Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

MTB parcoursen & routes

Mountainbiken in Zeeland???? Kan dat dan in dat natte en platte stukje Nederland? Natuurlijk wel !! Creatief en ondernemend als we zijn hebben we in samenwerking met Staatsbosbeheer en anderen een aantal aantrekkelijke parcoursen of terreinfietsroutes weten aan te leggen.

Kijk hiernaast voor de mogelijkheden enne ..... tot ziens.

Om nog lang gebruik te mogen maken van deze routes hopen we natuurlijk wel dat je je aan de volgende regeltjes wilt houden.

  • Fiets alleen daar waar het is toegestaan;
  • Respecteer de natuur: plant én dier;
  • Fiets in kleine groepjes;
  • Waarschuw andere recreanten tijdig én vriendelijk;
  • Benader andere recreanten en drukke locaties stapvoets;
  • Voorkom onnodig remmen: spaar de ondergrond;
  • Maak geen onnodig lawaai;
  • Laat geen afval achter. 
  1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


Hinder op Patrick Tolhoek MTB parcours vanwege Trail by The Sea

BURGH-HAAMSTEDE - Op zondag 21 februari 2016 wordt de 5e editie van 'TRAIL BY THE SEA' gelopen. Deze winterse trailloop vind plaats in de 'Kop van Schouwen' op Schouwen-Duiveland, het meest noordelijk gelegen eiland van de provincie Zeeland. De start- en finish zijn dit jaar in Burgh op- en nabij het sportpark van Zuyen en loopt o.a. via Boswachterij Westerschouwen naar het strand.

Lees meer...

 

Mogelijk hinder door werkzaamheden in Boswachterij Westerschouwen

SBB beeldmerk groen 125x100BURGH-HAAMSTEDE - Staatsbosbeheer start in januari met de houtoogst in Boswachterij Westerschouwen. De werkzaamheden zijn in het bos vlakbij de duinen tegen het strand. Het zagen vindt plaats met oogstmachines en neemt een aantal weken in beslag. Plaatselijk kunnen de werkzaamheden voor overlast zorgen, doordat paden minder goed begaanbaar zijn of tijdelijk afgezet worden.

 

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 25 december 2015 14:50)

Lees meer...

 

Open training MTB parcours Weyevliet-Vlissingen enthousiast ontvangen

VLISSINGEN - Zondagmorgen 31 mei staan om 10.00 uur maar liefst een ruime dertig deelnemers te wachten op de open training op het nieuwe MTB trainingsparcours Weyevliet in Vlissingen. Als voorbereiding op de komende Zomercup wedstrijd van aanstaande vrijdag maar vooral ook als kennismaking met deze schitterende MTB aanwinst in Vlissingen hebben de organisatoren van de Zomercup en de X-Treme trainers het initiatief genomen een “open training” te organiseren.

Lees meer...

 

Deze paaltjes moeten de Vlissingse klei in - wie komt dit doen?

 

20150526-1 Routepaaltjes voor MTB parcours Weyevliet VlissingenVLISSINGEN - Deze paaltjes moeten woensdagavond vanaf 18.00 uur de Vlissingse klei in worden geslagen op het MTB parcours Weyevliet. Verder moet oa. de zandbak nog uitgevlakt worden en de laatste kleischelpen liggen te wachten om verspreid te worden op de single-tracks. Wie helpt mee? S.v.p. met vermelding van het gereedschap (kruiwagen, hark, schep) dat je mee kunt nemen aanmelden bij Rob Oosterhuis. Vele handen maken licht werk en het is gelijk een goede core stability training!

 

Laatst aangepast (dinsdag 26 mei 2015 18:00)

 

Hulp gevraagd bij onderhoud MTB parcours Weyevliet

VLISSINGEN - Om het parcours picobello in orde te maken voor de Zomercup wedstrijd van 5 juni is er nog enig onderhoud aan de baan nodig. De laatste loodjes!! Er moet gras o.a. gemaaid worden, het laatste deel moet nog voorzien worden met kleischelpen, de schelpen moeten worden afgetrild en de routebordjes moeten worden ingegraven. Kortom er is nog aardig wat werk te doen!!! Maar vele handen maken licht werk ……

Laatst aangepast (vrijdag 22 mei 2015 15:27)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook