Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Zeeuwse ATB Wintercompetitie

De Zeeuwse ATB Wintercompetitie is een reeks van ATB wedstrijden die in zuid-west Nederland worden georganiseerd. Vaak op gelegenheidsparcursen. Deze competitie is toegankelijk voor zowel recreanten, beginnende- en de meer ervaren wedstrijdrenners. Er wordt gestart in diverse categorieën en men kan meedoen vanaf 5/6 jaar.

De Zeeuwse ATB wintercompetitie is een samenwerkingsverband, tussen het district Zuid-West Nederland van de KNWU en Trimbelangen Midden Zeeland, met als participanten de wielerverenigingen en wielercomités.

  1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


Het zit er op, het spel is gespeeld en de winnaars bekend!

HEINKENSZAND – Afgelopen zaterdag kende de Zeeuwse ATB wintercompetitie haar laatste wedstrijd in Heinkenszand. De organisatie reed deze keer zelf niet mee want die hadden hun energie verbruikt bij het uitzetten van een finalewaardig rondje rond de Stelleplas. Het trotseren van de modder in de vele draaitjes links en rechts zorgde voor een extra dimensie naast de bekende tegenstanders.

 

Laatst aangepast (dinsdag 26 januari 2016 13:54)

Lees meer...

 

Modder in Middelharnis aan de voet van “Col de Menheerse”

20160118-3 Middelharnis berg foto Corine De Vries-van Der GijzeMIDDELHARNIS – Afgelopen zaterdag werd de 3e editie van de mountainbike wedstrijd op de berg van Middelharnis verreden. De vele kuubs nattigheid die de afgelopen weken gevallen zijn maakten het parcours spectaculair in deze voorlaatste wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2015-2016. Gelukkig was het zaterdag zo goed als droog, met een straf windje en zelfs een zonnetje was het nog aardig te doen op de flanken van de “Col de Menheerse”.

 

 

Laatst aangepast (maandag 18 januari 2016 12:23)

Lees meer...

 

Winderige wedstrijd op het duinparcours in Ouddorp(Kabbelaarsbank)

OUDDORP (Kabbelaarsbank) - Voor de achtste wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2015-2016 verhuisden de bikers naar een heel andere kant van Zeeland. Op het grondgebied van Zuid-Holland om precies te zijn! Midden op de Brouwersdam had organisator Leo Akershoek en zijn ploeg een mooi rondje uitgezet op het vaste duinparcours. Weinig modder deze keer maar supermooie zandklimmetjes, -afdalingen en bochtenwerk. Tóch verkeken sommigen zich op dit parcours.

De uitslagen staan inmiddels op de uitslagenpagina en weer is er een filmimpressie van de categorie t/m 8 jaar en de 9 + 10 jarigen van de hand van Jacco van Iwaarden.

De volgende wedstrijd is zaterdag 16 januari in Middelharnis.

Laatst aangepast (woensdag 13 januari 2016 15:06)

 

Met z'n allen naar Ouddorp(Kabbelaarsbank) voor de wintercompetitie

OUDDORP(KABBELAARSBANK) – Zaterdag aanstaande (9 januari) gaan we natuurlijk traditiegetrouw met z’n allen naar de Brouwersdam waar op de Kabbelaarsbank de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar van de Zeeuwse ATB wintercompetitie wordt verreden. Zijn de oliebollen goed verteerd? Zitten alle vingers er nog aan vanwege vuurwerk? We gaan het zien op het schitterende vaste duinparcours nabij Port Zélande.

Laatst aangepast (woensdag 06 januari 2016 14:09)

Lees meer...

 

Zeeuwse ATB Wintercompetitie in de stad van Reinaert de Vos - Hulst

HULST - Voor de zesde wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2015-2016 moesten de deelnemers van boven de Westerschelde nu eens de tunnel door naar Hulst om daar de strijd om de punten te voeren. 120 deelnemers vonden hun weg naar de stad van Reinaert de Vos.

De uitslagen staan inmiddels op de uitslagenpagina en wederom, filmimpressie van de categorie t/m 8 jaar en de 9 + 10 jarigen van de hand van Jacco van Iwaarden.

 

De volgende wedstrijd is zaterdag 19 december in Kruiningen, Den Inkel.

Laatst aangepast (dinsdag 15 december 2015 18:40)

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook