Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Toerteam

Toeren over ongebaande paden in de vrije natuur!!

het 

X-Treme ATB Toerteam

 voor sportief plezierige "off road" bikeavonturen voor beginners tot gevorderde toerrenners


Golden Boys op avontuur in Franse Alpen", deel 2

20150828-6 Golden Boys ChampcellaCHAMPCELLA (FR) - Zaterdag 22 augustus was het weer zover. Toen vertrokken een aantal X-Treme mountainbike fanaten richting Champcella in de Franse Alpen voor hun welhaast jaarlijkse MTB uitje. Inmiddels zijn er een aantal dagen verstreken en hebben de mannen een weblog bijgehouden van hun verrichtingen onder leiding van de inmiddels bekende gids Jos.

In dit log kun je de verrichtingen volgen van: Ad Spelier, Mattijs Bordui, Henk Westerveld, Jaap Nieuwenhuijze, Rob Spelier, Jack Varekamp, Eelco Mosselman en Philip van Hove.

In dit deel de verslagen van woensdag 26 t/m vrijdag 28 augustus.

Laatst aangepast (zondag 13 september 2015 21:35)

Lees meer...

 

Golden Boys op avontuur in Franse Alpen", deel 1

CHAMPCELLA (FR) - Zaterdag 22 augustus was het weer zover. Toen vertrokken een aantal X-Treme mountainbike fanaten richting Champcella in de Franse Alpen voor hun welhaast jaarlijkse MTB uitje. Inmiddels zijn er een aantal dagen verstreken en hebben de mannen een weblog bijgehouden van hun verrichtingen onder leiding van de inmiddels bekende gids Jos.

In dit log kun je de verrichtingen volgen van: Ad Spelier, Mattijs Bordui, Henk Westerveld, Jaap Nieuwenhuijze, Rob Spelier, Jack Varekamp, Eelco Mosselman en Philip van Hove.

Laatst aangepast (donderdag 27 augustus 2015 12:06)

Lees meer...

 

X-Treme ATB Toerteam Goes: "Midzomernachttocht 2015"

20150708-1 Kamelenzak MidzomernachttochtGOES - Na een week uitstel wegens geen toerleiders is het er deze dinsdagavond 30-6-2015 toch van gekomen: De traditionele midzomernachttocht.
Was het vorige week dinsdag nog een graad of 12, nu tikte de temperatuur dik boven de 25 graden aan. Ondanks de warmte stonden er toch 14 X-Tremisten te popelen om deze vrij pittige tocht aan te vatten. Van te voren hebben we wel via de whatsapp aangegeven om extra drinken mee te nemen. Bijvoorbeeld in een kamelenzak.

 

 

Laatst aangepast (woensdag 08 juli 2015 09:28)

Lees meer...

 

X-Treme ATB Toerteam Goes: "Moggen, broeiers, klote kabel en een lief klein kievitje!"

GOES - Zomaar een donderdag avond en niets te doen? Je gooit op de groeps app of er iemand zin heeft in een rondje fietsen en je krijgt een heel leuk groepje bij elkaar. Om 19 uur staan Ad, Rob, Eelco M, Piet, Henk, Louis, Mart Jan en ondergetekende klaar. Het is droog, de zon schijnt en er waait een lekker windje. De regenbuien zijn voorbij getrokken vandaag.

Laatst aangepast (maandag 11 mei 2015 14:40)

Lees meer...

 

X-Treme ATB Toerteam Goes: "Faken"

GOES - Dinsdagavond 21 april staan er weer 10 X-Tremisten klaar voor een tochtje door Zuid-Beveland. Ad, Louis, Rob, Jaap, Peter, Marc, Jaap, Mattijs, Eelco en ondergetekende. Voor ik bij Fitland aankom zie ik voor mij 3 dames wandelen waar van er één een heel strakke jurk aanheeft waar haar eh “hoe zal ik het fatsoenlijk zeggen” derriére er erg geprononceerd uitpuilde. “Helaas”moesten wij wachten voor het stoplicht bij de Praxis.

Laatst aangepast (donderdag 23 april 2015 13:19)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook