Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

X-Treme ATB Zomercup

Deze regionale mountainbikecompetitie bestaat uit 4 tot 6 wedstrijden die van april t/m september op verschillende parkoersen in Zeeland verreden worden. Het ongedwongen karakter en de gezellig/sportieve sfeer staan garant voor een flinke dosis Zeeuws mountainbikeplezier.

Iedereen, vanaf 6 jaar (in het huidige jaar), met een goede mountainbike en goed passende helm is van harte welkom om mee te doen aan de X-Treme ATB Zomercup wedstrijden. Er wordt gereden in verschillende categorieën waaraan zowel ervaren als onervaren mountainbikers kunnen deelnemen.


Vooraankondiging X-Treme ATB Zomercup 2015

Beste bikers,
 
Ook dit jaar hebben een aantal lokale comités aangegeven om weer een wedstrijd van de X-Treme ATB Zomercup te willen organiseren. Samen met TMZ en onder auspiciën van de KNWU plannen we een competitie in van in totaal 6 wedstrijden.

Laatst aangepast (dinsdag 24 maart 2015 11:16)

Lees meer...

 

Coördinator X-Treme ATB Zomercup, Niels Steenblok, in het zonnetje

20140920-4 Finale X-Treme ATB Zomercup 2014 en OZK - foto Ingrid VaderVaardig met de pen, rekenen gaat hem prima af, een PC kent voor hem geen geheimen, ziet problemem als een uitdaging en vindt daar dan geheid een oplossing voor. Dat zijn slechts een paar vaardigheden die Niels Steenblok typeren. Velen kennen Niels al van de wedstrijden en als vader van Martijn maar voor anderen is hij wellicht nog een onbekende.

Niels heeft sinds de loop van dit jaar de coördinatie van de X-Treme ATB Zomercup op zich genomen. Gezien het verloop van de wedstrijden en competitie is het alsof hij nooit anders heeft gedaan. Klasse!!

Laatst aangepast (woensdag 24 september 2014 15:01)

Lees meer...

 

Spannend slot X-Treme ATB Zomercup en Open Zeeuws Kampioenschap

20140920-1 Finale X-Treme ATB Zomercup 2014 en OZK - foto Ingrid VaderOp zaterdag 20 september hebben 80 mountainbikers meegedaan aan het Open Zeeuws Kampioenschap Mountainbike op het Patrick Tolhoek parcours in Boswachterij Westenschouwen. De vrijwilligers van ATB Team X-Treme hadden de tenten opgezet op dezelfde plek waar ook de permanence was tijdens de landelijke jeugdwedstrijd van dit voorjaar. Ook het parcours was grotendeels vergelijkbaar aan die wedstrijd, zo waren de lage Duintjes tegen het parkeerterrein dit keer buiten het parcours gelaten. Daar stond dan wel een spectaculaire afdaling in een ander stuk van de boswachterij (sommigen noemen het ook wel een “MTB-speeltuin”) tegenover. Tegen het begin van de wedstrijden kwam het zonnetje door, het was drukkend warm tijdens de meeste wedstrijden.

Laatst aangepast (woensdag 24 september 2014 14:33)

Lees meer...

 

Finale X-Treme ATB Zomercup en Open Zeeuws Kampioenschap MTB

Zaterdag 20 september staat de 5e en laatste wedstrijd van de ATB zomercup op het programma. Tijdens de wedstrijd strijden we ook om het Open Zeeuws kampioenschap Mountainbike 2014.

LET OP!  Ten opzichte van de eerdere wedstrijden en hetgeen in het Reglement vermeld staat gelden andere starttijden.

Lees meer...

 

Verslag Zomercup wedstrijd Westkapelle (update)

Op zaterdag 13 september is onder een stralend zonnetje de 4e wedstrijd verreden van de X-treme ATB Zomercup 2014. In totaal hebben 59 renners de MTB-schoenen aangetrokken om zich lekker uit te leven op het parcours in Westkapelle. Naast de “vaste” deelnemers uit Nederland en België konden we ook een aantal nieuwe deelnemers uit Walcheren begroeten. Leuk!

Laatst aangepast (maandag 15 september 2014 14:18)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook