Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Zeeuwse ATB Wintercompetitie

De Zeeuwse ATB Wintercompetitie is een reeks van ATB wedstrijden die in zuid-west Nederland worden georganiseerd. Vaak op gelegenheidsparcursen. Deze competitie is toegankelijk voor zowel recreanten, beginnende- en de meer ervaren wedstrijdrenners. Er wordt gestart in diverse categorieën en men kan meedoen vanaf 5/6 jaar.

De Zeeuwse ATB wintercompetitie is een samenwerkingsverband, tussen het district Zuid-West Nederland van de KNWU en Trimbelangen Midden Zeeland, met als participanten de wielerverenigingen en wielercomités.

  1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


Verrassingen tijdens DE ZEEUWSE GASTEN MTB wedstrijd zaterdag a.s.?

20141111-1 Affiche Zeeuwse ATB wintercompetitie  2014-2015 Zeeuwse Gasten MTB wedstrijdBURGH-HAAMSTEDE Gaan we aanstaande zaterdag verrassingen zien of zullen de leiders in de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2014-2015 hun koppositie alleen maar verder versterken. Dat wordt de hamvraag. Het Patrick Tolhoek MTB parcours in Boswachterij Westerschouwen zou wel eens het toneel kunnen worden van een flink mountainbike spektakel tijdens DE ZEEUWSE GASTEN MTB wedstrijd 2014. Zeker als er andere dan de gebruikelijke deelnemers aan deze competitie zich bij de inschrijftafel melden.

 

 

Laatst aangepast (dinsdag 18 november 2014 15:15)

Lees meer...

 

Het Lobster Team is klaar voor de wedstrijd in Zelzate

ZELZATE(B) Morgen (zaterdag 15 november) verhuist het Zeeuwse ATB wintercompetitie circus naar onze zuiderburen. Sinds vorig jaar is er ook een wedstrijd in Zelzate (net over de grens bij Sas van Gent) op de kalender geplaatst. Een welkome aanvulling, zo bleek na de editie van 2013.

Laatst aangepast (vrijdag 14 november 2014 17:30)

Lees meer...

 

Extra wedstrijd van de ATB Zomercup op zaterdag 1 november?

HEINKENSZAND Wordt aanstaande zaterdag de 6e wedstrijd van de X-Treme ATB Zomercup gereden? Natuurlijk niet, het is “gewoon” de Wintercompetitie, maar de omstandigheden zijn er wel naar. De weermannen voorspellen temperaturen van tegen de 20 graden voor zaterdag. Dus dat betekent korte broeken aan en zonnebrillen op. Ook voor het publiek is het goed toeven, bijvoorbeeld op het terras van Brasserie Stelleplas in Heinkenszand.

Laatst aangepast (donderdag 30 oktober 2014 22:22)

Lees meer...

 

Zeeuwse ATB Wintercompetitie 2014-2015 start in Wemeldinge

WEMELDINGE Wemeldinge bijt zaterdag 18 oktober het spits af in de serie wedstrijden die de Zeeuwse ATB Wintercompetitie dit seizoen telt. Tien wedstrijden sieren de kalender. Axel en Hoogerheide hebben dit jaar helaas afgezien van de organisatie van een wedstrijd. De finale wordt wederom gereden in Ouddorp op het parcours aan de Kabbelaarsbank (Brouwerdam).

Laatst aangepast (zaterdag 11 oktober 2014 08:28)

Lees meer...

 

In de ATB wedstrijd Ouddorp kwam het er pas van ….

20140125-1 Ouddorp atb wedstrijd X-Treme verteranen Anton KoensKABBELAARSBANK Al aan het begin van de Zeeuwse ATB Wintercompetitie werden de eerste luchtbalonnetjes opgelaten maar tijdens de finalewedstrijd in Ouddorp, afgelopen zaterdag, is het er eindelijk van gekomen.

 

 

 

Laatst aangepast (zaterdag 01 februari 2014 20:03)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook