Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

MTB parcoursen & routes

Mountainbiken in Zeeland???? Kan dat dan in dat natte en platte stukje Nederland? Natuurlijk wel !! Creatief en ondernemend als we zijn hebben we in samenwerking met Staatsbosbeheer en anderen een aantal aantrekkelijke parcoursen of terreinfietsroutes weten aan te leggen.

Kijk hiernaast voor de mogelijkheden enne ..... tot ziens.

Om nog lang gebruik te mogen maken van deze routes hopen we natuurlijk wel dat je je aan de volgende regeltjes wilt houden.

  • Fiets alleen daar waar het is toegestaan;
  • Respecteer de natuur: plant én dier;
  • Fiets in kleine groepjes;
  • Waarschuw andere recreanten tijdig én vriendelijk;
  • Benader andere recreanten en drukke locaties stapvoets;
  • Voorkom onnodig remmen: spaar de ondergrond;
  • Maak geen onnodig lawaai;
  • Laat geen afval achter. 
  1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


Nette bikers op MTB parcours in Boswachterij Westerschouwen

BURGH-HAAMSTEDE Het is het nuttige met het aangename combineren op een achteloze donderdagmorgen. Een rondje met het hondje in de boswachterij en dan ook maar gelijk het eventuele vuil opruimen wat bikers hebben achtergelaten op het parcours. Zeker na de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Niets van dat alles!!!

Laatst aangepast (vrijdag 19 december 2014 16:58)

Lees meer...

 

Zeeland is een MTB en een BMX parcours rijker, Weyevliet Vlissingen

20141028-6 Opening parcours Weyevliet Vlissingen - foto Ingrid VaderVLISSINGEN Vorige week woensdag (29 oktober) werden in Vlissingen het Weyevliet MTB- en het BMX parcours feestelijk geopend. Wethouder Sem Stroosnijder en Rob Oosterhuis (ontwerper van het mountainbike parcours) verrichten samen de openingshandeling. Op aangeven van Rob (het luiden van de bel, dit keer voor de eerste ronde, knipte wethouder Stroosnijder het lint door voor de  start van de slakkenrace.

 

 

Laatst aangepast (dinsdag 02 juni 2015 08:27)

Lees meer...

 

Officiële opening MTB- en BMX parcours Weyevliet, Vlissingen

VLISSINGEN Er is lang over gepraat, veel alternatieven zijn inmiddels de revue gepasseerd maar uiteindelijk is het zover dat er een MTB parcours én een BMX circuit in Vlissingen officieel geopend kunnen gaan worden. Dit zal gebeuren op woensdag 29 oktober a.s. door wethouder Sem Stroosnijder van de gemeente Vlissingen in het bijzijn van genodigden en belangstellenden.

Laatst aangepast (maandag 27 oktober 2014 21:52)

Lees meer...

 

Waar is Jan nu weer bezig?

20140428-1 Onderhoud parcours westerschouwen Jan van Dongen - foto Jan van DongenBURGH-HAAMSTEDE Waar gaat hij nu weer aan het werk zal Jerina zich wel eens afvragen als vriend Jan de schop ter hand neemt. Stevast meldt hij dat hij in z'n tuintje bezig gaat. Maar welk tuintje dan? De voortuin zal het niet zijn. Die heeft hij pas geheel gerenoveerd. De achtertuin en de moestuin zullen het ook niet zijn. Aan tegels hoef je niets te doen en groente verbouwen is niet echt Jan z'n ding, schat ik zo in.

 

 

 

Laatst aangepast (woensdag 28 mei 2014 10:19)

Lees meer...

 

Terreinfietsroute "Het Poelbos" is een aanrader

GOES Een van de terreinfietsroutes die, ten onrrechte, nog niet zoveel bekendheid geniet is de "Poelbosroute". Deze route bestaat al geruime tijd maar is vooral bij de "locals" bekend als passage tijdens een rondje "onverhard" door Zuid-Beveland. Twee jaar geleden is de route met verenigde (X-Treme) krachten flink onder handen genomen en onderging een forse renovatie. Nu is deze route het terreinfietsen meer dan waard!!!! Een aanrader dus.

Laatst aangepast (vrijdag 19 december 2014 16:59)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook