Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Zeeuwse ATB Wintercompetitie

De Zeeuwse ATB Wintercompetitie is een reeks van ATB wedstrijden die in zuid-west Nederland worden georganiseerd. Vaak op gelegenheidsparcursen. Deze competitie is toegankelijk voor zowel recreanten, beginnende- en de meer ervaren wedstrijdrenners. Er wordt gestart in diverse categorieën en men kan meedoen vanaf 5/6 jaar.

De Zeeuwse ATB wintercompetitie is een samenwerkingsverband, tussen het district Zuid-West Nederland van de KNWU en Trimbelangen Midden Zeeland, met als participanten de wielerverenigingen en wielercomités.

  1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


Mooie start Zeeuwse ATB wintercompetitie in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK – Ze hadden het weer puik voor elkaar de mannen en vrouwen van het organisatiecomité Wolphaartsdijk MTB. Elk jaar weer weten ze een leuk rondje uit te zetten in en om het natuurgebied “de Schelphoek” aan het Veerse meer. Alle elementen voor een aantrekkelijke wedstrijd waren in het gelegenheid parcour opgenomen.

Laatst aangepast (maandag 19 oktober 2015 11:03)

Lees meer...

 

Ook jeugd rijdt nu met transponder in Zeeuwse ATB wintercompetitie

20151016-1 Mylabs PROCHIP20151016-2 Mylabs PROCHIP FLEXWOLPHAARTSDIJK - Ook de jeugd zal de wedstrijden van de Zeeuwse ATB wintercompetitie rijden met een Mylaps transponder voor tijdregistratie. De competitieleiding heeft hiertoe besloten naar aanleiding van de goede ervaringen bij de oudere categorieën in de vorige editie van de wintercompetitie.

 

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 16 oktober 2015 10:30)

Lees meer...

 

Wielercomité 's-Heer Arendskerke stopt met organiseren wedstrijden

's-HEER ARENDSKERKE - Wie had dát nu voor mogelijk gehouden? De niet weg te denken "die-hards" in het organiseren van ATB wedstrijden voor de Zeeuwse ATB scene stoppen met het organiseren van wedstrijden. Om die reden gaat de eerder aangekondigde wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie op zaterdag 7 november in 's-Heer Arendskerke NIET DOOR!

Lees meer...

 

Zeeuwse ATB wintercompetitie zaterdag a.s. van start in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK – De Zeeuwse ATB wintercompetitie gaat a.s. zaterdag (17 oktober) “los” in Wolphaartsdijk. Op het parcours in natuurgebied “de Schelphoek” hebben de organisatoren weer een leuk en afwisselend parcours in gedachten. Deelname is mogelijk voor iedereen vanaf ca. 6 jaar in diverse categorieën. Inschrijven vanaf 11.30 uur ter plaatse in Rest. De Meerkoet, aanvang wedstrijden 12.30 uur.

Lees meer...

 

Wedstrijden Zeeuwse ATB wintercompetitie Kruiningen en Wemeldinge gewisseld

KRUININGEN - In verband met het samenvallen van het Zeeuws veldloopkampioenschap en de ATB wedstrijd in Den Inkel te Kruiningen op 5 december a.s. , hebben de comités van Kruiningen en  Wemeldinge de wedstrijddatums gewisseld. Dus Wemeldinge wordt 5 december 2015 en Kruiningen wordt 19 december 2015. Zegt het voort!!!

Laatst aangepast (dinsdag 13 oktober 2015 14:02)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook