu wel weer eens tijd voor een normaal rondje door de natuur.

Laatst aangepast (vrijdag 10 april 2015 18:57)

Lees meer...

 

X-Treme Toerteam Goes hervat de zomeravond MTB toerritten

GOES Vanaf dinsdag 7 april a.s. start het X-Treme ToerTeam Goes (TTG) het zomerseizoen met de dinsdagavond MTB toertrainingen. De vertrektijd in de eerste en de laatste maand (april en september) is vanwege het licht om 18.30 uur, in de maanden daar tussen vertrekt de groep om 19.00 uur. De startplaats is vanaf het parkeerterrein bij Fitland XL aan het Geldeloozepad te Goes.

 

Laatst aangepast (zaterdag 04 april 2015 14:00)

Lees meer...

 

Beach Challenge Zeeland 15 maart 2015 AFGELAST

20141215-1 Beach Challenge Zeeland afgelastKAMPERLAND Helaas heeft de organisatie van de Beach Challenge Zeeland moeten besluiten de komende editie van 15 maart 2015 af te gelasten. Organisatorische redenen liggen hieraan ten grondslag. De organisatie (Stichting PIM en Stichting Jayden) gaat proberen dit schitterend evenement voor het goede doel nu eind 2015 te laten plaatsvinden. 

Laatst aangepast (maandag 15 december 2014 16:33)

 

Zondag 7 december Toertocht 's Heer Arendskerke (30 of 50 km.)

's HEER ARENDSKERKE Wielercomité ’s Heer Arendskerke houdt op zondag 7 december een toertocht (15e editie) voor mountainbikers door de 'zak' van Zuid Beveland.
Zeeland en vooral Zuid Beveland is bij uitstek een domein voor fietsers die tijdens tochten een uniek landschap tegenkomen.
Dit landschap kenmerkt zich door prachtige dijken, mooie weggetjes, spiegelende welen, fruitige boomgaarden, oude boerderijen en nog veel meer natuurschoon.

Laatst aangepast (dinsdag 02 december 2014 11:56)

Lees meer...

 

Dit weekend veel MTB Beachplezier in Zeeland

BROUWERSDAM Wie van zand, zee en biken houdt komt dit weekend flink aan zijn of haar trekken met zaterdag de eerste editie van de "Strandrace Brouwersdam-Ouddorp" en zondag met de tweede editie van de Zeeuwse MTB Strandtocht.

MTB strandraces en MTB toertochten worden steeds populairder bij deelnemers en publiek, het is toch weer iets geheel anders dan racen op de weg of biken door het bos.

Laatst aangepast (vrijdag 28 november 2014 20:31)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook