Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

JMW Burgh-Haamstede

20140305-1 Affiche JMW Burgh-Haamstede 2014Deze wedstrijd is onderdeel van de Landelijke Jeugd Competitie mountainbike  (LJC-MTB) en wordt gehouden op het "Patrick Tolhoek MTB parcours" in Boswachterij Westerschouwen. De start- en finislocatie is te bereiken vanaf het parkeerterrein aan de Adriaan van de Weijdeweg, 4328 PT Burgh-Haamstede. Volg de borden (te voet 10 min., per fiets 3 min.).

Ook dit jaar zijn er MTB FUN-klasse wedstrijden voor Mannen en Vrouwen recreanten vanaf 15 jaar aan het programma toegevoegd. Doe mee!

Zie Wedstrijdinformatie


Ook voor in je agenda ALV 2018 en Jeugdkamp 12-min

WILHELMINADORP - We willen komend jaar de Algemene Leden Vergadering vroeger in het jaar houden. Blok woensdag 24 januari vanaf 19.30 uur alvast in je agenda. De uitnodiging en agenda volgen begin januari.

BERGEN OP ZOOM - Nog eentje om te noteren in de nieuwe agenda's en kalenders. Het X-Treme MTB Jeugdkamp 2018 voor 12-min wordt gehouden in het weekend van 15, 16 en 17 juni 2018.

En waar de reis naar toe gaat ....... ?

20171224-1 Aankondiging X-Treme kamp 12-min

Laatst aangepast (zondag 24 december 2017 15:25)

 

KNWU kalender 2018: X-Treme MTB Challenge Schouwen-Duiveland 2018 op 1 en 2 september

BURGH-HAAMSTEDE – ATB Team X-Treme stelde zich kandidaat voor het weekend van 15-16 september met als uitwijk het weekend van 24-25 maart voor de organisatie van de X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland. Beide data zijn het echter niet geworden. Wel staan we nu op de kalender voor het weekend van zaterdag 1 september (LJC-wedstrijd) en zondag 2 september (NL MTB-cup)  Doe je mee als vrijwilliger? Laat het HIER weten. We gaan er weer een gezellige boel van maken!!!

Lees meer voor de volledige kalender!!

Laatst aangepast (zondag 24 december 2017 14:51)

Lees meer...

 

Mountainbike Introductie jeugdtraining vervroegd naar 30 mei

GOES - De laatste introductie jeugdtraining voor de zomervakantie is een weekje naar voren gehaald en zal aanstaande dinsdag 30 mei plaatsvinden. Een goede gewoonte is dat de eerste dinsdag van de maand de trainer paraat staat om aanstaande bikertjes te ontvangen, van informatie te voorzien en tijdens de training te kijken in welke trainingsgroep hij of zij het beste past.

Vanwege de X-Treme ATB Zomercup wedstrijd van dinsdag 6 juni in Vlissingen is deze introductieavond een weekje vervroegd.

Na de zomervakantie zal de eerstvolgende introductietraining plaatsvinden op dinsdag 5 september.

Informatie SportTechnisch Team

Laatst aangepast (zaterdag 27 mei 2017 11:40)

 

X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland

BURGH-HAAMSTEDE - De kalender voor dit jaar kent een aantal verrassingen. Eerst was het de valtraining, die menigeen in vervoering bracht. Daarna de aankondiging van de Zeeuwse Strand-Avond tocht en de volgende verrassing is de X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland 2017. Voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging organiseren wij op zaterdag 25 en zondag 26 maart een nationaal mountainbikeweekend, onder de vlag van de Nationale MTB cup.

Laatst aangepast (vrijdag 27 januari 2017 20:19)

Lees meer...

 

Super geslaagde JMW Burgh-Haamstede 2016

BURGH-HAAMSTEDE - Het klopte deze dag allemaal!! Het begon natuurlijk al bij de mooie weersvoorspellingen die er voor zorgden dat mensen niet de schrik kregen om tijdens het Paasweekend naar Zeeland af te reizen. Een droge dag, de voorspelde stevige wind bleef nog even uit, het voorjaarszonnetje liet zich met regelmaat zien en de temperatuur was gewoon aangenaam. Dát hebben we wel eens anders meegemaakt. Het parcours in Boswachterij Westerschouwen is natuurlijk, buiten kijf, dé grote trekpleister. Oud Nederlands Kampioen MTB Patrick Tolhoek heeft niet voor niets naam aan dit parcours willen verbinden.

Laatst aangepast (woensdag 30 maart 2016 07:43)

Lees meer...

 
Meer artikelen...

twitter facebook