Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

JMW Burgh-Haamstede

20140305-1 Affiche JMW Burgh-Haamstede 2014Deze wedstrijd is onderdeel van de Landelijke Jeugd Competitie mountainbike  (LJC-MTB) en wordt gehouden op het "Patrick Tolhoek MTB parcours" in Boswachterij Westerschouwen. De start- en finislocatie is te bereiken vanaf het parkeerterrein aan de Adriaan van de Weijdeweg, 4328 PT Burgh-Haamstede. Volg de borden (te voet 10 min., per fiets 3 min.).

Ook dit jaar zijn er MTB FUN-klasse wedstrijden voor Mannen en Vrouwen recreanten vanaf 15 jaar aan het programma toegevoegd. Doe mee!

Zie Wedstrijdinformatie


Mountainbike Introductie jeugdtraining vervroegd naar 30 mei

GOES - De laatste introductie jeugdtraining voor de zomervakantie is een weekje naar voren gehaald en zal aanstaande dinsdag 30 mei plaatsvinden. Een goede gewoonte is dat de eerste dinsdag van de maand de trainer paraat staat om aanstaande bikertjes te ontvangen, van informatie te voorzien en tijdens de training te kijken in welke trainingsgroep hij of zij het beste past.

Vanwege de X-Treme ATB Zomercup wedstrijd van dinsdag 6 juni in Vlissingen is deze introductieavond een weekje vervroegd.

Na de zomervakantie zal de eerstvolgende introductietraining plaatsvinden op dinsdag 5 september.

Informatie SportTechnisch Team

Laatst aangepast (zaterdag 27 mei 2017 11:40)

 

X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland

BURGH-HAAMSTEDE - De kalender voor dit jaar kent een aantal verrassingen. Eerst was het de valtraining, die menigeen in vervoering bracht. Daarna de aankondiging van de Zeeuwse Strand-Avond tocht en de volgende verrassing is de X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland 2017. Voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging organiseren wij op zaterdag 25 en zondag 26 maart een nationaal mountainbikeweekend, onder de vlag van de Nationale MTB cup.

Laatst aangepast (vrijdag 27 januari 2017 20:19)

Lees meer...

 

Super geslaagde JMW Burgh-Haamstede 2016

BURGH-HAAMSTEDE - Het klopte deze dag allemaal!! Het begon natuurlijk al bij de mooie weersvoorspellingen die er voor zorgden dat mensen niet de schrik kregen om tijdens het Paasweekend naar Zeeland af te reizen. Een droge dag, de voorspelde stevige wind bleef nog even uit, het voorjaarszonnetje liet zich met regelmaat zien en de temperatuur was gewoon aangenaam. Dát hebben we wel eens anders meegemaakt. Het parcours in Boswachterij Westerschouwen is natuurlijk, buiten kijf, dé grote trekpleister. Oud Nederlands Kampioen MTB Patrick Tolhoek heeft niet voor niets naam aan dit parcours willen verbinden.

Laatst aangepast (woensdag 30 maart 2016 07:43)

Lees meer...

 

ATB Team X-Treme gereed voor Jeugd MTB Wedstrijd Burgh-Haamstede

BURGH-HAAMSTEDE - Aanstaande zaterdag is het weer zover. Voor de 12e keer doet de LJC-MTB boswachterij Westerschouwen aan in Burgh-Haamstede. Er zijn al dik 240 voor-inschrijvingen en wie weet hoeveel zich er nog aanmelden op de wedstrijddag. Ook dit jaar is een FUN-klasse wedstrijd aan het programma toegevoegd.
ATB Team X-Treme is er een eind klaar voor. De benodigde spullen staan gereed of zijn geregeld. Een dag vol verrassingen wellicht!

Laatst aangepast (dinsdag 22 maart 2016 13:11)

Lees meer...

 

Morgen laatste dag voorinschrijving JMW 2016 Burgh-Haamstede

20160129-1 Affiche JMW Burgh-Haamstede 2016BURGH-HAAMSTEDE - In tegenstelling tot wat in het handboek LJC vermeld staat is het morgen (donderdag 17-3-2016) de laatste dag dat de voorinschrijving open staat van de JMW 2016 in Burgh-Haamstede op 26 maart aanstaande. Al dik 220 deelnemers hebben zich inmiddels, tot vandaag, ingeschreven voor deze fantastische wedstrijd. Natuurlijk kan inschrijven op de dag zelf ook nog, maar je kan er beter maar snel bij zijn voor een goede startplaats.

Ook dit jaar houden we, bij voldoende deelname, een FUN-klasse wedstrijd voor Mannen en Vrouwen vanaf 15 jaar zodat ook zij kunnen proeven aan het parcours wat de jeugd krijgt voorgeschoteld.  Zie de wedstrijdpagina.

Laatst aangepast (woensdag 16 maart 2016 21:54)

 
Meer artikelen...

twitter facebook