Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

JMW en NLcup Burgh-Haamstede

20180806-2 affiche xmcsd-2018 banner webHet "Patrick Tolhoek MTB parcours" in Boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede staat weekend bol van MTB wedstrijden op Nationaal niveau. Op zaterdag worden wedstrijden georganiseerd van de Landelijke Jeugd Competitie mountainbike (LJC-MTB) én zijn MTB FUN-klasse wedstrijden voor Mannen en Vrouwen recreanten vanaf 15 jaar aan het programma toegevoegd. Zondag staat in het teken van wedstrijden van de NL MTB-cup voor volwassenen.  De start- en finislocatie op en om het parkeerterrein aan de Adriaan van de Weijdeweg, 4328 PT Burgh-Haamstede. Zie Wedstrijdinformatie

 


Schrijf je nu in: Jeugd MTB Wedstrijd, Burgh-Haamstede, 26 maart 2016

20160303-1 Affiche JMW Burgh-Haamstede 2016 70x100BURGH-HAAMSTEDE - Zo we kunnen beginnen!!! Deze kreet is natuurlijk niet helemaal of helemaal niet waar, want we zijn natuurlijk al lang bezig met de voorbereidingen. Tal van zaken moeten tenslotte al veel vroeger geregeld worden. Maar goed, inmiddels zijn de wedstrijden (een enkele nog onder voorbehoud) van de LJC competitie 2016 bekend, het Handboek LJC is weer in ere hersteld (lees dit goed) en er is informatie beschikbaar over de technische proeven die de competitieleiding dit jaar gaat invoeren.

Ook wij zijn dus volop bezig e.e.a. in orde te brengen voor onze wedstrijd op 26 maart a.s. in Burgh-Haamstede op het Patrick Tolhoek MTB parcours in boswachterij Westerschouwen.

 

Laatst aangepast (donderdag 03 maart 2016 17:24)

Lees meer...

 

Tekencontrole aan te raden na JMW

20150329-1 TekenbeetBURGH-HAAMSTEDE Na een hele dag lekker vertoeven in het bos om te mountainbiken, te ravotten tussen de bomen of om de bikers aan te moedigen is het aan te raden een tekencontrole uit te voeren. Een aantal deelnemers en vrijwilligers van de Jeugd Mountainbike Wedstrijd Burgh-Haamstede zijn gebeten door een teek. Even een goede controle uitvoeren kan erger voorkomen!!! Lees meer in deze folder

Laatst aangepast (zondag 29 maart 2015 10:01)

 

In de serie voorbereiding JMW: De laatste loodjes

20150327-6 JMW parcours - foto Jan SlagerBURGH-HAAMSTEDE Plezier voor de deelnemers en meereizende ouders/begeleiders hebben we hoog in het vaandel staan wat we veel manieren gestalte proberen te geven. Niet alleen lopen al onze vrijwilligers sowieso met een big smile op hun gezicht rond en zijn ze de gezelligheid zelve. We zorgen voor een lekker bakje koffie en een hapje etc. maar we proberen vooral ook de wedstrijd goed te laten verlopen. Natuurlijk draait het allemaal om de wedstrijden van de youngsters.

 

Laatst aangepast (vrijdag 27 maart 2015 15:17)

Lees meer...

 

In de serie voorbereiding JMW: De Ereprijzen

20150323-2 Prijzen JMW in de maak - foto Patrick VaderMIDDELBURG Dat er heel wat komt kijken voordat je een wedstrijd georganiseerd hebt weten de organisatoren maar al te goed. Deelnemers rijden hun rondje, pakken een prijsje (of niet) en houden het dan vaak voor gezien. Vaak zonder echt te beseffen dat veel mensen hun inzet en vrije tijd geven voor het plezier van anderen. Vandaar dat we gewoon eens wat vaker laten weten wat er achter de schermen allemaal wordt gedaan om een evenement te laten slagen. En als je zin hebt …… sluit je aan bij het legertje vrijwilligers.

 

Laatst aangepast (dinsdag 24 maart 2015 11:16)

Lees meer...

 

MTB FUN-klasse wedstrijd toegevoegd aan JMW Burgh-Haamstede

BURGH-HAAMSTEDE De afgelopen jaren kreeg de organisatie nogal eens de vraag gesteld of er een wedstrijd voor de (iets) ouderen kon worden toegevoegd aan het programma van de Landelijke Jeugd MTB wedstrijd Burgh-Haamstede. Onder het mom van “nu we er toch zijn” willen de vaders, moeders, begeleiders vaak ook zelf het rondje fietsen wat even daarvoor door hun kind(eren) is gereden. Ook de lokale bikers zijn natuurlijk altijd te porren voor een wedstrijdje in boswachterij Westerschouwen.  Dit is je kans en schrijf je snel in !!!!

Laatst aangepast (maandag 23 maart 2015 20:44)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook