Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Nieuws

Elke week is er wel iets te melden .....

In deze rubriek willen we jullie op de hoogte houden van de verenigingsnieuwtjes én natuurlijk ook van andere belangrijke mountainbike zaken zoals wijzigingen in de wedstrijd- of toerkalenders. Al ons nieuws wordt bewaard en is terug te vinden in het nieuwsarchief dus zoek je een bepaald bericht kijk dan ook in het archief. Als je het bericht niet kunt vinden kun je ook gebruik maken van de zoekmachine.

Algmeen nieuws wordt verstuurd naar verschillende sociale media netwerken waar onze leden lid van zijn onder aan de homepagina zie je welke netwerken dat zijn.

Heb je zelf ook nieuws voor deze rubriek ....... stuur je bijdrage naar de [site-redactie] !

 

Uitslagen X-Treme ATB Zomercup Burgh-Haamstede

X-Treme ATB Zomercup
Redactie - maandag 18 september 2017

BURGH-HAAMSTEDE - Het heeft even geduurd maar nu staan dan toch de uitslagen van de X-Treme ATB Zomercup Burgh-Haamstede op de site.

UITSLAGEN

(3)

A.s. zondag ATB Zomercup wedstrijd in Boswachterij Westerschouwen (Burgh-Haamstede)

X-Treme ATB Zomercup
Redactie - donderdag 31 augustus 2017

BURGH-HAAMSTEDE - Aanstaande zondag (3 september) gaan we voor de laatste keer deze zomer een wedstrijdje doen van de X-Treme ATB Zomercup 2017. De wedstrijd wordt gehouden in boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede waar gestart gaat worden vanaf 12.15 uur.
Zoals gebruikelijk kan ingeschreven worden in de tent nabij de start. De route naar het parcours wordt aangegeven.
Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Adriaan van de Weijdeweg (let op betaald parkeren) vanaf daar is het nog slechts 10 minuutjes lopen of 5 minuutjes fietsen naar de start.

(385)
Lees meer...

Gezellige Familiedag en Clubkampioenschap

Berichten
Redactie - dinsdag 29 augustus 2017

GOES - Onder een stralend zonnetje werd vrijdag 25 augustus, als onderdeel van de X-Treme familiedag, de laatste manche van het clubkampioenschap gehouden. Uitslagen van de tijdrit, de wedstrijd en de trials van vrijdag op het MTB parcours "het Schenge" vormden het klassement. Ruben Pijpelink, Maike Tazelaar, Senna van Iwaarden, Dies Moelker en Damy Vader mogen zich een jaar lang Clubkampioen noemen.

De familiedag werd, inmiddels traditioneel afgesloten met een gezellige BBQ waaraan zo'n 70 leden en familieleden deelnamen.

(124)
Lees meer...

Trainingen jeugd beginnen weer

Berichten
Redactie - dinsdag 29 augustus 2017

GOES-VLISSINGEN -De mountainbike jeugdtrainingen beginnen weer. Op dinsdag 5 september starten de trainingen in Goes op de gebruikelijke tijd (18.30 uur).

In Vlissingen gaat de groep op woensdag 6 september weer aan de slag rond de klok van 16.30 uur. Het tijdstip kan overigens nog iets verschuiven. De pupillen krijgen hiervan bericht.

(37)

Ook dit jaar de traditionele ATB Team X-Treme familiedag!

Berichten
Activiteiten vereniging - dinsdag 25 juli 2017

20170725-1 Affiche Familiedag 2017

  

GOES - Op vrijdag 25 augustus 2017 organiseert ATB Team X-Treme net als afgelopen jaar de familiedag en natuurlijk kom jij ook!. We starten op deze laatste dag van de vakantie met de clubkampioenschappen (ook voor volwassen) en sluiten af met een barbecue. Dit alles op ons eigen MTB-parcours aan het Geldeloozepad, Goes. Het hele gezin is hierbij van harte welkom!

(293)
Lees meer...

Verslag X-Treme ATB Zomercup wedstrijd Goes

X-Treme ATB Zomercup
EVT-ZCUP(Niels) - vrijdag 07 juli 2017

GOES - Op dinsdag 4 juli is de 4e wedstrijd gereden van de X-Treme ATB Zomercup. Vanaf vroeg in de ochtend zijn Arthur Piso en Dies Moelker samen met een aantal trainers aan de slag gegaan om een technisch rondje uit te zetten. Er is weer heel wat lint gebruikt om het rondje uit te zetten.  Alle uitdagingen op het parcours zaten er in, inclusief een aantal verse tracks net buiten de baan. Alle geleerde techniek moest tijdens de wedstrijd gebruikt worden. De rocky garden zat er in, de zandbak, diverse drops en kort draaiwerk.

(230)
Lees meer...

Bestellen teamkleding ...... we zijn er bijna

Berichten
Bestuur - maandag 26 juni 2017

GOES - We zijn op een haar na zover dat we met de sponsoren voor de komende jaren rond zijn. We wachten nog op het definitieve akkoord van één van de sponsoren over de plaats van de reclame uitingen op het tenue. We verwachten met enkele dagen te kunnen berichten welke sponsoren en met welke uitingen zij op het tenue zullen verschijnen.

 

Nog heel even geduld s.v.p.! Bericht hierover volgt op de site en de X-Treme ATB Team X-Treme News-flash.

 

Informatie: Bestuur ATB Team X-Treme (niet via onze leverancier Reysport).

 

(101)

Verslag X-Treme ATB Zomercup wedstrijd Vlissingen

X-Treme ATB Zomercup
EVT-ZCUP - donderdag 22 juni 2017

VLISSINGEN - Op dinsdagavond 13 juni is op het Vlissingse X-Treme mountainbikeparcours in de wijk Weyevliet de eerste van een serie van 3 reguliere X-Treme ATB Zomercup wedstrijden verreden. Na 2 keer een tijdrit en het Open Zeeuws kampioenschap in Wolphaartsdijk was dit voor veel van de vooral jeugdige deelnemers de eerste kennismaking met een echte mountainbikewedstrijd.

(215)
Lees meer...

Wedstrijd X-Treme ATB Zomercup AFGELAST!!

X-Treme ATB Zomercup
EVT-ZCUP - dinsdag 06 juni 2017

VLISSINGEN - De wedstrijd van vanavond (6 juni) van de X-Treme ATB Zomercup in Vlissingen wordt AFGELAST!!

Er zullen ook geen géén vervangende jeugdtrainingen worden gegeven!!

De weersverwachtingen zijn van dien aard dat de organisatie het laten doorgaan onverantwoord acht.

De wedstrijd wordt verplaatst naar volgende week dinsdag 13 juni, zelfde tijd, zelfde plaats.

ZEGT HET VOORT, ZEGT HET VOORT!!

(118)

Aankondiging ATB Team X-Treme Jeugdkamp 12-plus

Berichten
ACtiviteten Team Jeugdkamp 12-plus - dinsdag 30 mei 2017

GOES - Het ATB Team X-Treme jeugdkamp vanaf 12 jaar (voortgezet) zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 14 t/m zondag 16 oktober 2017. De bestemming is Limburg waar het prima biken is in een prachtige omgeving.

Zie hieronder de uitnodiging van het ACtiviteiten Team.

(394)
Lees meer...

 

twitter facebook