Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

X-Treme ATB Zomercup

Deze regionale mountainbikecompetitie bestaat uit 4 tot 6 wedstrijden die van april t/m september op verschillende parkoersen in Zeeland verreden worden. Het ongedwongen karakter en de gezellig/sportieve sfeer staan garant voor een flinke dosis Zeeuws mountainbikeplezier.

Iedereen, vanaf 6 jaar (in het huidige jaar), met een goede mountainbike en goed passende helm is van harte welkom om mee te doen aan de X-Treme ATB Zomercup wedstrijden. Er wordt gereden in verschillende categorieën waaraan zowel ervaren als onervaren mountainbikers kunnen deelnemen.


X-Treme ATB Zomercup Wolphaartsdijk .... de Koningscross

 

WOLPHAARTSDIJK - Aanstaande dinsdag 26 april wordt de tweede wedstrijd van de X-Treme ATB zomercup gereden. Op het parcours "De Schelphoek" heeft het lokale comité een echte "Koningscross" uitgetekend. Het selectieve terrein biedt voldoende mogelijkheden om extra variatie in het parcours aan te brengen. De wedstrijd van verleden jaar trok 94 deelnemers in de diverse categorieën. We hopen dat aantal bij deze editie te mogen overtreffen, ook omdat er de volgende dag toch wat minder mensen moeten werken dan op een "normale" doordeweekse dag.

Laatst aangepast (maandag 25 april 2016 19:59)

Lees meer...

 

X-Treme ATB Zomercup 2016 vervolgt in Wolphaartsdijk

20160318-1 Affiche X-Treme ATB Zomercup 2016WOLPHAARTSDIJK - De X-Treme ATB Zomercup 2016 krijgt aanstaande dinsdag 26 april haar vervolg in Wolphaartsdijk. De MTB werkgroep Wolphaartsdijk heeft op het gelegenheidsparcours “De Schelphoek” weer een fantastisch leuk rondje in gedachten. Er wordt gestart om 18.00 uur met de jeugdcategorieën, een half uurtje later gevolgd door de Vrouwen en Nieuwelingen en om 19.30 uur zijn de Mannen 17+ en Mannen 40+ aan de beurt voor hun wedstrijd van ca. 60 minuten.

Dus twijfel niet ….. doe gewoon lekker mee!!

Laatst aangepast (vrijdag 22 april 2016 20:50)

 

80 Deelnemers aan start in X-Treme ATB Zomercup Kruiningen 2016

KRUININGEN - Op 1 april is onder stralende omstandigheden de eerste wedstrijd van de X-Treme zomercup gereden. Het organiserende wielercomitee Rentoc heeft in “Den Inkel” een afwisselend parcours uitgezet, met dit jaar ook een extra technische passage erin. Dit was duidelijk een aanwinst in het parcours. De meer technische rijders konden hier duidelijk hun voordeel halen. In totaal stonden 80 bikers aan de start in de verschillende categorieën, en dat is een mooi begin van de X-Treme ATB Zomercup 2016. We hebben spannende wedstrijden gezien, op een snel parcours.

Laatst aangepast (zondag 03 april 2016 13:08)

Lees meer...

 

X-Treme ATB Zomercup 2016 gaat morgen, 1 april (geen grap), van start

20160331-24 X-Treme ATB Zomercup - foto JobseKRUININGEN - De zomertijd gaat weer in en dus is het weer tijd om te beginnen met de X-Treme ATB zomercup. Ook dit jaar organiseren we weer een aantal mountainbikewedstrijden een aantal parcoursen in Zeeland. 

 
We beginnen op vrijdag 1 april in Kruiningen. Organisatiecomité Rentoc heeft in natuurgebied “Den Inkel” weer een parcours uitgezet. We starten om 18.00 uur met de jongste categorieën en om 19.30 uur zijn de A en B categorie aan de beurt voor hun wedstrijd van ca. 60 minuten.

 

 

Laatst aangepast (donderdag 31 maart 2016 22:01)

Lees meer...

 

X-Treme ATB Zomercup 2016 start op 1 april in Kruiningen

20160318-4 Stuurbord Zomercup 2016GOES - Ook dit jaar organiseren we weer een serie wedstrijden waarin gestreden wordt om de X-Treme ATB Zomercup. 

De zomercupwedstrijden worden georganiseerd op een aantal bekende mountainbikeparcoursen in Zeeland. Het deelnemersveld bepaalt de zwaarte van de wedstrijd, maar iedereen met een mountainbike en helm kan op deze manier kennis maken met de wedstrijdsport. De wedstrijden worden georganiseerd door lokale wielercomiteés, m.m.v. TMZ en onder auspiciën van de KNWU.

  

Laatst aangepast (vrijdag 18 maart 2016 20:56)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook