Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Nieuws

Elke week is er wel iets te melden .....

In deze rubriek willen we jullie op de hoogte houden van de verenigingsnieuwtjes én natuurlijk ook van andere belangrijke mountainbike zaken zoals wijzigingen in de wedstrijd- of toerkalenders. Al ons nieuws wordt bewaard en is terug te vinden in het nieuwsarchief dus zoek je een bepaald bericht kijk dan ook in het archief. Als je het bericht niet kunt vinden kun je ook gebruik maken van de zoekmachine.

Algmeen nieuws wordt verstuurd naar verschillende sociale media netwerken waar onze leden lid van zijn onder aan de homepagina zie je welke netwerken dat zijn.

Heb je zelf ook nieuws voor deze rubriek ....... stuur je bijdrage naar de [site-redactie] !

 

Aangepaste tijden MTB jeugdtrainingen Goes

Berichten
STT-Richard - zondag 12 november 2017

GOES - De winter is de perfecte tijd om te mountainbiken. Jammer genoeg is het ook vroeg donker en kouder. Ook bij de dinsdagavond MTB jeugdtrainingen in Goes merken we dit bij zowel de renners als de trainers. Als trainers hebben we er dan ook voor gekozen om vanaf nu in de winterperiode wat korter te gaan trainen.

Tot de zomertijd weer ingaat trainen we van 18.30 tot 19.30 uur.

Om toch het zelfde te kunnen doen zullen jullie dus iets harder moeten fietsen, maar daar worden we lekker warm van.

Een heel fijn winterseizoen.

(5)

Voor in de agenda van 2018

Berichten
Redactie - maandag 30 oktober 2017

GOES

10 februari 2018: X-Treme Fitland MTB Challenge, vertrekkend vanuit Fitland XL, Goes over het Poelbosparcours en het (nieuwe) Stelleplasparcours en starten of eindigend op het parcours "het Schenge". Waarschijnlijk 2 afstanden. Een werkgroep gaat e.e.a. uitwerken.

SEROOSKERKE-WESTKAPELLE

3 maart 2018: in overleg met onze sponsoren Ronald van de Sande (Kasteel van Batavia) en Jan van der Eijk (Tweewielerspecialist) is deze datum gekozen voor de tweede editie van de Zeeuwse MTB strandtocht met verlichting. De start is vanaf de parkeerplaats bij Van der Eijk Tweewielerspecialist in Serooskerke en de finish is bij Kasteel van Batavia in Westkapelle.
De tocht over +/- 38 km. wordt verreden onder sfeerverlichting langs de route, die van Serooskerke binnendoor naar het Veerse Meer gaat, richting het Banjaardstrand. Vandaar uit vervolgt de route volledig over het strand tot aan Westkapelle.

 

 

(24)

ATB Team X-Treme MTB kamp 12-plus 2017

Berichten
Robin en Max - maandag 30 oktober 2017

SITTARD - Zaterdagochtend vertrokken wij rond 9:00 uur richting Limburg om op kamp voor een weekend op het Sports en Talent park Watersley in Sittard. Eenmaal aangekomen in Sittard gingen wij eerst nog even voor 2 uur naar Wood15 in Sittard. Na dat we waren uitgespeeld in Wood15 gingen wij richting Watersley naar ons huis waar wij de kamers gingen inrichten en verdelen, de auto’s leeghalen en daarna omkleden om een training te volgen van Milan Vader.

(82)
Lees meer...

Jan Minderhoud MTB Toertocht Oostkapelle 4 november 2017

Berichten
Redactie - vrijdag 20 oktober 2017

20171020-2 Affiche Jan Minderhoud MTB toertocht 4-11-2017OOSTKAPELLE - Op 4 november organiseert Sportdorp Oostkapelle de 3de Jan Minderhoud MTB toertocht. De route gaat door mooie bosgebieden en paden waar normaal niet gefietst mag worden en is niet hetzelfde als andere jaren. Uniek dus.
Deelnemers kunnen kiezen uit 2 afstanden en ontvangen voor de €5,00 een erg mooie herinnering, eten en drinken onderweg en de fiets kan worden afgespoten.

 

 

 

(393)
Lees meer...

Zeeuwse ATB wintercompetitite, laat de winter maar komen, ATB Team X-Treme is er klaar voor.

Zeeuwse ATB Wintercompetitie
EVT - dinsdag 17 oktober 2017

WEMELDINGE - Aanstaande zaterdag begint de Zeeuwse ATB wintercompetitie in Wemeldinge. We rijden nu nog in ons zomertenue, maar dat is aan het eind van de week voorbij. Dan is het weer tijd om van de herfst te genieten na een leuke ATB wedstrijd op een mooi Zeeuws parcours.

(447)
Lees meer...

Uitslagen X-Treme ATB Zomercup Burgh-Haamstede

X-Treme ATB Zomercup
Redactie - maandag 18 september 2017

BURGH-HAAMSTEDE - Het heeft even geduurd maar nu staan dan toch de uitslagen van de X-Treme ATB Zomercup Burgh-Haamstede op de site.

UITSLAGEN

(47)

A.s. zondag ATB Zomercup wedstrijd in Boswachterij Westerschouwen (Burgh-Haamstede)

X-Treme ATB Zomercup
Redactie - donderdag 31 augustus 2017

BURGH-HAAMSTEDE - Aanstaande zondag (3 september) gaan we voor de laatste keer deze zomer een wedstrijdje doen van de X-Treme ATB Zomercup 2017. De wedstrijd wordt gehouden in boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede waar gestart gaat worden vanaf 12.15 uur.
Zoals gebruikelijk kan ingeschreven worden in de tent nabij de start. De route naar het parcours wordt aangegeven.
Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Adriaan van de Weijdeweg (let op betaald parkeren) vanaf daar is het nog slechts 10 minuutjes lopen of 5 minuutjes fietsen naar de start.

(489)
Lees meer...

Gezellige Familiedag en Clubkampioenschap

Berichten
Redactie - dinsdag 29 augustus 2017

GOES - Onder een stralend zonnetje werd vrijdag 25 augustus, als onderdeel van de X-Treme familiedag, de laatste manche van het clubkampioenschap gehouden. Uitslagen van de tijdrit, de wedstrijd en de trials van vrijdag op het MTB parcours "het Schenge" vormden het klassement. Ruben Pijpelink, Maike Tazelaar, Senna van Iwaarden, Dies Moelker en Damy Vader mogen zich een jaar lang Clubkampioen noemen.

De familiedag werd, inmiddels traditioneel afgesloten met een gezellige BBQ waaraan zo'n 70 leden en familieleden deelnamen.

(242)
Lees meer...

Trainingen jeugd beginnen weer

Berichten
Redactie - dinsdag 29 augustus 2017

GOES-VLISSINGEN -De mountainbike jeugdtrainingen beginnen weer. Op dinsdag 5 september starten de trainingen in Goes op de gebruikelijke tijd (18.30 uur).

In Vlissingen gaat de groep op woensdag 6 september weer aan de slag rond de klok van 16.30 uur. Het tijdstip kan overigens nog iets verschuiven. De pupillen krijgen hiervan bericht.

(117)

Ook dit jaar de traditionele ATB Team X-Treme familiedag!

Berichten
Activiteiten vereniging - dinsdag 25 juli 2017

20170725-1 Affiche Familiedag 2017

  

GOES - Op vrijdag 25 augustus 2017 organiseert ATB Team X-Treme net als afgelopen jaar de familiedag en natuurlijk kom jij ook!. We starten op deze laatste dag van de vakantie met de clubkampioenschappen (ook voor volwassen) en sluiten af met een barbecue. Dit alles op ons eigen MTB-parcours aan het Geldeloozepad, Goes. Het hele gezin is hierbij van harte welkom!

(437)
Lees meer...

 

twitter facebook