Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Nieuws

Elke week is er wel iets te melden .....

In deze rubriek willen we jullie op de hoogte houden van de verenigingsnieuwtjes én natuurlijk ook van andere belangrijke mountainbike zaken zoals wijzigingen in de wedstrijd- of toerkalenders. Al ons nieuws wordt bewaard en is terug te vinden in het nieuwsarchief dus zoek je een bepaald bericht kijk dan ook in het archief. Als je het bericht niet kunt vinden kun je ook gebruik maken van de zoekmachine.

Algmeen nieuws wordt verstuurd naar verschillende sociale media netwerken waar onze leden lid van zijn onder aan de homepagina zie je welke netwerken dat zijn.

Heb je zelf ook nieuws voor deze rubriek ....... stuur je bijdrage naar de [site-redactie] !

 

Zevende wedstrijd van de ATB Wintercompetitie in Middelharnis

Zeeuwse ATB Wintercompetitie
Marijke Vanhommerig - zondag 02 december 2018
MIDDELHARNIS - Je zou het niet verwachten als je de omgeving van Middelharnis ziet met alle polders, maar Middelharnis heeft een berg (door insiders "Col de Sommel genoemd)! Op en rondom deze berg is een erg leuk uitdagend parcours uitgezet voor de deelnemers van deze wedstrijd door RACE MTB MENHEERSE. De weersomstandigheden lijken hier altijd een extra moeilijkheidsgraad te zijn. Twee jaar geleden sneeuw, vorig jaar koud en mistig, vandaag is er regen op komst. Gelukkig staan er een paar partytenten en is er ook gezorgd voor de interne mens, met o.a. warme chocolademelk voor alle jeugddeelnemers na de finish.
(89)
Lees meer...

Zesde MTB wedstrijd van de Wintercompetitie én Zeeuws Kampioenschap

Zeeuwse ATB Wintercompetitie
Marijke Vanhommerig - dinsdag 27 november 2018
BURGH-HAAMSTEDE - Vandaag (zaterdag 24 november 2018) een van de mooiste MTB wedstrijden van de wintercompetitie op het MTB parcours in Westenschouwen. Deze door X-Treme georganiseerde wedstrijd start dit jaar op de parkeerplaats aan de A. van der Weijdeweg in tegenstelling tot voorgaande jaren midden in het bos.
 

Afgelopen september is dit bij de landelijke wedstrijd voor het eerst zo gedaan, en het bevalt goed. Ook belangrijk, het kan de goedkeuring van Staatsbosbeheer verdragen. In goed overleg met hen is tot dit wedstrijdparcours gekomen.

(73)
Lees meer...

Zeeuws Kampioenschap mountainbike 2018, Burgh-Haamstede

Zeeuwse ATB Wintercompetitie
EVementenTeam - zondag 18 november 2018
BURGH-HAAMSTEDE - Zeeuws Kampioenschap mountainbike 2018, Burgh-Haamstede,
Boswachterij Westerschouwen, zaterdag 24 november 2018 en tevens onderdeel van de Zeeuwse ATB Wintercompetitie 2018-2019
 

Het zal zaterdag 24 november aanstaande spanning en sensatie geven in Burgh-Haamstede tijdens de 6e wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2018-2019, tevens het Zeeuws Kampioenschap mountainbike 2018.

(335)
Lees meer...

Een zonnige 5e editie ATB Wintercompeititie in Kruiningen

Zeeuwse ATB Wintercompetitie
Marijke Vanhommerig - zondag 18 november 2018
KRUININGEN - Op een koude, maar stralend zonnige zaterdag 17 november wordt de wedstrijd georganiseerd door het wielercomite van Kruiningen nabij camping den Inkel. In het restaurant van de camping kan ingeschreven worden, waarna begonnen kan worden met het inrijden. Voor de meeste deelnemers is dit inmiddels een bekend parcours. Veel gras en pad, maar ook een paar mooie heuvels erin, waar tussen de bomen doorgestuurd moet worden.
(104)
Lees meer...

Oude Tonge: Vierde MTB wedstrijd van de wintercompetitie

Zeeuwse ATB Wintercompetitie
Marijke Vanhommerig - maandag 12 november 2018
OUDE TONGE - Een druilerige dag voor deze vierde wedstrijd van de wintercompetitie in Oude Tonge. Hier in huis werd al heel de week geroepen: ‘Daar hebben ze altijd de grootste bekers, dus dan moeten we in de top drie komen!’ Het inschrijven is zoals ieder jaar in de lekker warme kantine van de honkbalclub The Islanders op sportpark de Koepel.
 
(99)
Lees meer...

Nummer 3 .... ATB Winter competitie: Wemeldinge

Zeeuwse ATB Wintercompetitie
Marijke Vanhommerig - maandag 12 november 2018
WEMELDINGE - Vandaag zijn we voor de derde wedstrijd van de MTB wintercup welkom in Wemeldinge. Inschrijven kan bij restaurant Casco. Hadden sommigen van ons verwacht dat de wedstrijd door het Wemeldingse bosje zou zijn, dan stonden die voor de verrassing dat het deze keer over de dijk op en neer ging. Heel veel lange stukken over het gras, en ook nog wel wat asfaltstukken erin. Grootste uitdaging waren de korte bochtjes die op sommige plekken genomen moesten worden. Met een lekker zonnetje erbij is het echter voor de toeschouwers een overzichtelijk parcours waarbij je de deelnemers vaak voorbij ziet komen.
(82)
Lees meer...

Zeeuwse ATB Wintercompetitie vervolgde in Zelzate

Zeeuwse ATB Wintercompetitie
Marijke Vanhommerig - dinsdag 30 oktober 2018
 

ZELZATE - Deze tweede wedstrijd van de wintercompetitie wordt in Zelzate, Belgie gehouden. Dat maakt deze competitie toch een beetje internationaal. In ieder geval veel belgen aan de start bij de jeugd, en we zien zelfs twee franse deelnemers.
Het parcours is uitgezet op het terrein van PC SintJan-Baptist, gedeeltelijk door het bos, maar grotendeels over het gras. Er is nog een mooie heuvel gemaakt, en het parcours loopt met een hellingbaan over een vrachtwagen heen. Ze hebben weer hun best gedaan een mooi parcours er van te maken, al misten sommigen toch wel de leuke houten elementen die voorgaande jaren werden geplaatst. Begrijpelijk dat die niet geplaatst zijn, want wat een werk zal dat geweest zijn.

(154)
Lees meer...

Mountainbike jeugdtrainingen Goes AFGELAST

Berichten
SportTechnisch Team - dinsdag 30 oktober 2018

GOES - De mountainbike jeugdtrainingen in Goes van vanavond (dinsdag 30 oktober) zijn AFGELAST vanwege de aanhoudende regen.

Tot volgende week.

(60)

Eerste wedstrijd van de Zeeuwse wintercompetitie verreden in Wolphaartsdijk

Zeeuwse ATB Wintercompetitie
Marijke Vanhommerig - vrijdag 26 oktober 2018
WOLPHAARTSDIJK - de eerste wedstrijd van de TMZ MTB Wintercompetitie werd dit jaar in Wolphaartsdijk gereden. De organisatoren (stichting wielersport Wolphaartsdijk) hadden hun best gedaan om de route toch weer wat anders te maken dan andere jaren. Vaste elementen bij deze wedstrijd zijn, een stukje bos langs de Muidenweg, de dijk op en af, en voor de oudere groepen een stukje zand. Al met al een mooi parcours. Inschrijven kon in restaurant De Meerkoet.
(212)
Lees meer...

Route KustmarathonZeeland MTB toertocht iets gewijzigd

X-TremeMarathonZeeland MTB-Toertocht
Redactie - vrijdag 28 september 2018
BURGH-HAAMSTEDE – De voorbereidingen voor de editie 2018 van de KustmarathonZeeland MTB toertocht zijn in volle gang. De plannen zijn gesmeed, vrijwilligers zijn of worden gevraagd, de boodschappen en materialen voor de verzorging onderweg zijn besteld en de routeborden zijn afgestoft. Stuurborden gemaakt en verzonden. Dus wat wil je nog meer.
(320)
Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook