Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

X-Treme ATB Zomercup

Deze regionale mountainbikecompetitie bestaat uit 4 tot 6 wedstrijden die van april t/m september op verschillende parkoersen in Zeeland verreden worden. Het ongedwongen karakter en de gezellig/sportieve sfeer staan garant voor een flinke dosis Zeeuws mountainbikeplezier.

Iedereen, vanaf 6 jaar (in het huidige jaar), met een goede mountainbike en goed passende helm is van harte welkom om mee te doen aan de X-Treme ATB Zomercup wedstrijden. Er wordt gereden in verschillende categorieën waaraan zowel ervaren als onervaren mountainbikers kunnen deelnemen.


Uitslagen X-Treme ATB Zomercup Wemeldinge en klassement

WEMELDINGE - Ondanks de vakanties waren er toch nog een kleine 70 renners afgekomen op de vierde wedstrijd van de X-Treme Zomercup wedstrijd in Wemeldinge op 15 augustus. De vrijwilligers van het wielercomité Wemeldinge hadden flink hun best gedaan en kregen veel complimenten over het uitgezette rondje in het Wemeldingse bos en zeker ook over de inzet van een 2e speaker halverwege het parcours. Dit was met name leuk voor de toeschouwers op het centrale veld om vandaar de koers beter te kunnen volgen. De uitslagen en het bijgewerkte tussenklassement staan inmiddels op de site.

Laatst aangepast (woensdag 26 augustus 2015 12:43)

 

X-Treme ATB Zomercup wedstrijd Wemeldinge

WEMELDINGE - Aanstaande zaterdag 15 augustus is het dé kans van deze zomer voor de bikers om tijdens de X-Treme ATB Zomercup wedstrijd in Wemeldinge het luie (vakantie) zweet uit het lijf te trappen. Deze wedstrijd zou eerst op zaterdag 4 juli verreden worden maar deze kon door omstandigheden geen doorgang vinden.

Laatst aangepast (vrijdag 14 augustus 2015 09:33)

Lees meer...

 

Nieuwe datum 4e wedstrijd X-Treme ATB zomercup Wemeldinge

WEMELDINGE - Er is een nieuwe datum bekend voor de 4e wedstrijd van de X-Treme ATB zomercup in Wemeldinge. De wedstrijd gaat nu gereden worden op zaterdag 15 augustus. De jongste jeugdcategorieën beginnen om 12.00 uur voor hun race van ca. 20 minuten. Om 12.30 uur is het vervolgens aan de Vrouwen, Nieuwelingen en de oudere jeugd. We sluiten af met de wedstrijden van de A-categorie en de Veteranen om 13.30 uur.

Lees meer...

 

X-Treme ATB Zomercup wedstrijd Wemeldinge, zaterdag 4 juli AFGELAST

20150623-1 Stuurbord Zomercup 2015WEMELDINGE - De geplande 4e wedstrijd van de X-Treme ATB Zomercup competitie in Wemeldinge is AFGELAST. Deze wedstrijd zou gereden worden op zaterdag 4 juli aanstaande maar het is de organsiatie jammer genoeg niet gelukt om voldoende vrijwilligers op de been te krijgen om de wedstrijd op een goede en verantwoorde manier te organiseren. De organisatie is nog op zoek naar een andere datum, maar het is lastig om een gaatje te vinden in de volle Zeeuwse wieleragenda van deze zomer. Als het lukt om een andere datum te vinden dan informeren we iedereen via deze website.
 

 

De volgende wedstrijd data staan wel vast:

  • Zondag 30 augustus Burgh-Haamstede, boswachterij Westerschouwen en de finale op
  • Zaterdag 5 september in Westkapelle.

Laatst aangepast (dinsdag 23 juni 2015 15:16)

 

Succesvolle 3e wedstrijd Zomercup op nieuw parcours Vlissingen

20150605-2 Zomercup Vlissingen Podium jeugd 2 3 en begeleidersVLISSINGEN - Op vrijdag 5 juni is alweer de 3e wedstrijd verreden van de X-Treme ATB Zomercup. Het was de eerste officiële wedstrijd op het nieuwe MTB parcours in de wijk Weyevliet. In de weken voorafgaand aan de wedstrijd was het parcours helemaal wedstrijdklaar gemaakt door kleischelpen te verspreiden en een aantal hindernissen aan te leggen in de route. Het is een mooi parcours geworden, met veel korte bochtjes en korte klimmetjes. Dit parcours vraagt om heel veel behendigheid en al de stuurmanskunsten moeten benut worden om hier een goede uitslag te rijden.

 

Laatst aangepast (dinsdag 09 juni 2015 09:11)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook