Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

MTB parcoursen & routes

Mountainbiken in Zeeland???? Kan dat dan in dat natte en platte stukje Nederland? Natuurlijk wel !! Creatief en ondernemend als we zijn hebben we in samenwerking met Staatsbosbeheer en anderen een aantal aantrekkelijke parcoursen of terreinfietsroutes weten aan te leggen.

Kijk hiernaast voor de mogelijkheden enne ..... tot ziens.

Om nog lang gebruik te mogen maken van deze routes hopen we natuurlijk wel dat je je aan de volgende regeltjes wilt houden.

  • Fiets alleen daar waar het is toegestaan;
  • Respecteer de natuur: plant én dier;
  • Fiets in kleine groepjes;
  • Waarschuw andere recreanten tijdig én vriendelijk;
  • Benader andere recreanten en drukke locaties stapvoets;
  • Voorkom onnodig remmen: spaar de ondergrond;
  • Maak geen onnodig lawaai;
  • Laat geen afval achter. 
  1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


Upgrade Weyevliet MTB parcours gaat gestaag door

VLISSINGEN - Er is de afgelopen drie maandagen super hard gewerkt op het MTB parcours in Vlissingen. Dat is goed te zien aan de nieuwe trials die zijn gerealiseerd op het Weyevliet parcours. Tijdens de clinic in het kader van “Gezond in Bossenburgh” werd er al druk gebruik gemaakt van o.a. de nieuwe kombocht, North-shore en de opnieuw gevulde zandbak. De pas aangeplante bomen (50-60 wilgen en een 10-tal elzen) slaan goed aan zodat het over een poosje een iets minder open terrein zal zijn en wellicht een gezellig natuurlijke aanblik zal zijn.

Laatst aangepast (vrijdag 22 april 2016 20:43)

Lees meer...

 

MTB parcours 't Schenge ontdaan van brandresten

20160412-1 Resten isolatie na brandGOES - Met vereende krachten is vanavond het mountainbike parcours ’t Schenge ontdaan van de resten verbrand isolatiemateriaal wat afgelopen zondag is vrijgekomen bij de brand van het bedrijf Gebr. Weststrate. Vanmiddag werd bekend dat het parcours niet meegenomen werd bij de grote schoonmaakactie van het sportpark die door de gemeente werd ingezet.

 

 

 

Laatst aangepast (dinsdag 12 april 2016 22:11)

Lees meer...

 

Snoeihard gewerkt tijdens onderhoud Patrick Tolhoek MTB parcours

20160312-4 Onderhoud MTB parcours Westerschouwen - foto Johan HendrikseBURGH-HAAMSTEDE – Zo’n 45 vrijwilligers kwamen afgelopen zaterdag naar boswachterij Westerschouwen om de handen uit te mouwen te steken bij het groot onderhoud aan het Patrick Tolhoek MTB parcours. Dit jaar zochten we de samenwerking met NLdoet waardoor we extra noeste werkers mochten inschrijven en ook waren de leden van RTC Schouwen-Duiveland weer goed vertegenwoordigd.

 

 

Laatst aangepast (zondag 13 maart 2016 12:42)

Lees meer...

 

Bonnen voor bikers; Help mee met de upgrade Weyevliet MTB parcours

Gelezen op Omroep Zeeland: Extra controles op honden en mountainbikers

OOST-SOUBURG - Staatsbosbeheer controleert komende maanden in Zeeland extra op loslopende honden en mountainbikers die op wandelpaden fietsen. Afgelopen zondag ontvingen op Walcheren achttien mensen al een bekeuring bij een eerste zogenaamde handhavingsactie.

Laatst aangepast (vrijdag 11 maart 2016 22:41)

Lees meer...

 

DOE mee met GROOT onderhoud aan Patrick Tolhoek MTB parcours

20160131-0 Logo NLdoet 2016BURGH-HAAMSTEDE - Op zaterdag 12 maart 2016 organiseert ATB Team X-Treme haar jaarlijkse GROOT ONDERHOUDSDAG aan het Patrick Tolhoek mountainbike parcours in Boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede. Dit parcours wordt door vrijwilligers van ATB Team X-Treme onderhouden in samenwerking met Staatsbosbeheer. Dit jaar zoeken we ook de samenwerking met NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

 

Laatst aangepast (donderdag 03 maart 2016 16:22)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook