Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

X-TremeMarathonZeeland MTB-Toertocht

De eerste zaterdag in oktober vindt de X-Treme / KustmarathonZeeland MTB toertocht plaats.
Deze MTB toertocht wordt sinds 2007 gereden op het Kustmarathon Zeeland parcours, maar dan in omgekeerde richting; van Zoutelande naar Burgh dus. In 2013 is de toertocht met een 10 tal spannende kilometers uitgebreid.

Het ongekende succes van afgelopen jaren heeft de organisatiegroep een gigantische motivatie gegeven om dit jaar de handen weer flink uit de mouwen te steken.

Ervaren maar ook minder ervaren mountainbikers of wielrenners mogen deze zéér gevarieerde tocht van ca. 55 kilometer aan de Zeeuwse kust zeker niet missen. De toertocht brengt u, via de schitterende bossen, duinen en vooral de stranden die de Zeeuwse kust rijk is, van Zoutelande naar Burgh. Wind, water en zand zijn dé Zeeuwse elementen die getrotseerd moeten worden. Natuurlijk afhankelijk van het weer en het getij op die dag.

Als de toertocht eenmaal gedaan is, wacht bij de finish een onvergetelijke ontvangst van publiek en het ontvangstcomité van ATB Team X-Treme die de renners verblijden met een unieke herinneringsmedaille, een drankje én de onvergetelijke Burghse perencake van de plaatselijke bakker.
Deze toertocht is beslist géén wedstrijd dus onderweg hebben de deelnemers volop gelegenheid om van de schitterende omgeving te genieten.


Schrijf je nu in voor de X-Treme/KustmarathonZeeland MTB toertocht

Zoutelande-Burgh - Je kan er maar beter vroeg bij zijn. Voor je het weet schiet je het voorjaar in met alle drukte van dien. De kans is dan wel heel groot dat je pas op het allerlaatste moment denkt aan je inschrijving voor de X-Treme/KustmarathonZeeland MTB toertocht die dit jaar op zaterdag 6 oktober wordt gehouden.

Dan ben je helaas te laat, want de inschrijving sluit op 20 augustus óf zodra de limiet van 1500 deelnemers is bereikt. Inmiddels zijn je al een kleine 600 bikers voorgegaan. Dus schrijf je vandaag nog in op via www.marathonzeeland.nl20180116-1 Kustmarathon MTB - foto SMZ

 

Laatst aangepast (dinsdag 16 januari 2018 13:57)

 

Al 800 inschrijvingen voor X-Treme/KustmarathonZeeland MTB Toertocht

20170131-1 Logo KustmarathonZeelandZOUTELANDE-BURGH - We schrijven nog maar net eind januari en nu al hebben zich 780 deelnemers ingeschreven voor de volgende editie op 7 oktober aanstaande. De die-hards hebben natuurlijk al gekeken naar het getij op deze dag. De beachbikers gaan het treffen het met laagwater om 9.35 uur bij de Roompotsluis noordzee zijde.

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 27 januari 2017 20:19)

Lees meer...

 

Schrijf je nu in voor de X-Treme/KustmarathonZeeland MTB toertocht

20160102-1 Logo Kustmarathon ZeelandZOUTELANDE – Exact op 1 januari om middernacht is de inschrijving gestart voor de verschillende onderdelen van de Kustmarathon Zeeland, die dit jaar in het weekend van 30 september t/m 2 oktober 2016 wordt gehouden.
De X-Treme/KustmarathonZeeland MTB toertocht van Zoutelande naar Burgh gaat op 1 oktober van start. Dit jaar alweer voor de 10e keer.

 

Laatst aangepast (zaterdag 02 januari 2016 14:54)

Lees meer...

 

Geslaagde MarathonZeeland meeting 2015

DOMBURG - Deze bikers waren afgelopen donderdag present op de aftrap van het MarathonZeeland weekend 2015. Traditiegetrouw wordt voorafgaand aan het weekend een marathonmeeting georganiseerd waat deelnemers, organisatie, sponsoren en instanties elkaar kunnen ontmoeten. Dit jaar werd het gehouden in het gemeentehuis van Veere in Domburg.

Laatst aangepast (zondag 13 september 2015 17:19)

Lees meer...

 

Meeting Kustmarathon Zeeland a.s. donderdag 10 september

20150907-1 Logo Kustmarathon ZeelandDOMBURG - Traditiegetrouw vindt voor het Kustmarathon Zeelandweekend een meeting plaats. Dit keer op donderdag 10 september en het wordt gehouden in het gemeentehuis van Veere in Domburg. Een afwisselend, interessant programma is er voor deelnemers en sponsoren. De toegang gratis.

Laatst aangepast (maandag 07 september 2015 19:54)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook