Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

MTB parcoursen & routes

Mountainbiken in Zeeland???? Kan dat dan in dat natte en platte stukje Nederland? Natuurlijk wel !! Creatief en ondernemend als we zijn hebben we in samenwerking met Staatsbosbeheer en anderen een aantal aantrekkelijke parcoursen of terreinfietsroutes weten aan te leggen.

Kijk hiernaast voor de mogelijkheden enne ..... tot ziens.

Om nog lang gebruik te mogen maken van deze routes hopen we natuurlijk wel dat je je aan de volgende regeltjes wilt houden.

  • Fiets alleen daar waar het is toegestaan;
  • Respecteer de natuur: plant én dier;
  • Fiets in kleine groepjes;
  • Waarschuw andere recreanten tijdig én vriendelijk;
  • Benader andere recreanten en drukke locaties stapvoets;
  • Voorkom onnodig remmen: spaar de ondergrond;
  • Maak geen onnodig lawaai;
  • Laat geen afval achter. 
  1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


Hinder tijdens herinrichting Westerschans Goes

20180313-1 Schets Westerschans GoesGOES - Ten behoeve van het project Westerschans zal de Westhavendijk en omgeving opnieuw worden ingericht.

 

De civiele werken worden door KWS infra uitgevoerd. Inmiddels is men begonnen met het rooien van bomen.

 

Natuurlijk zullen wij bij het komen en gaan naar het mountainbikeparcours het Schenge hinder kunnen ondervinden door de werkzaamheden.

Wees voorzichtig!!

 

Laatst aangepast (zondag 18 maart 2018 15:12)

 

Grote bedrijvigheid tijdens NLdoet op MTB parcoursen Goes en Vlissingen

GOES-VLISSINGEN – Het wordt langzamerhand vaste prik om tijdens NLdoet met z’n allen lekker bezig te gaan op de mountainbike parcoursen.
Het was dan ook een drukte van belang op de parcoursen Weyevliet in Vlissingen en Het Schenge in Goes. De werkzaamheden aan het Patrick Tolhoek parcours moesten helaas worden afgelast wegens het ontbreken van voldoende “boseigen” houtsnippers.

Laatst aangepast (zaterdag 17 maart 2018 16:32)

Lees meer...

 

Onderhoudsdag Patrick Tolhoek MTB parcours AFGELAST

BURGH-HAAMSTEDE Als gevolg van véél te weinig beschikbare houtsnippers heeft ATB Team X-Treme helaas moeten beslissen de jaarlijkse onderhoudsdag morgen, zaterdag 10 maart, op het Patrick Tolhoek MTB parcours AF TE GELASTEN.

Voor de derde keer op rij werd deze onderhoudsdag gekoppeld aan NLdoet. De dertig! aangemelde enthousiaste vrijwilligers zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Alle voorbereidingen ten spijt, de aanhangers en ander gereserveerd materieel kunnen terug in de schuur.

 

Laatst aangepast (vrijdag 09 maart 2018 13:41)

Lees meer...

 

NLdoet 2018: DOENERS gevraagd voor onderhoud MTB parcoursen

20180206-1 Logo NLDOETGOES, VLISSINGEN en BURGH-HAAMSTEDE – Zaterdag 10 maart aanstaande staat heel Nederland in het teken van de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet

 

Ook ATB Team X-Treme heeft dit jaar weer klussen waarbij vrijwilligers hun handen volop uit de mouwen kunnen steken en het leuke is dat je er als mountainbiker ook zelf flink voordeel bij hebt.

 

We gaan dit jaar aan de slag op de locaties Goes, Vlissingen en Burgh-Haamstede om de MTB parcoursen flink aan te pakken zodat we er weer een jaar lang veilig met veel plezier kunnen rijden. Er zijn zelfs plannen om nieuwe trails aan te leggen op de trainingslocaties in Vlissingen en Goes.

 

We kunnen dus op alle locaties veel handjes én gereedschap/materiaal gebruiken en roepen onze leden, ouders en andere “doeners” op om deze klussen gezamenlijk te klaren.

ATB Team X-Treme verzorgt o.a. de coördinatie en uiteraard wordt de inwendige mens van de harde werkers prima verzorgd met tussendoortjes en lunch. Dus daar hoef je je niet druk om te maken! Wat let je en DOE MEE!!

 

Informatie en aanmelden via onderstaande links

Onderhoud MTB parcours "Het Schenge", Goes  

Onderhoud en Upgrade mountainbike parcours Weyevliet, Vlissingen 

Groot onderhoud Patrick Tolhoek MTB parcours Boswachterij Westerschouwen, Burgh-Haamstede

 

20170311-5 NLdoet Onderhoud PT parcours Burgh-Haamstede - foto Jan Slager20170311-9 NLdoet Weyevliet parcours - foto Patrick Vader20170311-11 NLdoet Weyevliet parcours - foto Patrick Vader 

Laatst aangepast (dinsdag 06 februari 2018 12:38)

 

HINDER door houtoogst in Boswachterij Westerschouwen

We ontvingen deze week dit bericht van Staatsbosbeheer

BURGH-HAAMSTEDE - Staatsbosbeheer start vanaf 8 januari met de 2-jaarlijkse houtoogst in Boswachterij Westerschouwen. Deze werkzaamheden zullen in januari en februari plaatsvinden in het centrale deel van het bos. In ongeveer 4 weken tijd wordt hier 1600 kuub dennenhout geoogst om zo ruimte te maken voor natuurlijke verjonging.

Laatst aangepast (zondag 24 december 2017 15:23)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook