Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Zeeuwse MTB Strandtocht

De tweede editie van deze avontuurlijke avondtocht over het Walcherse strand staat op de kalender voor zaterdag 19 mei 2018. Vertrek in de schemering om 22.00 uur bij Van der Eijk Tweewielerspecialist in Serooskerke (Walcheren) richting het Veersemeer en Veersedam naar het begin van de Stormvloedkering Oosterschelde. Vanaf daar volgt de tocht over het strand om een paar uurtjes en 38 kilometer later aan te komen bij Café Restaurant Kasteel van Batavia in Westkapelle waar een dik verdiende kop soep staat te wachten. Dit wil je niet missen, schrijf je snel in.

20180516-1 Affiche Zeeuwse strandtocht met verlichting 19 mei 2018350

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  INFORMATIE                                               INSCHRIJVEN

 

A.s. zaterdag Zeeuwse MTB strand-avondtocht met verlichting

SEROOSKERKE(W)-WESTKAPELLE - Mountainbike avondtocht langs de Zeeuwse kust
Na een winderige maar zéér succesvolle editie van 2017 wordt op zaterdag 19 mei 2018 de tweede editie georganiseerd van de avontuurlijke Zeeuwse MTB avondtocht. Deze editie zou eigenlijk plaatsvinden op zaterdag 3 maart, maar kon wegens gladheid op de wegen niet doorgaan. (foto Lex de Meester).
 
20180516-3 Foto MTB avondtocht 2017 Lex de Meester

Laatst aangepast (woensdag 16 mei 2018 13:29)

Lees meer...

 

Foutje in poster inschrijftijd ter plaatse Zeeuwse MTB Strandtocht

SEROOSKERKE (Walcheren) - De op de poster vermelde "vanaf" tijd voor het inschrijven ter plaatse bleek verkeerd overgenomen te zijn. In plaats van 18.00 uur moet dit 21.00 uur zijn.

Inmiddels is de digitale poster aangepast.

 

Nieuwe datum Zeeuwse MTB Strandtocht; zaterdag 19 mei

20180409-1 banner zeeuwse strandtocht met verlichting 19 mei 2018350SEROOSKERKE-WESTKAPELLE - Organisatie van de Zeeuwse MTB Strandtocht heeft na de afgelasting van de "Avondtocht met verlichting" op 3 maart een nieuwe datum bepaald. De tocht zal nu op zaterdag 19 mei aanstaande worden verrreden. Het vertrek is om 22.00 uur bij Van der Eijk Tweewielerspecialist in Serooskerke.

Het was even zoeken naar een geschikte datum. De zonsondergang is een factor maar even belangrijk is het getij op een tocht als deze.

Zaterdag 19 mei (Pinksterweekend) kwam als beste datum uit de bus en met het verschuiven van de starttijd naar 22.00 uur komt het fietsplezier op deze MTB tocht helemaal in orde.

De inschrijving is reeds opengesteld.

 

Laatst aangepast (maandag 09 april 2018 10:42)

 

Zeeuwse MTB Strandtocht AFGELAST

SEROOSKERKE-WESTKAPELLE - Organisatie van de Zeeuwse MTB Strandtocht heeft besloten de "Avondtocht met verlichting" die vanavond zou worden gehouden, AF TE GELASTEN.

Weliswaar zet de dooi in maar de nog bevroren ondergrond in combinatie met smeltsneeuw kan gevaarlijke situaties veroorzaken. Bovendien is de kans groot dat het vanavond toch weer licht gaat vriezen waardoor er bevroren sneeuwranden kunnen onstaan. 

De organisatie vindt het onveranwoord om te tocht onder deze omstandigheden door te laten gaan en wil deze verplaatsen naar een ander tijdstip.

In de loop van volgende week wordt een nieuwe datum bekend gemaakt.

 

Laatst aangepast (zaterdag 03 maart 2018 10:15)

 

Inschrijving open voor Zeeuwse MTB Strand-Avondtocht met verlichting

20180207-1 Affiche Zeeuwse strandtocht met verlichtingSEROOSKERKE(W)-WESTKAPELLE – In de herhaling zo mogen we de tweede Zeeuwse MTB Strand-Avondtocht met verlichting wel noemen. Na een winderige maar zéér succesvolle editie van 2017 zal op zaterdag 3 maart 2018 aanstaande de tweede editie worden georganiseerd in samenwerking met onze sponsoren Café-Restaurant Kasteel van Batavia uit Westkapelle en Van der Eijk tweewielerspecialist uit Serooskerke.

 

Zorg dat je erbij bent!!

 

De start voor deze spectaculaire toertocht zal om 19.00 uur worden gegeven bij Van der Eijk Tweewielerspecialist in Serooskerke. Na 38 spannende kilometers in de schemer en het donker over binnenwegen, polderpaadjes én natuurlijk het strand zal gefinisht worden bij "Restaurant café Kasteel van Batavia in Westkapelle waar een lekkere kop soek op de deelnemers staat te wachten.

 


Pak deze unieke kans en doe mee! Voor slechts €10,00 ben jij ook van de partij!

 

 

INFORMATIE&INSCHRIJVEN 

 

Laatst aangepast (vrijdag 02 maart 2018 14:32)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook