Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Zeeuwse ATB Wintercompetitie

De Zeeuwse ATB Wintercompetitie is een reeks van ATB wedstrijden die in zuid-west Nederland worden georganiseerd. Vaak op gelegenheidsparcursen. Deze competitie is toegankelijk voor zowel recreanten, beginnende- en de meer ervaren wedstrijdrenners. Er wordt gestart in diverse categorieën en men kan meedoen vanaf 5/6 jaar.

De Zeeuwse ATB wintercompetitie is een samenwerkingsverband, tussen het district Zuid-West Nederland van de KNWU en Trimbelangen Midden Zeeland, met als participanten de wielerverenigingen en wielercomités.

  1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


In de ATB wedstrijd Ouddorp kwam het er pas van ….

20140125-1 Ouddorp atb wedstrijd X-Treme verteranen Anton KoensKABBELAARSBANK Al aan het begin van de Zeeuwse ATB Wintercompetitie werden de eerste luchtbalonnetjes opgelaten maar tijdens de finalewedstrijd in Ouddorp, afgelopen zaterdag, is het er eindelijk van gekomen.

 

 

 

Laatst aangepast (zaterdag 01 februari 2014 20:03)

Lees meer...

 

A.s. zaterdag 10e Mountainbike kampioenschappen van Ouddorp

Zaterdag 25 januari 2014 organiseert Wielercomité Goeree voor de 10e keer een mountainbike wedstrijd op het vaste parcours op de Kabbelaarsbank aan de Brouwersdam. Deze wedstrijd is tevens de FINALE van de Zeeuwse ATB Wintercompetitie 2013-2014.

Laatst aangepast (donderdag 23 januari 2014 13:18)

Lees meer...

 

Zeeuwse ATB Wintercompetitie vervolgt in Middelharnis

MIDDELHARNIS Na 10 jaar wordt er weer gekoerst in Middelharnis en zal op een geheel nieuwe locatie de MTB wedstrijd verreden worden. De nieuwe organisatie heeft zich aangesloten bij de Zeeuwse ATB Wintercompetitie en is momenteel druk in touw om de laatste puntjes op de “i” te zetten en er aanstaande zaterdag (18 januari) een geslaagde wedstrijddag van te maken.

Laatst aangepast (woensdag 15 januari 2014 15:19)

Lees meer...

 

Andere starttijden ATB wedstrijd Wemeldinge

In de poster van de ATB wedstrijd van aanstaande zaterdag (28-12-2013) in Wemeldinge is een foutje geslopen. De Dames categorie start niet om 12.00 uur, maar samen met de A-categorie om 14.15 uur.

Laatst aangepast (vrijdag 27 december 2013 11:16)

Lees meer...

 

X-Treme maakt zich op voor de ForestHill MTB wedstrijd 14 december 2013

20131212-1 Affiche Zeeuwse ATB wintercompetitie Burgh-Haamstede 2013-2014 conceptHet X-Treme evenementen team is druk aan de slag om de komende ForestHill MTB wedstrijd van aanstaande zaterdag tot een succes te maken. De parcoursbouwers zijn inmiddels al druk in de weer met het prepareren van die delen van  het parcours waar het allemaal gaat gebeuren.

Laatst aangepast (donderdag 12 december 2013 10:17)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook