Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

X-Treme ATB Zomercup

Deze regionale mountainbikecompetitie bestaat uit 4 tot 6 wedstrijden die van april t/m september op verschillende parkoersen in Zeeland verreden worden. Het ongedwongen karakter en de gezellig/sportieve sfeer staan garant voor een flinke dosis Zeeuws mountainbikeplezier.

Iedereen, vanaf 6 jaar (in het huidige jaar), met een goede mountainbike en goed passende helm is van harte welkom om mee te doen aan de X-Treme ATB Zomercup wedstrijden. Er wordt gereden in verschillende categorieën waaraan zowel ervaren als onervaren mountainbikers kunnen deelnemen.


X-Treme ATB Zomercup 2013 nadert ontknoping

BURGH-HAAMSTEDE  Zaterdag 28 september a.s. wordt op het Patrick Tolhoek parcours in Boswachterij Westerschouwen de finale verreden van de X-Treme ATB Zomercup 2013.

LET OP! Het dagprogramma is iets gewijzigd t.o.v. eerdere publicaties.

Laatst aangepast (donderdag 26 september 2013 13:22)

Lees meer...

 

Zomercup Affiche 2013

zomercup 2013

Laatst aangepast (vrijdag 10 mei 2013 21:05)

 

Onjuiste datum in PZC Open Zeeuws Kampioenschap MTB 2013

BURGH In de PZC van vandaag, vrijdag 20 september, is ten onrechte vermeld dat het Open Zeeuws Kampioenschap MTB 2013 wordt verreden tijdens de X-Treme ATB Zomercup wedstrijd van morgen in Westkapelle. Deze wedstrijd dient voor sommigen wel als opmaat hiervoor. 

Het Open Zeeuws Kampioenschap MTB 2013 wordt de week erop gehouden tijdens de FINALE van de X-Treme ATB Zomercup 2013 in Burgh-Haamstede, Boswachterij Westerschouwen op zaterdag 28 september 2013.

Laatst aangepast (vrijdag 20 september 2013 17:13)

 

Gewijzigd programma X-Treme ATB Zomercup 2013 Westkapelle

WESTKAPELLE Aanstaande zaterdag (21 september) is alweer de 4e en voorlaatste wedstrijd van de X-Treme Zomercup 2013 aan de orde. Wie zal zich de beste uitgangspositie bezorgen voor de finalewedstrijd en het Open Zeeuws Kampioenschap 2013, de week erna, in Burgh-Haamstede. De spanning stijgt naar ongekende hoogten.

Laatst aangepast (woensdag 18 september 2013 21:03)

Lees meer...

 

X-Treme ATB Zomercup 2013 gaat van start

Met de eerste wedstrijd op maandag 17 april in Kruiningen gaat de 14e achtereenvolgende “X-Treme ATB Zomercup” van start.

Deze mountainbikecompetitie bestaat ook in 2011 weer uit 5 wedstrijden tussen april en september, die op verschillende aantrekkelijke parkoersen in Zeeland worden verreden. Het ongedwongen karakter en de gezellig/sportieve sfeer staan garant voor een flinke dosis Zeeuws mountainbikeplezier.

Voor de organisatie, van deze onder de KNWU vlag vallende competitie, tekent ATB Team X-Treme in nauwe samenwerking met wielercomité RENTOC Kruiningen, wielercomité Wemeldinge en met medewerking van TMZ.

Tijdens de finalewedstrijd op 28 september wordt tevens gestreden voor de winst in het Open Zeeuws Kampioenschap 2013. Hiervoor komen deelnemers in aanmerking die woonachtig zijn in Zeeland óf lid zijn van één van de drie KNWU Zeeuwse wielerverenigingen of lid zijn van TMZ.

Laatst aangepast (donderdag 11 april 2013 10:20)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook