Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Nieuws

Elke week is er wel iets te melden .....

In deze rubriek willen we jullie op de hoogte houden van de verenigingsnieuwtjes én natuurlijk ook van andere belangrijke mountainbike zaken zoals wijzigingen in de wedstrijd- of toerkalenders. Al ons nieuws wordt bewaard en is terug te vinden in het nieuwsarchief dus zoek je een bepaald bericht kijk dan ook in het archief. Als je het bericht niet kunt vinden kun je ook gebruik maken van de zoekmachine.

Algmeen nieuws wordt verstuurd naar verschillende sociale media netwerken waar onze leden lid van zijn onder aan de homepagina zie je welke netwerken dat zijn.

Heb je zelf ook nieuws voor deze rubriek ....... stuur je bijdrage naar de [site-redactie] !

 

Geen excuus om zaterdag niet mee te doen aan X-Treme-Fitland MTB Challenge

JMW en NLcup Burgh-Haamstede
EVT (Damy Vader) - donderdag 14 februari 2019
GOES - Aanstaaande zaterdag 16 februari 2019 vindt de X-Treme-Fitland MTB Challenge plaats. Ditmaal gaat de opbrengst naar het Jeugdfonds Sport&Cultuur Zeeland. Er kan gekozen worden voor 30 of 45 km. De route is volledig uitgezet en gaat o.a. over het MTB Parcours ’t Schenge, het Poelbos, deels over de MTB route van Landschapspark Borsele en over het vernieuwde MTB parcours van Stelleplas, waar tevens de tussenstop met bevoorrading plaatsvindt.
 
Het voorspelde weer is fantastisch!!!! Dus wat let je?
 
De start vindt plaats tussen 9.00 en 10.00 uur bij Fitland XL, Geldeloozepad 7, 4463 AJ Goes.
Er kan zowel individueel als in groepsverband worden gereden. 
 
 
 
 
Ter plaatse inschrijven is uiteraard ook mogelijk
(66)

Meld je aan voor NLdoet parcoursen Goes, Vlissingen en Burgh-Haamstede

Berichten
AcomModatieTeam - zaterdag 02 februari 2019
GOES, VLISSINGEN en BURGH-HAAMSTEDE – Inmiddels is het ook alweer een traditie aan het worden om tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland ….. NLdoet onze MTB parcoursen aan te pakken. Zaterdag 16 maart aanstaande is het te doen.  We gaan dit jaar voor alle 3 onze trainings locaties t.w. MTB parcours sportpark “Het Schenge Goes”, MTB parcours “Weyevliet Vlissingen” én natuurlijk het “Patrick Tolhoek MTB parcours” in boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede.

Inmiddels zijn deze NLdoet projecten goedgekeurd en zijn ook onze budgetaanvragen door het Oranjefonds toegekend. Kortom we kunnen aan de slag ……. of …..?
 
(264)
Lees meer...

Jeugd ATB Team X-Treme gaat weer zwemmen

Berichten
ACtiviteitenTeam - maandag 28 januari 2019

BROUWERSDAMZaterdag 9 februari wordt het inmiddels traditionele Zwemuitje gehouden in het zwembad Aqua Mundo van Port Zélande aan de Brouwersdam. Alle jeugd deelnemers aan de trainingsgroepen van zowel Goes als van Vlissingen worden hiervoor van harte uitgenodigd. De kosten bedragen slechts €7,50 en dat is inclusief de toegang, frietje, snack en drinken.

Wanneer: Zaterdag 9 februari a.s.
Waar: Port Zélande
Hoe laat: Van 10.45 tot 15.00 uur (verzamelen op het parkeerterrein nabij Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam)
Lunch: Bij de prijs inbegrepen (frietje met snack en drinken)
Kosten: €7,50 per persoon (te betalen met iDEAL bij aanmelden)

Informatie bij Wendy: 06-14194895 of e-mail

Via deze link AANMELDEN

(45)

MTB jeugd buitentrainingen Goes van vanavond: AFGELAST

Berichten
STT - dinsdag 22 januari 2019

GOES - Als gevolg van de witte sneeuwdeken die momenteel over Zeeland ligt hebben de trainers besloten de buitentrainingen van vanavond (dinsdag 22-1) AF TE GELASTEN.

Ook de groep van Jürgen traint vanavond NIET in de zaal.

De groep van Richard traint WEL gewoon in de zaal.

(67)

OPROEP: Vrijwilliger(s) gezocht voor de X-Treme ATB zomercup

X-Treme ATB Zomercup
Niels Steenblok - dinsdag 15 januari 2019

HEINKENSZAND - De X-Treme ATB zomercup is een serie zomeravond mountainbikewedstrijden. Deze wedstrijden worden georganiseerd door ATB Team X-Treme in nauwe samenwerking met TMZ (Trimbelangen Midden-Zeeland) en plaatselijke wielerverenigingen / -comités. Traditioneel zijn er wedstrijden in Wemeldinge, Kruiningen, Wolphaartsdijk, Vlissingen en Heinkenszand. De wedstrijden beginnen zodra het zomertijd wordt, en meestal zit er 3 – 5 weken tussen de wedstrijden. Het zijn wedstrijden waar iedereen aan mee kan doen, en het is voor veel jeugdbikers de eerste kennismaking met een “echte” mountainbikewedstrijd.

(243)
Lees meer...

Zaterdag 5 januari 2019, de finale van de Wintercompetitie

Zeeuwse ATB Wintercompetitie
Marijke Vanhommerig - maandag 07 januari 2019
HEINKENSZAND - De laatste wedstrijd van de wintercup vindt plaats in Heinkenszand bij Stelle Plas. Zou deze laatste wedstrijd nog verschil kunnen maken in het eindklassement? Of zijn de kaarten al geschud? In ieder geval zal dat de deelnemers niet weerhouden om ook deze dag weer voor een dagzege te gaan.  De inschrijving is bij restaurant brasserie Stelle Plas, waar het lekker warm is binnen, en waar tevens een broodje en drinken gehaald kan worden.
 
(178)
Lees meer...

De negende MTB wedstrijd van de Wintercup in Westkapelle

Zeeuwse ATB Wintercompetitie
Marijke Vanhommerig - maandag 17 december 2018
WESTKAPELLE - Deze voorlaatste wedstrijd van de wintercup vindt plaats in Westkapelle. Het inschrijven kan in Restaurant Kasteel van Batavia onder aan de dijk. Hier is het gezellig en lekker warm. Dat is ook wel nodig bij deze winterse temperaturen. Kasteel van Batavia is een van de sponsors van X-Treme, en het zou dan ook mooi zijn als er een aantal X-Tremisten op het podium staan vandaag. De wedstrijd is georganiseerd door Trimbelangen Zeeland in samenwerking met Stichting Zeedijk Evenementen Westkapelle. Een bedankje voor de vrijwiligers die geholpen hebben bij deze dag is op zijn plaats!
(249)
Lees meer...

Achtste wedstrijd Zeeuwse Wintercompetitie in Hulst

Zeeuwse ATB Wintercompetitie
Marijke Vanhommerig - zaterdag 15 december 2018
HULST - De achtste wedstrijd van de wintercup vindt plaats in Hulst. De inschrijving is in het scouting gebouw ‘t Jagertje. De wedstrijd is vandaag georganiseerd door ATB Hulst. Zij hebben hun best weer gedaan om er een mooi parcours van te maken, deels op de Liniedijk, een overblijfsel van de Staats-Spaanse Linies uit de Tachtigjarige Oorlog. Deze keer wat technischer dan vorig jaar, met wat meer draaien en keren. Ondanks de regen van de afgelopen dagen valt de modder op het parcours mee. Vandaag gelukkig weinig regen, maar wel een straffe wind.
(199)
Lees meer...

Zevende wedstrijd van de ATB Wintercompetitie in Middelharnis

Zeeuwse ATB Wintercompetitie
Marijke Vanhommerig - zondag 02 december 2018
MIDDELHARNIS - Je zou het niet verwachten als je de omgeving van Middelharnis ziet met alle polders, maar Middelharnis heeft een berg (door insiders "Col de Sommel genoemd)! Op en rondom deze berg is een erg leuk uitdagend parcours uitgezet voor de deelnemers van deze wedstrijd door RACE MTB MENHEERSE. De weersomstandigheden lijken hier altijd een extra moeilijkheidsgraad te zijn. Twee jaar geleden sneeuw, vorig jaar koud en mistig, vandaag is er regen op komst. Gelukkig staan er een paar partytenten en is er ook gezorgd voor de interne mens, met o.a. warme chocolademelk voor alle jeugddeelnemers na de finish.
(277)
Lees meer...

Zesde MTB wedstrijd van de Wintercompetitie én Zeeuws Kampioenschap

Zeeuwse ATB Wintercompetitie
Marijke Vanhommerig - dinsdag 27 november 2018
BURGH-HAAMSTEDE - Vandaag (zaterdag 24 november 2018) een van de mooiste MTB wedstrijden van de wintercompetitie op het MTB parcours in Westenschouwen. Deze door X-Treme georganiseerde wedstrijd start dit jaar op de parkeerplaats aan de A. van der Weijdeweg in tegenstelling tot voorgaande jaren midden in het bos.
 

Afgelopen september is dit bij de landelijke wedstrijd voor het eerst zo gedaan, en het bevalt goed. Ook belangrijk, het kan de goedkeuring van Staatsbosbeheer verdragen. In goed overleg met hen is tot dit wedstrijdparcours gekomen.

(224)
Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook