Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

X-Treme ATB Zomercup

Deze regionale mountainbikecompetitie bestaat uit 4 tot 6 wedstrijden die van april t/m september op verschillende parkoersen in Zeeland verreden worden. Het ongedwongen karakter en de gezellig/sportieve sfeer staan garant voor een flinke dosis Zeeuws mountainbikeplezier.

Iedereen, vanaf 6 jaar (in het huidige jaar), met een goede mountainbike en goed passende helm is van harte welkom om mee te doen aan de X-Treme ATB Zomercup wedstrijden. Er wordt gereden in verschillende categorieën waaraan zowel ervaren als onervaren mountainbikers kunnen deelnemen.


X-Treme ATB Zomercup 2016 start op 1 april in Kruiningen

20160318-4 Stuurbord Zomercup 2016GOES - Ook dit jaar organiseren we weer een serie wedstrijden waarin gestreden wordt om de X-Treme ATB Zomercup. 

De zomercupwedstrijden worden georganiseerd op een aantal bekende mountainbikeparcoursen in Zeeland. Het deelnemersveld bepaalt de zwaarte van de wedstrijd, maar iedereen met een mountainbike en helm kan op deze manier kennis maken met de wedstrijdsport. De wedstrijden worden georganiseerd door lokale wielercomiteés, m.m.v. TMZ en onder auspiciën van de KNWU.

  

Laatst aangepast (vrijdag 18 maart 2016 20:56)

Lees meer...

 

Winnaars Zomercup en Open Zeeuws Kampioenschap 2015 bekend

WESTKAPELLE - Op zaterdag 5 september is in Westkapelle de finale van de X-Treme ATB Zomercup 2015 verreden. Deze wedstrijd geldt tevens als Open Zeeuws kampioenschap MTB. Het lokale organisatiecomité had een parcours aangelegd tussen dijk, duin en kreek. Vanwege werkzaamheden was het fietspad tussen Westkapelle en Zoutelande afgesloten. Dit zorgde voor wat extra natuurlijke hindernissen op het parcours en bovendien gaf dit de parcourswachten ook wat meer rust omdat er nu minder dagjesmensen over het parcours heen moesten.

Laatst aangepast (maandag 07 september 2015 16:28)

Lees meer...

 

Zaterdag finale Zomercup en Zeeuws Kampioenschap in Westkapelle

WESTKAPELLE - Aanstaande zaterdag (5-9) wordt in Westkapelle de finale van de X-Treme ATB zomercup 2015 gereden. Op het parcours aan de Kreek is weer een leuke route uitgezet die zal bepalen wie dit jaar de zomercup gaat winnen. De wedstrijd geldt tevens als Open Zeeuws kampioenschap. De beste Zeeuw (of lid van een Zeeuwse KNWU vereniging of lid van TMZ) mag zich een heel jaar winnaar van het Open Zeeuws kampioenschap noemen.

Laatst aangepast (donderdag 03 september 2015 12:50)

Lees meer...

 

Verrassende uitslagen in Zomercup Burgh-Haamstede (UPDATE)

BURGH-HAAMSTEDE - Op zondag 30 augustus is op het Patrick Tolhoek Mountainbike parcours de 5e wedstrijd van de X-Treme ATB Zomercup 2015 verreden. De organisatie heeft vanwege een ander sportevenement in het bos op zaterdag moeten uitwijken naar zondag. We zijn duidelijk niet de enige die graag van het mooie terrein wil genieten om zich lekker uit te leven. Ook zondag was het druk met veel wandelaars, hardlopers en recreatieve mountainbikers. We zijn erg blij dat Staatsbosbeheer het natuurgebied altijd weer beschikbaar stelt voor al die mooie activiteiten.

Laatst aangepast (zaterdag 05 september 2015 12:39)

Lees meer...

 

Burgh-Haamstede klaar voor X-Treme ATB Zomercup wedstrijd a.s. zondag

20150402-1 Affiche X-Treme ATB Zomercup 2015BURGH-HAAMSTEDE - Aanstaande zondag (30 augustus) wordt in Boswachterij Westerschouwen de 5e wedstrijd van de X-Treme ATB Zomercup gehouden. Lang was er vrees dat door de aanhoudende droogte het parcours in een zandverstuiving zou veranderen, maar na de buien van afgelopen week en zeker na het noodweer van afgelopen woensdagavond ligt het rondje er weer picco bello bij.

 

 

 

Laatst aangepast (donderdag 27 augustus 2015 13:26)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook