Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

X-TremeMarathonZeeland MTB-Toertocht

De eerste zaterdag in oktober vindt de X-Treme / KustmarathonZeeland MTB toertocht plaats.
Deze MTB toertocht wordt sinds 2007 gereden op het Kustmarathon Zeeland parcours, maar dan in omgekeerde richting; van Zoutelande naar Burgh dus. In 2013 is de toertocht met een 10 tal spannende kilometers uitgebreid.

Het ongekende succes van afgelopen jaren heeft de organisatiegroep een gigantische motivatie gegeven om dit jaar de handen weer flink uit de mouwen te steken.

Ervaren maar ook minder ervaren mountainbikers of wielrenners mogen deze zéér gevarieerde tocht van ca. 55 kilometer aan de Zeeuwse kust zeker niet missen. De toertocht brengt u, via de schitterende bossen, duinen en vooral de stranden die de Zeeuwse kust rijk is, van Zoutelande naar Burgh. Wind, water en zand zijn dé Zeeuwse elementen die getrotseerd moeten worden. Natuurlijk afhankelijk van het weer en het getij op die dag.

Als de toertocht eenmaal gedaan is, wacht bij de finish een onvergetelijke ontvangst van publiek en het ontvangstcomité van ATB Team X-Treme die de renners verblijden met een unieke herinneringsmedaille, een drankje én de onvergetelijke Burghse perencake van de plaatselijke bakker.
Deze toertocht is beslist géén wedstrijd dus onderweg hebben de deelnemers volop gelegenheid om van de schitterende omgeving te genieten.


Voor de achtste keer X-Treme/Kustmarathon Zeeland MTB Toertocht

20130920 Logo Kust marathon ZeelandZOUTELANDE-BURGH Alweer voor de achtste keer organiseert ATB Team X-Treme, in nauwe samenwerking met Stichting Kustmarathon Zeeland, de X-Treme/Kustmarathon Zeeland MTB Toertocht. De werkgroep o.l.v. Leen Schoe is al weken aan de slag om alles in goede banen te leiden vanaf de start in Zoutelande, uitzetten van de route, de begeleiding en verzorging onderweg en de aankomst in Burgh. Momenteel worden de laatste puntjes op de "i" gezet.

Laatst aangepast (vrijdag 10 oktober 2014 16:48)

Lees meer...

 

Filmverslag X-Treme/MarathonZeeland MTB Toertocht 2013

Karel de Smet heeft zoals gewoonlijk weer een schitterend filmverslag gemaakt van de X-Treme/MarathonZeeland MTB Toertocht 2013. Een noviteit is dat het gefilmd is met 2 camera’s één naar voren en één naar achteren gericht.
Zie de link http://youtu.be/ZYJb_he7mGM

Laatst aangepast (donderdag 14 november 2013 10:15)

 

Prima sfeertje tijdens de DELTA Dikke Banden Race 2013 in Burgh

20131005 DDBR Burgh Jan Slager DSC00360BURGH Zaterdag 5 oktober 2013 was het weer zover in Burgh. Voor het derde jaar achtereen werd de DELTA Dikke Banden Race rond de kerk georganiseerd. Na het vertrek van de hardlopers en de binnenkomst van alle mountainbikers die meededen aan MTB Toertocht van de Kustmarathon Zeeland mocht ook de lokale jeugd van start in een eigen mountainbike wedstrijd.

 

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 01 november 2013 21:18)

Lees meer...

 

Kustmarathon Zeeland MTB Toertocht 2013 dik geslaagd

20131005 KM 226255 LWMBURGH Het Kustmarathon Zeeland 2013 weekend zit er weer op. Geslaagder dan ooit als je de reacties van de marathon organisatie verneemt. Meer deelnemers op alle onderdelen, goed weer, een geweldige sfeer en geen noemenswaardige problemen. ATB Team X-Treme organiseerde voor de zevende keer alweer de Mountainbike Toertocht. Waar in 2007 voorzichtig werd begonnen met 160 deelnemers is de tocht inmiddels uitgegroeid naar 1250 deelnemers in die een mooie maar heftige route voor hun kiezen kregen.

Laatst aangepast (maandag 28 oktober 2013 17:50)

Lees meer...

 

Organisatie klaar voor de X-Treme/MarathonZeeland MTB Toertocht 2013

20130920 Logo Kust marathon ZeelandAlweer voor de zevende!! keer op rij organiseert ATB Team X-Treme, in nauwe samenwerking met Stichting Kustmarathon Zeeland, de X-Treme/MarathonZeeland MTB Toertocht. De werkgroep is al weken aan de slag om alles in goede banen te leiden vanaf de start in Zoutelande, uitzetten van de route, de begeleiding en verzorging onderweg en de aankomst in Burgh.

Laatst aangepast (donderdag 03 oktober 2013 13:09)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook