Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

MTB parcoursen & routes

Mountainbiken in Zeeland???? Kan dat dan in dat natte en platte stukje Nederland? Natuurlijk wel !! Creatief en ondernemend als we zijn hebben we in samenwerking met Staatsbosbeheer en anderen een aantal aantrekkelijke parcoursen of terreinfietsroutes weten aan te leggen.

Kijk hiernaast voor de mogelijkheden enne ..... tot ziens.

Om nog lang gebruik te mogen maken van deze routes hopen we natuurlijk wel dat je je aan de volgende regeltjes wilt houden.

 • Fiets alleen daar waar het is toegestaan;
 • Respecteer de natuur: plant én dier;
 • Fiets in kleine groepjes;
 • Waarschuw andere recreanten tijdig én vriendelijk;
 • Benader andere recreanten en drukke locaties stapvoets;
 • Voorkom onnodig remmen: spaar de ondergrond;
 • Maak geen onnodig lawaai;
 • Laat geen afval achter. 
 1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


Doe mee! Onderhoud en Upgrade MTB parcours Weyevliet

20170126-1 Logo NLdoet 2017VLISSINGEN - Op zaterdag 11 maart 2017 organiseert ATB Team X-Treme een ONDERHOUD en UPGRADE DAG op het Mountainbike parcours Weyevliet in Vlissingen. Dit parcours wordt door vrijwilligers van ATB Team X-Treme onderhouden. We zoeken hiervoor de samenwerking met NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Sinds november 2014 is Zeeland het MTB parcours Weyevliet in Vlissingen rijker. Een prachtige aanwinst voor de sportieve regionale jeugd en andere bikers die eens een ander parcours willen beleven.

 

Laatst aangepast (donderdag 26 januari 2017 17:07)

Lees meer...

 

Doe mee! GROOT onderhoud Patrick Tolhoek MTB parcours

20170126-1 Logo NLdoet 2017BURGH-HAAMSTEDE - Op zaterdag 11 maart 2017 organiseert ATB Team X-Treme haar jaarlijkse GROOT ONDERHOUDSDAG aan het Patrick Tolhoek mountainbike parcours in Boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede. Dit parcours wordt door vrijwilligers van ATB Team X-Treme onderhouden in samenwerking met Staatsbosbeheer. Ook dit jaar zoeken we de samenwerking met NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

 

 

Laatst aangepast (donderdag 26 januari 2017 16:58)

Lees meer...

 

Aan de slag op MTB parcours sportpark "Het Schenge"

GOES - Herfstvakantie 2016! Als je denk dat iedereen voor een weekje of een paar dagen vertrokken is naar andere oorden dan heb je het goed mis getuigt bijgaande foto. Deze noeste werkers zijn vandaag aan de slag gegaan om de verbrande resten van de houten brug op te ruimen en nieuwe attributen aan te leggen. Marijn, Alex, Damy, Wim, Bart, Patrick en Arthur KLASSE!!!

IMG-20161024-WA0000

Laatst aangepast (donderdag 03 november 2016 18:23)

 

Brand op het MTB trainings parcours Goes

20160925-1 Brand MTB parcours - foto - HV Zeeland Marcel KloetGOES - Weer zijn we geconfronteerd met grof vandalisme op het mountainbike trainingsparcours in Goes. Zondagmiddag rond 15.00 uur is de palenbrug op het middenterrein in brand gestoken en is voor een groot deel in vlammen opgegaan. De daders hebben het nog aanwezige hooi langs en op de brug gedrapeerd en aangestoken. De gewaarschuwde brandweer heeft de brug uit elkaar gehaald en afgeblust. De schade is aanzienlijk.


Inmiddels is de gemeente in kennis gesteld en is er aangifte gedaan. Zie de foto's.

 

20160925-2 Brand MTB parcours - foto - HV Zeeland Marcel Kloet20160925-3.1 Brand MTB parcours - foto - Jan Slager

Laatst aangepast (maandag 26 september 2016 21:28)

 

Onderhoud MTB parcours Weyevliet

VLISSINGEN - Ondanks het warme weer is er deze week toch flink gewerkt aan het MTB parcours Weyevliet in Vlissingen. Voor de 2e maal dit jaar zijn de tracks gemaaid en goed begaanbaar gemaakt. Nu maar veel rijden om de tracks definitief in te slijten. Hoe meer het parcours gebruikt wordt hoe gemakkelijker het onderhoud wordt tenslotte.

Naast het reguliere onderhoud worden er stilaan ook meer trials aangelegd.

20160905-1 Onderhoud MTB parcours Weyevliet - foto Ingrid Vader20160905-2 Onderhoud MTB parcours Weyevliet - foto Ingrid Vader 

Laatst aangepast (vrijdag 09 september 2016 16:06)

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook