Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

MTB parcoursen & routes

Mountainbiken in Zeeland???? Kan dat dan in dat natte en platte stukje Nederland? Natuurlijk wel !! Creatief en ondernemend als we zijn hebben we in samenwerking met Staatsbosbeheer en anderen een aantal aantrekkelijke parcoursen of terreinfietsroutes weten aan te leggen.

Kijk hiernaast voor de mogelijkheden enne ..... tot ziens.

Om nog lang gebruik te mogen maken van deze routes hopen we natuurlijk wel dat je je aan de volgende regeltjes wilt houden.

  • Fiets alleen daar waar het is toegestaan;
  • Respecteer de natuur: plant én dier;
  • Fiets in kleine groepjes;
  • Waarschuw andere recreanten tijdig én vriendelijk;
  • Benader andere recreanten en drukke locaties stapvoets;
  • Voorkom onnodig remmen: spaar de ondergrond;
  • Maak geen onnodig lawaai;
  • Laat geen afval achter. 
  1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


Hard gewerkt aan MTB parcours Weyevliet, Vlissingen

20150414-2 Onderhoud MTB  parcours Weyevliet Vlissingen - foto - Ingrid VaderVLISSINGEN Afgelopen maandag is er weer flink gewerkt aan het mountainbike parcours Weyevliet in Vlissingen. Er waren er zo’n 10 vrijwilligers aan het werk om het parcours te voorzien van een laag kleischelpen. Het rondje van in totaal 3 km. zal uiteindelijk compleet voorzien worden van kleischelpen. Dat moet er voor zorgen dat het rondje voor iedereen duidelijk is en dat het wat sneller "loopt".

 

 

Laatst aangepast (donderdag 16 april 2015 13:30)

Lees meer...

 

Aan de slag op MTB parcours Weyevliet, Vlissingen. Kom ook!

VLISSINGEN Op maandag 13 én maandag 20 april gaan we vanaf 18.00 uur aan de slag op het nieuwe MTB parcours Weyevliet in Vlissingen. Voor we daar de X-Treme ATB Zomercup wedstrijd van 5 juni kunnen rijden moeten we natuurlijk zorgen voor goede single- en double tracks. We zoeken dus enthousiaste vrijwilligers die gewapend met kruiwagens, scheppen en harken de schelpen op het parcours willen aanbrengen. !eem je kruiwagen, schep en hark mee. Dan zorgen wij voor koffie/thee met supercake van Leonard. Is dat nou niet eens een mooie deal. Aanmelden bij de coördinator en graag even vermelden welke gereedschappen je meeneemt.

Laatst aangepast (zaterdag 04 april 2015 09:02)

 

Laatste optreden boswachter Dirk Fluijt voor ATB team X-Treme

20150328-6 Afscheid Boswachter Dirk Fluijt - foto Jan SlagerBURGH-HAAMSTEDE Met het uitreiken van de gewonnen prijzen aan de oudste JMW jeugd categorieën van de Jeugd Mountainbike wedstrijd in Burgh-Haamstede kwam een einde aan een jarenlange samenwerking tussen boswachter Dirk Fluijt en ATB Team X-Treme. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest bij Rijkswaterstaat maakte hij de overstap naar Staatsbosbeheer als boswachter; een functie waar hij heel zijn ziel en zaligheid in kwijt kon. Maar ook hieraan komt een eind. Dirk gaat deze week vervroegd uit dienst.

 

Laatst aangepast (zondag 29 maart 2015 21:20)

Lees meer...

 

Snoeihard gewerkt aan Patrick Tolhoek MTB parcours .... BEDANKT!

20150307-11 Onderhoud parcours Westerschouwen - foto Jan SlagerBURGH-HAAMSTEDE De 35 ingekochte bolussen allemaal waren op! Dat betekende dat er op het laatst toch nog veel noeste werkers waren afgekomen op de oproep om te komen helpen bij het groot onderhoud aan het Patrick Tolhoek MTB parcours in boswachterij Westerschouwen.

De naamgever van het parcours, Patrick Tolhoek, was eveneens van de partij. Hij kwam, werkte het zweet op zijn rug en zag dat het goed kwam met zoveel enthousiaste hulp op deze dag.

 

Laatst aangepast (vrijdag 20 maart 2015 16:46)

Lees meer...

 

Raad akkoord met investering terreinfietsroute Schouwen-Duiveland

20150213-1 Logo Ik heb een band met Schouwen-Duiveland - kleinZIERIKZEE De raad van Schouwen-Duiveland is afgelopen week akkoord gegaan met een investering van ca. €190.000 voor de aanleg van een terreinfiets-, ruiter- en men-netwerk op Schouwen-Duiveland. Hiervan is ca. €75.000 beschikbaar voor het Terreinfiets netwerk.

ATB Team X-Treme is betrokken in aanloop naar de realisatie van het ATB netwerk.

 

 

Laatst aangepast (zondag 15 maart 2015 11:22)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook