Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Zeeuwse ATB Wintercompetitie

De Zeeuwse ATB Wintercompetitie is een reeks van ATB wedstrijden die in zuid-west Nederland worden georganiseerd. Vaak op gelegenheidsparcursen. Deze competitie is toegankelijk voor zowel recreanten, beginnende- en de meer ervaren wedstrijdrenners. Er wordt gestart in diverse categorieën en men kan meedoen vanaf 5/6 jaar.

De Zeeuwse ATB wintercompetitie is een samenwerkingsverband, tussen het district Zuid-West Nederland van de KNWU en Trimbelangen Midden Zeeland, met als participanten de wielerverenigingen en wielercomités.

  1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


Ook jeugd rijdt nu met transponder in Zeeuwse ATB wintercompetitie

20151016-1 Mylabs PROCHIP20151016-2 Mylabs PROCHIP FLEXWOLPHAARTSDIJK - Ook de jeugd zal de wedstrijden van de Zeeuwse ATB wintercompetitie rijden met een Mylaps transponder voor tijdregistratie. De competitieleiding heeft hiertoe besloten naar aanleiding van de goede ervaringen bij de oudere categorieën in de vorige editie van de wintercompetitie.

 

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 16 oktober 2015 10:30)

Lees meer...

 

Wielercomité 's-Heer Arendskerke stopt met organiseren wedstrijden

's-HEER ARENDSKERKE - Wie had dát nu voor mogelijk gehouden? De niet weg te denken "die-hards" in het organiseren van ATB wedstrijden voor de Zeeuwse ATB scene stoppen met het organiseren van wedstrijden. Om die reden gaat de eerder aangekondigde wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie op zaterdag 7 november in 's-Heer Arendskerke NIET DOOR!

Lees meer...

 

Zeeuwse ATB wintercompetitie zaterdag a.s. van start in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK – De Zeeuwse ATB wintercompetitie gaat a.s. zaterdag (17 oktober) “los” in Wolphaartsdijk. Op het parcours in natuurgebied “de Schelphoek” hebben de organisatoren weer een leuk en afwisselend parcours in gedachten. Deelname is mogelijk voor iedereen vanaf ca. 6 jaar in diverse categorieën. Inschrijven vanaf 11.30 uur ter plaatse in Rest. De Meerkoet, aanvang wedstrijden 12.30 uur.

Lees meer...

 

Wedstrijden Zeeuwse ATB wintercompetitie Kruiningen en Wemeldinge gewisseld

KRUININGEN - In verband met het samenvallen van het Zeeuws veldloopkampioenschap en de ATB wedstrijd in Den Inkel te Kruiningen op 5 december a.s. , hebben de comités van Kruiningen en  Wemeldinge de wedstrijddatums gewisseld. Dus Wemeldinge wordt 5 december 2015 en Kruiningen wordt 19 december 2015. Zegt het voort!!!

Laatst aangepast (dinsdag 13 oktober 2015 14:02)

Lees meer...

 

De Zeeuwse ATB wintercompetitie 2015-2016 gaat van start

HULST - De openingswedstrijd is gepland op zaterdag 17 oktober in Wolphaartsdijk, de finale wordt verreden op zaterdag 23 januari 2016 in Heinkenszand op het bekende parcours Stelleplas. De competitie bestaat dit jaar uit 11 wedstrijden waarbij de wedstrijd op zaterdag 21 november in Oude Tonge een nieuwe telg aan de ATB competitie is. Met de spreiding van de wedstrijden in Middelharnis, Oude Tonge, Ouddorp en Zelzate kunnen we eigenlijk beter gaan spreken over de Zuid-West Delta ATB competitie !!

Laatst aangepast (zondag 13 september 2015 17:20)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook