Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Nieuws

Elke week is er wel iets te melden .....

In deze rubriek willen we jullie op de hoogte houden van de verenigingsnieuwtjes én natuurlijk ook van andere belangrijke mountainbike zaken zoals wijzigingen in de wedstrijd- of toerkalenders. Al ons nieuws wordt bewaard en is terug te vinden in het nieuwsarchief dus zoek je een bepaald bericht kijk dan ook in het archief. Als je het bericht niet kunt vinden kun je ook gebruik maken van de zoekmachine.

Algmeen nieuws wordt verstuurd naar verschillende sociale media netwerken waar onze leden lid van zijn onder aan de homepagina zie je welke netwerken dat zijn.

Heb je zelf ook nieuws voor deze rubriek ....... stuur je bijdrage naar de [site-redactie] !

 

Omroep Zeeland te gast bij "Onze Club"

Berichten
Redactie - zondag 18 maart 2018

GOES – De eerste jeugdtraining na de winterstop én gelijk al weer een drukte van belang op het MTB parcours het Schenge in Goes. Omroep Zeeland was daar in de middag al rond vier uur neergestreken voor de opnamen voor het programma “Onze Club”.

(51)
Lees meer...

X-Treme ATB Zomercup 2018 in voorbereiding; 1e wedstrijd 28 maart

X-Treme ATB Zomercup
EVT-ZCUP - zaterdag 17 maart 2018

HEINKENSZAND - ATB Team X-Treme wil dit jaar ook weer een X-Treme ATB Zomercup organiseren. Door de samenwerking met TMZ rijden we dit jaar met transponders waardoor de rondetijden later op Mylaps weer terug te vinden zijn. De wedstrijden worden mede mogelijk gemaakt door de wielercomités Kruiningen, Wolphaartsdijk en Wemeldinge.

(41)
Lees meer...

Vrijwilligers gevraagd voor de X-Treme ATB Zomercup!

X-Treme ATB Zomercup
EVT-ZCUP - maandag 12 maart 2018

HEINKENSZAND - Ook dit jaar willen we weer een X-Treme ATB Zomercup op poten zetten. We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen en de nodige vergunningen zodat we dit jaar weer een leuke competitie op kunnen zetten. De wielercomitees van Kruiningen, Wolphaartsdijk en Wemeldinge hebben aangegeven een wedstrijd te willen organiseren als de vergunningen op orde zijn en verder willen we een wedstrijd organiseren op de MTB parcoursen in Heinkenszand (Stelleplas) en Vlissingen (Weyevliet).

(144)
Lees meer...

De lente is begonnen! Jeugdtrainingen in Goes vangen aan!!

Berichten
STT - zaterdag 10 maart 2018

GOES - Nu het weer, weer beter wordt, de dagen lengen en het parcours onderhanden is genomen tijdens NLdoet, zaterdag 10 maart, beginnen ook de jeugdtrainingen weer op het parcours in Goes.

Aanstaande dinsdag, 13 maart, starten we als vanouds met trainen om 18.30 uur. Tot de zomertijd nog even één uurtje maar vanaf 27 maart alweer anderhalf uur (op de groep van Jürgen na).

Zondag 11 maart is van 10.00-12.00 uur de laatste training in Burgh-Haamstede, pak je kans!

Tijdens de eerste training a.s. dinsdag komt Omroep Zeeland filmen voor “Onze club”. Zorg s.v.p. dat je op tijd bent en trek vooral je ATB Team X-Treme kleding aan.

Allemaal tot zondag (laatste training Burgh-Haamstede) en dinsdag (weer trainen in Goes)

(30)

Zeeuwse MTB Strandtocht AFGELAST

Zeeuwse MTB Strandtocht
EVenementen Team - zaterdag 03 maart 2018

SEROOSKERKE-WESTKAPELLE - Organisatie van de Zeeuwse MTB Strandtocht heeft besloten de "Avondtocht met verlichting" die vanavond zou worden gehouden, AF TE GELASTEN.

Weliswaar zet de dooi in maar de nog bevroren ondergrond in combinatie met smeltsneeuw kan gevaarlijke situaties veroorzaken. Bovendien is de kans groot dat het vanavond toch weer licht gaat vriezen waardoor er bevroren sneeuwranden kunnen onstaan. 

De organisatie vindt het onveranwoord om te tocht onder deze omstandigheden door te laten gaan en wil deze verplaatsen naar een ander tijdstip.

In de loop van volgende week wordt een nieuwe datum bekend gemaakt.

 

(137)

Inschrijving open voor Zeeuwse MTB Strand-Avondtocht met verlichting

Zeeuwse MTB Strandtocht
EVenementen Team - ZMTBST - vrijdag 23 februari 2018

20180207-1 Affiche Zeeuwse strandtocht met verlichtingSEROOSKERKE(W)-WESTKAPELLE – In de herhaling zo mogen we de tweede Zeeuwse MTB Strand-Avondtocht met verlichting wel noemen. Na een winderige maar zéér succesvolle editie van 2017 zal op zaterdag 3 maart 2018 aanstaande de tweede editie worden georganiseerd in samenwerking met onze sponsoren Café-Restaurant Kasteel van Batavia uit Westkapelle en Van der Eijk tweewielerspecialist uit Serooskerke.

 

Zorg dat je erbij bent!!

 

De start voor deze spectaculaire toertocht zal om 19.00 uur worden gegeven bij Van der Eijk Tweewielerspecialist in Serooskerke. Na 38 spannende kilometers in de schemer en het donker over binnenwegen, polderpaadjes én natuurlijk het strand zal gefinisht worden bij "Restaurant café Kasteel van Batavia in Westkapelle waar een lekkere kop soek op de deelnemers staat te wachten.

 


Pak deze unieke kans en doe mee! Voor slechts €10,00 ben jij ook van de partij!

 

 

INFORMATIE&INSCHRIJVEN 

 

(116)

Toestemming rijden MTB wedstrijden buitenland

Berichten
Redactie - donderdag 22 februari 2018

BURGH-HAAMSTEDE - Als je wilt deelnemen aan mountainbike wedstrijden in het buitenland dien je hiervoor toestemming van de KNWU te hebben. Die regel is in het leven geroepen om "eigen" wedstrijden te beschermen. Overigens klinkt dit erger dan het in het praktijk is, maar heel af en toe vraagt een buitenlandse organisator naar de toestemmingsbrief. Ja kunt er dus maar beter op voorbereid zijn.

(167)
Lees meer...

Informatie en Inschrijven

Berichten
Redactie website ATB Team X-Treme - woensdag 14 februari 2018

20180207-1 Affiche Zeeuwse strandtocht met verlichting 

INLEIDING

Zaterdag 3 maart aanstaande zal de tweede editie van de Zeeuwse MTB Strandtocht, de Avondtocht met verlichting plaatsvinden. De tocht start om 19.00 uur in Serooskerke bij Van der Eijk Tweewielerspecialist voor de deur. Deelnemers kunnen vóóraf inschrijven of ter plaatse vanaf 18.00 uur. De route gaat door de binnenwegen naar het Veersemeer, over de Veersedam naar het begin van de Stormvloedkering Oosterschelde. Daar begint het gedeelte over het strand naar Westkapelle. Voor de deelnemers is dit een zware klus en komen onderweg regelmatig golfbrekers tegen.
Aan het eind van de tocht staat bij aankomst in het Café-Restaurant Kasteel van Batavia een heerlijke kop soep klaar.

 

ORGANISATIE

De tocht wordt georganiseerd in een samenwerking tussen ATB Team X-Treme, Cafe-Restaurant Kasteel van Batavia en Van der Eijk Tweewielerspecialist.

De organisatie is te bereiken op:

  • voor de tocht: e-mail
  • tijdens de strandtocht: 06-24124013

 

START en FINISH

START: 19.00 uur, Van der Eijk Tweewielerspecialist, De Zompe 2c, 4353RT Serooskerke (Walcheren)
FINISH: Café-Restaurant Kasteel van Batavia, Zuidstraat 143, 4361 AH Westkapelle
Net voor de start krijgen de renners nog wat actuele informatie medegedeeld en worden ze "op weg geschoten".

 

ROUTE

20180215-1 Zeeuwse Strandtocht led-foamstickDe route gaat vanaf de start in Serooskerke via de Walcherse binnenwegen naar het Veersemeer, via de Veersedam naar het begin van de Stormvloedkering Oosterschelde. Daar is het keerpunt en begint het gedeelte over het strand richting Westkapelle om na 38 km. via de Westkapelse zeedijk Westkapelle binnen te rijden.

De lengte van de route is ca. 38 km. en wordt uitgezet met groen fluorescerende routepijlen,  groen knipperende glowlights en lichtpotten.

 

20180215-7 Kaartje Zeeuwse MTB Strandtocht - Avondtocht 560x

 

 

Routekaart (Garmin)

 

20180215-5 Helm opVEILIGHEID en HELMPLICHT

In verband met uw veiligheid (en plezier) en van anderen adviseren we mee te doen met een deugdelijke fiets met goed werkende remmen, zonder scherpe of uitstekende delen.
Deelnemers zijn verplicht goede verlichting op de fiets te voeren.
Het dragen van een schaalhelm is verplicht!!
Iedere deelnemer fietst voor eigen risico en verantwoording.

De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook.

 

VERZORGING

  • versnapering voor onderweg
  • kop heerlijke soep aan de finish
  • EHBO onderweg
  • pechhulp onderweg

 

VERVOER

Er is niet voorzien van vervoer van FINISH terug naar de START-locatie.

 

INSCHRIJVEN en BETALEN

Het inschrijfgeld voor deze schitterende tocht bedraagt €10,00 . Hiervoor krijgt u een naast deelname, een fantastische bike ervaring, een versnapering voor onderweg en een heerlijke kop soep aan de finish.

Vanwege ons gemak en voorkomen van wachttijden bij voorkeur vóóraf inschrijven via deze website. Betaling van het inschrijfgeld gaat via iDEAL. De inschrijving is pas definitief als deze betaling succesvol is verlopen.

INSCHRIJVEN

De voorinschrijving sluit op vrijdag 2 maart 2018
Inschrijven ter plaatse is uiteraard ook mogelijk.

 

STARTBEWIJS OVERNEMEN

Mocht u vanwege omstandigheden niet kunnen starten dan mag een ander in uw plaats starten. Laat dit wel even weten bij de aanmelding bij de start. Er wordt geen inschrijfgeld geretourneerd.
 

TOT SLOT

Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun beeltenis in druk, foto, film, video, etc. voor promotiedoeleinden van de organisatie zonder hiervoor vergoeding te vragen.

20180215-2 Logo Kasteel van Batavia JPG 170x5620180215-3 Logo vandereijk-2016-blauw Zeeuwse MTB Strandtocht

 

 

 

 

 

 

(732)

X-Treme FITLAND MTB Challenge 2018

Berichten
Redactie - maandag 12 februari 2018

20180206-1 Banner X-TREME FITLANDXL MTB CHALLENGE 2018GOES - De eerste X-Treme FITLAND MTB Challenge was een modderige, onder zéér zonnige omstandigheden. Zaterdag 10 februari reden 65 liefhebbers de eerste editie van deze mountainbike toertocht door de zak van Zuid Beveland. En met veel plezier.

 

De deelnemers vertrokken tussen 9.00 en 10.30 uur vanaf FITLAND in Goes voor twee verschillende afstanden van respectievelijk 30 en 45 km. In kleine groepjes vertrokken de bikers van het parkeerterrein van FITLAND onder een stralend zonnetje om de dijkjes van Beveland te gaan verkennen.

(268)
Lees meer...

X-TREME FITLAND MTB CHALLENGE 2018

Berichten
EVenementen Team - woensdag 07 februari 2018

GOES – In samenwerking met onze sponsor FITLAND XL organiseren we aanstaande zaterdag 10 februari a.s. de eerste editie van deze MTB toertocht rondom Goes en gaande over de MTB parcoursen het Schenge, Stelleplas en het Poelbos. Afstanden 30 en 45 km. met verzorging onderweg, een bike-wash en een warme verrassing bij terugkomst. Geschikt voor jong en oud. Inschrijven ter plaatste.
X-Treme én FITLAND leden betalen op vertoon van het lid-pasje slechts €3,00
Dus Doe mee!! Zegt het voort, zegt het voort !!!!

 

Route 30 km: https://connect.garmin.com/modern/course/17004346 

Route 45 km: https://connect.garmin.com/modern/course/17048962 

20180119-1 Affiche X-TREME FITLANDXL MTB CHALLENGE 2018

(187)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook