Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Nieuws

Elke week is er wel iets te melden .....

In deze rubriek willen we jullie op de hoogte houden van de verenigingsnieuwtjes én natuurlijk ook van andere belangrijke mountainbike zaken zoals wijzigingen in de wedstrijd- of toerkalenders. Al ons nieuws wordt bewaard en is terug te vinden in het nieuwsarchief dus zoek je een bepaald bericht kijk dan ook in het archief. Als je het bericht niet kunt vinden kun je ook gebruik maken van de zoekmachine.

Algmeen nieuws wordt verstuurd naar verschillende sociale media netwerken waar onze leden lid van zijn onder aan de homepagina zie je welke netwerken dat zijn.

Heb je zelf ook nieuws voor deze rubriek ....... stuur je bijdrage naar de [site-redactie] !

 

Zaterdag 26 mei MORTIERE TOERTOCHT voor het Jeugdsportfonds

Berichten
Redactie - maandag 21 mei 2018

20180521-1 Logo Mortiere toertocht 2018MIDDELBURG - De Mortiere Toertocht is een jaarlijks terugkerend fietsevenement voor het goede doel. Met de tocht wordt geld ingezameld voor het Jeugdsportfonds Zeeland. De afgelopen vier  jaar heeft de organisatie al €26.000 aan dit doel kunnen overhandigen.

Iedereen die het leuk vindt om te fietsen, kan meedoen aan de Mortiere Toertocht. De wielertoertocht van ongeveer 30, 60, 90 en 120 km vindt plaats op zaterdag 26 mei.


FIETS MEE EN GEEF ZEEUWSE KINDEREN EEN KANS OM TE SPORTEN !

 

(39)
Lees meer...

A.s. zaterdag Zeeuwse MTB strand-avondtocht met verlichting

Zeeuwse MTB Strandtocht
EVT-Rosalie - woensdag 16 mei 2018
SEROOSKERKE(W)-WESTKAPELLE - Mountainbike avondtocht langs de Zeeuwse kust
Na een winderige maar zéér succesvolle editie van 2017 wordt op zaterdag 19 mei 2018 de tweede editie georganiseerd van de avontuurlijke Zeeuwse MTB avondtocht. Deze editie zou eigenlijk plaatsvinden op zaterdag 3 maart, maar kon wegens gladheid op de wegen niet doorgaan. (foto Lex de Meester).
 
20180516-3 Foto MTB avondtocht 2017 Lex de Meester
(158)
Lees meer...

Foutje in poster inschrijftijd ter plaatse Zeeuwse MTB Strandtocht

Zeeuwse MTB Strandtocht
Redactie - woensdag 16 mei 2018

SEROOSKERKE (Walcheren) - De op de poster vermelde "vanaf" tijd voor het inschrijven ter plaatse bleek verkeerd overgenomen te zijn. In plaats van 18.00 uur moet dit 21.00 uur zijn.

Inmiddels is de digitale poster aangepast.

(16)

Sportieve Zomercup wedstrijd in Vlissingen

X-Treme ATB Zomercup
Marijke Vanhommerig - woensdag 16 mei 2018
 

VLISSINGEN - Het was een prachtige dag om een wedstrijd te rijden voor de X-Treme ATB Zomercup. Deze keer in Weijevliet, Vlissingen. Een paar jaar geleden is daar een leuk gevarieerd parcours aangelegd, en de deelnemers moesten dit keer rekening houden met veel draaien en keren.

 

(524)
Lees meer...

Hulp gezocht voor Zomercup wedstrijden!!

X-Treme ATB Zomercup
EVT-Zcup - woensdag 25 april 2018

VLISSINGEN - Voor de zomercupwedstrijden in Vlissingen (dinsdag 15 mei) en Heinkenszand (dinsdag 19 juni) zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. Voor beide wedstrijden heeft zich al 1 vrijwilliger opgegeven als parcoursbouwer en we hebben ook al een vrijwilliger voor de inschrijving, maar we willen graag nog minimaal 2 personen erbij voor het uitzetten van het parcours en uiteraard het opruimen na de wedstrijd.

 
Je bent welkom vanaf 16.00 uur en het opruimen duurt ongeveer 1 uur na het einde van de laatste wedstrijdronde. Ook als je enkel kunt klaarzetten of opruimen ben je meer dan welkom!
 
Opgeven kan door een kort mailtje naar Coördinator Zomercup
 
Bedankt, ook namens de ca. 50 jeugddeelnemers die we verwachten op beide wedstrijdavonden!

(49)

Meivakantie .... even geen jeugdtrainingen, daarna weer vol gas

Berichten
Redactie - maandag 23 april 2018

GOES-VLISSINGEN - Zoals gebruikelijk zijn in schoolvakanties geen mountainbike jeugdtrainingen. We zijn dus even dicht, de trainers hebben vakantie en doen weer nieuwe energie en ideeën op voor de trainingen.

De eerstvolgende training in Goes is dinsdag 8 mei, aanvang 18.30 uur en in Vlissingen woensdag 9 mei aanvang 17.00 uur tot 18.30 uur.

In Goes is er ook weer enige ruimte in de trainingsgroepen. Weliswaar nog steeds met enige vingers aan de pols. Kinderen dienen o.a. naar de mening van de trainers voldoende fietsvaardig te zijn en niet gehinderd te worden door andere "dringende" zaken die de komst naar trainingen in de weg staan. Kortom een wat strenger aanname beleid. De eerstvolgende introductietraining is dinsdag 8 mei. Hiervoor aanmelden altijd via de teamcoördinator.

Gewijzigde trainingstijden Vlissingen

Je leest het goed. Na de vakantie veranderen de trainingstijden op het Weyevlietparcours in Vlissingen. Vanwege gewijzigde werkzaamheden van de trainer worden de trainingstijden aangepast en zal er getraind worden van 17.00 uur tot 18.30 uur. Mocht je idee hebben om te assisteren bij de trainingen, meld het aan de trainer.

(45)

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas Campagne

Berichten
Redactie - vrijdag 20 april 2018

20160401-2 Logo Rabobank clubkas 2016GOES – De Rabobank Clubkas Campagne heeft voor ATB Team X-Treme maar liefst het fantastische bedrag opgebracht van €519,25 t.b.v. de realisatie het realiseren van een berging voor het trainingsmateriaal op het MTB parcours Sportpark “Het Schenge”.

Daarmee zijn we één van de beter scorende clubs in deze campagne en dat zegt iets over het enthousiasme van onze leden en sympathisanten.

(160)
Lees meer...

Veel sportief plezier tijdens X-Treme ATB Zomercup Wolphaartsdijk

X-Treme ATB Zomercup
Marijke Vanhommerig - donderdag 19 april 2018

WOLPHAARTSDIJK-SCHELPHOEK - In tegenstelling tot de vorige wedstrijd in Kruiningen, is het deze dag prachtig weer. Volop korte mouwen en blote benen op de fiets en langs de kant. Groter kan het contrast bijna niet zijn ten opzichte van de eerste wedstrijd met kou en regen. Met een heerlijke zon, is deze plek bij het Veerse Meer de perfecte locatie om een wedstrijd te rijden. Fijn dat het toch ook deze keer weer gelukt is om een vergunning hiervoor te krijgen van Staatsbosbeheer. Met ruim 70 deelnemers op een doordeweekse avond, blijkt dat er toch veel mensen zijn, die het heerlijk vinden om sportief bezig te zijn in de buitenlucht.

(190)
Lees meer...

X-Treme ATB Zomercup Wolphaartsdijk a.s. woensdag

X-Treme ATB Zomercup
Redactie - vrijdag 13 april 2018

WOLPHAARTSDIJK - We weten inmiddels allemaal dat het verkrijgen van toestemming voor de organisatie van MTB wedstrijden in terreinen die Staatsbosbeheer in beheer heeft steeds moeilijker wordt. Op verschillende fronten wordt er hard aan getrokken en blijven we in gesprek om hierin verandering te krijgen!!

Voor de komende Zomercup wedstrijd in Wolphaartsdijk (aanstaande woensdag 18 april) hebben we dan toch weer toestemming gekregen.

Wij gaan er voor, jullie ook? Doe mee en laat daarmee zien dat er grote behoefte is om buiten in de natuur te blijven sporten!! Beweeg- en Natuureducatie 1e klas!!

(212)

Uitnodiging en inschrijven X-Treme MTB jeugdkamp 12-min 2018

Berichten
ACtiviteitenTeam (Kamp12-min) - dinsdag 03 april 2018

20170617-1 Jeugdkamp 12-minWEMELDINGE - Beste allemaal, zoals jullie allemaal wel al zullen weten gaan we met de X-Treme jeugd 12-min dit jaar van 15 t/m 17 juni 2018 op kamp.

We mogen weer luxe logeren in het hostel van Stayokay in Bergen op Zoom. We laten heerlijk voor ons koken en kunnen aanschuiven bij het ontbijtbuffet in het restaurant. We hoeven dus ook niet af te wassen en hebben zo nog meer tijd om lol te maken!

 

 

(592)
Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook