Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

MTB parcoursen & routes

Mountainbiken in Zeeland???? Kan dat dan in dat natte en platte stukje Nederland? Natuurlijk wel !! Creatief en ondernemend als we zijn hebben we in samenwerking met Staatsbosbeheer en anderen een aantal aantrekkelijke parcoursen of terreinfietsroutes weten aan te leggen.

Kijk hiernaast voor de mogelijkheden enne ..... tot ziens.

Om nog lang gebruik te mogen maken van deze routes hopen we natuurlijk wel dat je je aan de volgende regeltjes wilt houden.

  • Fiets alleen daar waar het is toegestaan;
  • Respecteer de natuur: plant én dier;
  • Fiets in kleine groepjes;
  • Waarschuw andere recreanten tijdig én vriendelijk;
  • Benader andere recreanten en drukke locaties stapvoets;
  • Voorkom onnodig remmen: spaar de ondergrond;
  • Maak geen onnodig lawaai;
  • Laat geen afval achter. 
  1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


MTB Parcours Weyevliet, Vlissingen voorzien van route-aanduiding

VLISSINGEN Op het Weyevliet MTB trainings parcours in Vlissingen kan vanaf afgelopen week niemand meer de weg kwijtraken :-) . Op en langs de vele heuvels die dit parcours rijk is werd onder leiding van de ontwerper, Rob Oosterhuis, en Johan Oosterhuis met hulp van CSW leerlingen de route aangeduid d.m.v. een schelpenstrook.

Laatst aangepast (maandag 09 maart 2015 11:21)

Lees meer...

 

Deze berg snippers moet weg

20150217-1 Houtsnippers voor onderhoudBURGH-HAAMSTEDE Deze berg met houtsnippers ligt klaar om op zaterdag 7 maart aanstaande verwerkt te worden op het Patrick Tolhoek MTB parcours in Boswachterij Westerschouwen. Hoewel het parcours er nu nog heel goed bij ligt is regelmatig onderhoud noodzakelijk om ook goed gesteld te staan tijdens de periodes van droogte. We nodigen iedereen die van het parcours gebruik maakt, van harte uit om een steentje bij te dragen.  Als we even met elkaar de handen flink uit de mouwen steken kunnen we weer een jaartje prima en vooral ook veilig mountainbiken.

 

Laatst aangepast (dinsdag 17 februari 2015 14:01)

Lees meer...

 

ATB Team X-Treme betrokken bij ATB netwerk op Schouwen-Duiveland

20150213-1 Logo Ik heb een band met Schouwen-Duiveland - kleinZIERIKZEE Gemeente Schouwen-Duiveland wil starten met de ontwikkeling en aanleg van een Ruiter-, Men- en ATB netwerk. Nu wandelaars en fietsers inmiddels hun eigen routenetwerk hebben, blijkt er ook vraag te zijn naar netwerken voor andere gebruikersgroepen, zoals ruiters, menners en ATB’ ers (All Terrain Bike, beter bekend als mountainbike). Gemeente Schouwen-Duiveland en de Provincie Zeeland financieren de nieuwe netwerken. ATB Team X-Treme is betrokken bij de ontwikkeling van het ATB netwerk.

Laatst aangepast (vrijdag 13 februari 2015 23:25)

Lees meer...

 

Groot onderhoud Patrick Tolhoek MTB parcours op 7 maart 2015

BURGH-HAAMSTEDE Het is nog wel vroeg om te melden maar dan staat het alvast maar genoteerd op de kalender. Op zaterdag 7 maart aanstaande gaan we het Patrick Tolhoek MTB parcours in Boswachterij Westerschouwen weer flink onder handen nemen zodat het er het in 2015 weer prima en vooral ook veilig mountainbiken is. Natuurlijk nemen we het wedstrijdparcours voor de Landelijke MTB jeugdwedstrijd van 28 maart 2015 dan extra onder handen.

Laatst aangepast (dinsdag 16 december 2014 09:32)

Lees meer...

 

Omwonenden positief over verlichten MTB parcours Goes

GOES Vanaf het moment dat de X-Treme jeugd kon trainen op de oude verlichte tennisvelden naast het MTB parcours in Goes riep dat uiteraard enige vragen op bij de buurtbewoners. Zij begrepen dat de trainingen op de tennisvelden van tijdelijke aard zouden zijn en dus een definitieve oplossing gewenst is. Wat zijn de verdere plannen van de club t.a.v. de verlichting? Worden wij er in gekend? Terechte vragen waar ATB Team X-Treme graag antwoord op geeft.

Laatst aangepast (dinsdag 02 december 2014 13:57)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook