Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Valtraining valt goed

GOES - Met tien jonge en één iets minder jonge mountainbiker is afgelopen dinsdagavond de valtraining van start gegaan. Onder leiding van Richard en Arthur Piso leren de bikers in 4 lessen van een uur hoe te handelen als je dan toch een keer op je plaat dreigt te gaan. Alles is er op gericht om blessures en kwetsuren te voorkomen. Informatie Richard en Arthur

De eerste avond was het de les van de basis valtechnieken. Met behulp van ballen, matten en grondoefeningen werd eerst het leren vallen geoefend. Het ging bij allemaal super. Al snel nam de angst af om te vallen en werd het zelfs lollig. Aanstaande week wordt er geoefend met  speciaal voor dit doel geprepareerde fietsen. 

De bikers die deze training vorig jaar hebben doorlopen kunnen zich aanmelden voor opfris trainingen op 6 en 13 februari.

Ook voor de bikers die de jeugdleeftijd inmiddels achter zich hebben gelaten werd deze training aangeboden. Helaas blijkt dat de animo bij deze groep voor de valtraining zéér minimaal is en is afgeblazen. 

 20180109-1 Valtraining - foto Fam. Piso20180109-2 Valtraining - foto Fam. Piso20180109-3 Valtraining - foto Fam. Piso

Laatst aangepast (vrijdag 12 januari 2018 12:03)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook