Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Zeeuwse ATB Wintercompetitie

De Zeeuwse ATB Wintercompetitie is een reeks van ATB wedstrijden die in zuid-west Nederland worden georganiseerd. Vaak op gelegenheidsparcursen. Deze competitie is toegankelijk voor zowel recreanten, beginnende- en de meer ervaren wedstrijdrenners. Er wordt gestart in diverse categorieën en men kan meedoen vanaf 5/6 jaar.

De Zeeuwse ATB wintercompetitie is een samenwerkingsverband, tussen het district Zuid-West Nederland van de KNWU en Trimbelangen Midden Zeeland, met als participanten de wielerverenigingen en wielercomités.

  1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


De Zeeuwse ATB wintercompetitie 2015-2016 gaat van start

HULST - De openingswedstrijd is gepland op zaterdag 17 oktober in Wolphaartsdijk, de finale wordt verreden op zaterdag 23 januari 2016 in Heinkenszand op het bekende parcours Stelleplas. De competitie bestaat dit jaar uit 11 wedstrijden waarbij de wedstrijd op zaterdag 21 november in Oude Tonge een nieuwe telg aan de ATB competitie is. Met de spreiding van de wedstrijden in Middelharnis, Oude Tonge, Ouddorp en Zelzate kunnen we eigenlijk beter gaan spreken over de Zuid-West Delta ATB competitie !!

Laatst aangepast (zondag 13 september 2015 17:20)

Lees meer...

 

Fantastische en winderige MTB wedstrijddag aan de Brouwersdam

20150110-3 MTB Ouddorp Bekers - foto Leo AkershoekOUDDORP-KABBELAARSBANK Terwijl aan heel de Nederlandse en Belgische kust ramen en deuren zoveel mogelijk dicht werden gehouden togen, afgelopen zaterdag, zo’n 130 renners met aanhang naar het MTB parcours op de Kabbelaarsbank aan de Brouwersdam. Maar toch een prima sfeertje in een zuidwesterstorm. Windkracht 9 met uitschieters naar 10! Daar hadden de deelnemers aan deze finale wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie dus mee te maken.

 

Laatst aangepast (maandag 12 januari 2015 20:09)

Lees meer...

 

Modder in Meneerse, een (film)verslag Wintercompetitie Middelharnis

MIDDELHARNIS Modderig was het op de lage stukken van het parcours. De weergoden werkten dus beslist niet mee, maar zoals echte bikkels betaamd deden de renners net alsof het droog en warm was met zonnetje hoog aan de hemel. Een kleine 120 renners gingen van start in de verschillende categorieën. Natuurlijk, want voor sommigen moest er in deze voorlaatste wedstrijd van de competitie toch nog even flink aan getrokken worden om hun plaats in het klassement veilig te stellen.

Laatst aangepast (woensdag 07 januari 2015 11:54)

Lees meer...

 

Zeeuwse ATB Wintercompetitie nadert ontknoping in Ouddorp

OUDDORP-KABBELAARSBANK Drie maanden en 9 wedstrijden na aanvang nadert de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2014-2015 haar ontknoping in de wedstrijd aan de Brouwersdam. Op het mountainbike parcours op de Kabbelaarsbank wordt a.s. zaterdag (10 januari) vanaf 12.30 uur de finale wedstrijden verreden die tevens gelden als het Mountainbike Kampioenschap Ouddorp 2015.

Lees meer...

 

MTB Race Menheerse (3-1) over Alpe van Middelharnis

MIDDELHARNIS De Stichting Wielerronde Menheerse organiseert op zaterdag 3 januari onder de vlag van de Zeeuwse ATB Wintercompetitie de tweede editie van de Mountainbike Race Menheerse. De mountainbikers zullen op het fraai ogende parkoers in Middelharnis evenals vorig jaar te maken krijgen met de befaamde Alpe van Middelharnis.

Laatst aangepast (maandag 22 december 2014 15:15)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook