Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

JMW en NLcup Burgh-Haamstede

20180806-2 affiche xmcsd-2018 banner webHet "Patrick Tolhoek MTB parcours" in Boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede staat weekend bol van MTB wedstrijden op Nationaal niveau. Op zaterdag worden wedstrijden georganiseerd van de Landelijke Jeugd Competitie mountainbike (LJC-MTB) én zijn MTB FUN-klasse wedstrijden voor Mannen en Vrouwen recreanten vanaf 15 jaar aan het programma toegevoegd. Zondag staat in het teken van wedstrijden van de NL MTB-cup voor volwassenen.  De start- en finislocatie op en om het parkeerterrein aan de Adriaan van de Weijdeweg, 4328 PT Burgh-Haamstede. Zie Wedstrijdinformatie

 


MTB FUN-klasse wedstrijd toegevoegd aan JMW Burgh-Haamstede

BURGH-HAAMSTEDE De afgelopen jaren kreeg de organisatie nogal eens de vraag gesteld of er een wedstrijd voor de (iets) ouderen kon worden toegevoegd aan het programma van de Landelijke Jeugd MTB wedstrijd Burgh-Haamstede. Onder het mom van “nu we er toch zijn” willen de vaders, moeders, begeleiders vaak ook zelf het rondje fietsen wat even daarvoor door hun kind(eren) is gereden. Ook de lokale bikers zijn natuurlijk altijd te porren voor een wedstrijdje in boswachterij Westerschouwen.  Dit is je kans en schrijf je snel in !!!!

Laatst aangepast (maandag 23 maart 2015 20:44)

Lees meer...

 

Voorbereiding JMW Burgh-Haamstede; de medailles

20150314-2 Stickeren  JMW medailles - foto Jan SlagerDat er heel wat komt kijken voordat je een wedstrijd georganiseerd hebt weten de organisatoren maar al te goed. Deelnemers rijden hun rondje, pakken een prijsje (of niet) en houden het dan vaak voor gezien. Vaak zonder te beseffen dat veel mensen hun inzet en vrije tijd geven voor hun plezier. Vandaar dat we gewoon eens wat vaker laten weten wat er achter de schermen allemaal wordt gedaan om de club draaiende te houden of organisatie van een evenement. En als je zin hebt ……. sluit je aan bij het legertje vrijwilligers.

 

Laatst aangepast (zaterdag 14 maart 2015 14:05)

Lees meer...

 

ATB Team X-Treme op stoom voor Landelijke Jeugdwedstrijd

20150311-1 Affiche JMW Burgh-Haamstede 2015BURGH-HAAMSTEDE Zaterdag 28 maart aanstaande organiseert ATB Team X-Treme alweer voor het 11e jaar een Jeugd Mountainbike Wedstrijd op het Patrick Tolhoek MTB parcours in Boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede. Als je zo eens terugblikt zijn veel talentjes van toen inmiddels uitgegroeid naar toppers van nu. Maar wat vooral telt is het plezier in het fietsen. Deelnemen kan als men dit jaar 8 jaar t/m 14 jaar wordt.

NIEUW dit jaar is de FUN-klasse MTB wedstrijd voor Mannen en Vrouwen vanaf 15 jaar. Doe eens gek en schrijf je in!!

  

Laatst aangepast (vrijdag 13 maart 2015 17:13)

Lees meer...

 

Vrijwilligers gevraagd voor Jeugd Mountainbike Wedstrijd 28 maart 2015

BURGH-HAAMSTEDE Zaterdag 28 maart organiseert ATB Team X-Treme haar jaarlijkse Nationale Jeugd Mountainbike Wedstrijd op het Patrick Tolhoek Mountainbikeparcours in Boswachterij Westerschouwen. Deze wedstrijd is onderdeel van de Landelijke Jeugd Competitie mountainbike. Graag doen wij weer een beroep op jullie inzet. Onder het mom van vele handen maken vrijwilligers werk leuk en gezellig, zijn wij voor de organisatie van deze wedstrijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die van aanpakken weten.

Laatst aangepast (maandag 02 maart 2015 13:18)

Lees meer...

 

JMW Burgh-Haamstede 2014 een stralend evenement

Het was weer een stralend dagje afgelopen zaterdag. Een hele dag in een lekker zonnetje vertoeven in Boswachterij Westerschouwen tijdens de Jeugd Mountainbike Wedstrijd 2014 is beslist geen straf. Hoe anders was dat tijdens de wedstrijd in 2013 toen het vroor dat het kraakte en sneeuwde.

De wedstrijdorganisatie was in handen van ATB Team X-Treme; Gastheer in de Boswachterij was Staatsbosbeheer.20140329-3.1 JMW Burgh-Haamstede 2014 - fotocollage Anton Koens

Laatst aangepast (zondag 30 maart 2014 20:08)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook