Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Nieuws

Elke week is er wel iets te melden .....

In deze rubriek willen we jullie op de hoogte houden van de verenigingsnieuwtjes én natuurlijk ook van andere belangrijke mountainbike zaken zoals wijzigingen in de wedstrijd- of toerkalenders. Al ons nieuws wordt bewaard en is terug te vinden in het nieuwsarchief dus zoek je een bepaald bericht kijk dan ook in het archief. Als je het bericht niet kunt vinden kun je ook gebruik maken van de zoekmachine.

Algmeen nieuws wordt verstuurd naar verschillende sociale media netwerken waar onze leden lid van zijn onder aan de homepagina zie je welke netwerken dat zijn.

Heb je zelf ook nieuws voor deze rubriek ....... stuur je bijdrage naar de [site-redactie] !

 

Route KustmarathonZeeland MTB toertocht iets gewijzigd

X-TremeMarathonZeeland MTB-Toertocht
Redactie - vrijdag 28 september 2018
BURGH-HAAMSTEDE – De voorbereidingen voor de editie 2018 van de KustmarathonZeeland MTB toertocht zijn in volle gang. De plannen zijn gesmeed, vrijwilligers zijn of worden gevraagd, de boodschappen en materialen voor de verzorging onderweg zijn besteld en de routeborden zijn afgestoft. Stuurborden gemaakt en verzonden. Dus wat wil je nog meer.
(205)
Lees meer...

Zeeuwse ATB Wintercompetitie is aanstaande; de kalender

Zeeuwse ATB Wintercompetitie
Redactie - vrijdag 28 september 2018

BURGH-HAAMSTEDE – De Zeeuwse ATB Wintercompetitie 2018-2019 wordt momenteel op poten gezet. Inmiddels zijn de data alweer bekend. De wedstrijdenreeks bestaat dit jaar uit 10 wedstrijden en vangt aan met de wedstrijd in Wolphaartsdijk op zaterdag 20 oktober. De finale is 5 januari in Heinkenszand op het parcours Stelleplas. Zaterdag 24 november wordt het open Zeeuws Kampioenschap MTB verreden op het Patrick Tolhoek MTB parcours, boswachterij Westerschouwen in Burgh-Haamstede.

(247)
Lees meer...

Zondag aanstaande (30 september) MTB Toertocht landschapspark Borsele

Berichten
Redactie - vrijdag 28 september 2018

HEINKENSZAND - Op 30 september is de mountainbikeroute door het Landschapspark Borsele klaar! Een nieuwe route van 43 km over bestaande en hele nieuwe paden door de Zak van Zuid-Beveland. Wethouder Arno Witkam van de gemeente Borsele opent deze route om 09.00 op het beginpunt bij Brasserie Stelleplas in Heinkenszand. Ter gelegenheid van de opening organiseren de Gemeente Borsele, mountainbikevereniging X-Treme en wielervereniging Vitesse uit Heinkenszand een toertocht over de nieuwe route. Het inschrijfgeld is 5 euro (kinderen tot 12 jaar doen gratis mee). De opbrengst van de tocht komt ten goede aan Jeugdfonds Sport en Cultuur. De cheque met de hopelijk mooie opbrengst wordt na de tocht om 12.00 uur uitgereikt aan dit fonds.

(304)
Lees meer...

Burghse Bakker plukt voor perencake MTB toertocht Kustmarathon

X-TremeMarathonZeeland MTB-Toertocht
Redactie - donderdag 20 september 2018

BURGH - De bakkers van bakkerij "In de de Soete Suikerbol in Burgh" waren deze week druk in de weer om de peren te plukken die zij ingekocht hebben om de welbekende Burghse perencake te bakken die aan de deelnemers van de MTB toertocht van de Kustmarathon Zeeland wordt aangeboden.

Bakkers succes met het schillen én het bakken van deze lekkernij aan de finish.

20180915-1 Perenpluk Kustmarathon

(49)

Feestelijke opening Terreinfietsroute Landschapspark Borsele

Berichten
Redactie - dinsdag 18 september 2018
HEINKENSZAND - De terreinfietsroute door Landschapspark Borsele wordt zondag 30 september a.s. officieel geopend. De wethouder Witkam geeft om 9.00 uur bij Stelleplas het startschot voor een toertocht over de nieuwe uitgepijlde route. Inschrijven voor deze toertocht kan vanaf 8.30 uur bij Brasserie Stelleplas. Deelname bedraagt €5,00. Een deel van dit bedrag wordt geschonken aan het Jeugdfonds Sport en Cultuur.
(309)
Lees meer...

Familiedag met clubkampioenschappen, 8 september 2018

Berichten
ActiviteitenTeam - dinsdag 18 september 2018
GOES - Vanaf 15:00 uur was het een gezellige drukte op het mountainbiketerrein in Goes. De vrijwilligers waren al wat eerder aan de slag gegaan, om alles klaar te zetten en mooie technische oefeningen voor te bereiden.
 

Uiteraard eerst even oefenen, en dat viel nog niet altijd mee.

(125)
Lees meer...

Familiedag met clubkampioenschappen, 8 september 2018


ACtiviteitenTeam (Marijke) - dinsdag 18 september 2018
GOES - Vanaf 15:00 uur was het een gezellige drukte op het mountainbiketerrein in Goes. De vrijwilligers waren al wat eerder aan de slag gegaan, om alles klaar te zetten en mooie technische oefeningen voor te bereiden.
Uiteraard eerst even oefenen, en dat viel nog niet altijd mee.(10)
Lees meer...

Spannende ATB Zomercup Finale in Wemeldinge

X-Treme ATB Zomercup
Guido - maandag 17 september 2018
WEMELDINGE - In het Wemeldingse bos stonden woensdagavond 5 september 70 mountainbike enthousiastelingen klaar om hun plaats in het klassement te verdedigen of te verbeteren. Door de organisatie was weer een mooie gevarieerde ronde uitgezet. Met de vertrouwde sloot weer opgenomen in het parcours slingerde het zich over de single tracks in het bos en met de schuine kant van de dijk was er voldoende uitdaging voor alle deelnemers.
(128)
Lees meer...

X-Treme vrijwilligers gevraagd voor de Opening van mtb-route Landschapspark Borsele

Berichten
Redactie - maandag 17 september 2018

HEINKENSZAND - Op zondag 30 september opent wethouder Witkam van de gemeente Borsele de nieuwe Mountainbikeroute door Landschapspark Borsele. ATB Team X-Treme, Wielervereniging Vitesse uit Heinkenszand en de gemeente Borsele organiseren deze feestelijke opening. Na de opening om 09.00 uur wordt een toertocht georganiseerd over het nieuwe parcours. Kijk voor meer informatie over de tocht op de website van Borsele beweegt (www.borselebeweegt.nl) of op de facebookpagina van MTB toertocht Landschapspark Borsele. Het inschrijfgeld van de toertocht is bestemd voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

(134)
Lees meer...

UITNODIGING voor de traditionele ATB Team X-Treme familiedag en clubkampioenschap!

Berichten
ACtiviteitenTeam - zaterdag 25 augustus 2018
GOES - Op zaterdag 8 september organiseert ATB Team X-Treme net als afgelopen jaren de Familiedag en natuurlijk kom jij ook!. We starten op deze dag met de clubkampioenschappen (ook voor volwassen) en sluiten af met een barbecue. Dit alles op ons eigen MTB-parcours aan het Geldeloozepad, Goes. Het hele gezin is van harte welkom!
 
 
(345)
Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook