Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Nieuws

Elke week is er wel iets te melden .....

In deze rubriek willen we jullie op de hoogte houden van de verenigingsnieuwtjes én natuurlijk ook van andere belangrijke mountainbike zaken zoals wijzigingen in de wedstrijd- of toerkalenders. Al ons nieuws wordt bewaard en is terug te vinden in het nieuwsarchief dus zoek je een bepaald bericht kijk dan ook in het archief. Als je het bericht niet kunt vinden kun je ook gebruik maken van de zoekmachine.

Algmeen nieuws wordt verstuurd naar verschillende sociale media netwerken waar onze leden lid van zijn onder aan de homepagina zie je welke netwerken dat zijn.

Heb je zelf ook nieuws voor deze rubriek ....... stuur je bijdrage naar de [site-redactie] !

 

Verslag X-Treme ATB Zomercup wedstrijd Goes

X-Treme ATB Zomercup
EVT-ZCUP(Niels) - vrijdag 07 juli 2017

GOES - Op dinsdag 4 juli is de 4e wedstrijd gereden van de X-Treme ATB Zomercup. Vanaf vroeg in de ochtend zijn Arthur Piso en Dies Moelker samen met een aantal trainers aan de slag gegaan om een technisch rondje uit te zetten. Er is weer heel wat lint gebruikt om het rondje uit te zetten.  Alle uitdagingen op het parcours zaten er in, inclusief een aantal verse tracks net buiten de baan. Alle geleerde techniek moest tijdens de wedstrijd gebruikt worden. De rocky garden zat er in, de zandbak, diverse drops en kort draaiwerk.

(101)
Lees meer...

Bestellen teamkleding ...... we zijn er bijna

Berichten
Bestuur - maandag 26 juni 2017

GOES - We zijn op een haar na zover dat we met de sponsoren voor de komende jaren rond zijn. We wachten nog op het definitieve akkoord van één van de sponsoren over de plaats van de reclame uitingen op het tenue. We verwachten met enkele dagen te kunnen berichten welke sponsoren en met welke uitingen zij op het tenue zullen verschijnen.

 

Nog heel even geduld s.v.p.! Bericht hierover volgt op de site en de X-Treme ATB Team X-Treme News-flash.

 

Informatie: Bestuur ATB Team X-Treme (niet via onze leverancier Reysport).

 

(33)

Verslag X-Treme ATB Zomercup wedstrijd Vlissingen

X-Treme ATB Zomercup
EVT-ZCUP - donderdag 22 juni 2017

VLISSINGEN - Op dinsdagavond 13 juni is op het Vlissingse X-Treme mountainbikeparcours in de wijk Weyevliet de eerste van een serie van 3 reguliere X-Treme ATB Zomercup wedstrijden verreden. Na 2 keer een tijdrit en het Open Zeeuws kampioenschap in Wolphaartsdijk was dit voor veel van de vooral jeugdige deelnemers de eerste kennismaking met een echte mountainbikewedstrijd.

(124)
Lees meer...

Wedstrijd X-Treme ATB Zomercup AFGELAST!!

X-Treme ATB Zomercup
EVT-ZCUP - dinsdag 06 juni 2017

VLISSINGEN - De wedstrijd van vanavond (6 juni) van de X-Treme ATB Zomercup in Vlissingen wordt AFGELAST!!

Er zullen ook geen géén vervangende jeugdtrainingen worden gegeven!!

De weersverwachtingen zijn van dien aard dat de organisatie het laten doorgaan onverantwoord acht.

De wedstrijd wordt verplaatst naar volgende week dinsdag 13 juni, zelfde tijd, zelfde plaats.

ZEGT HET VOORT, ZEGT HET VOORT!!

(50)

Aankondiging ATB Team X-Treme Jeugdkamp 12-plus

Berichten
ACtiviteten Team Jeugdkamp 12-plus - dinsdag 30 mei 2017

GOES - Het ATB Team X-Treme jeugdkamp vanaf 12 jaar (voortgezet) zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 14 t/m zondag 16 oktober 2017. De bestemming is Limburg waar het prima biken is in een prachtige omgeving.

Zie hieronder de uitnodiging van het ACtiviteiten Team.

(258)
Lees meer...

A.s. donderdag Open training MTB parcours Weyevliet, Vlissingen

Berichten
EVT-ZCUP - dinsdag 30 mei 2017

VLISSINGEN - Als voorbereiding op de volgende wedstrijd van de X-Treme ATB Zomercup van a.s. dinsdag 6 juni wordt donderdag 1 juni een open training gehouden op het uitdagende MTB parcours Weyevliet in Vlissingen. Deze training is met name bedoelt voor volwassenen en is de ideale voorbereiding voor de wedstrijd van volgende week dinsdag. Maar ook als je niet met de wedstrijd meedoet ben je welkom. Onder leiding van ervaren X-Treme trainers verken je het parcours en oefen je bijvoorbeeld op het rijden van de zandbak. De training start om 19.15 uur en iedereen met een fatsoenlijke mountainbike en helm mag meedoen.

(66)

Start 2e mountainbike-clinic met Patrick Tolhoek in juni

Berichten
ACtiviteiten Team - maandag 29 mei 2017

GOES - In juni organiseren we als Zeeuwse MTB vereniging X-Treme voor de 2e keer dit jaar een mountainbike clinic voor dames en heren op het MTB-parcours in Goes. Dit mede op verzoek van veel leden. De eerste clinic was snel vol en deze 2e clinic ronden we nog voor de zomervakantie af zodat je in de zomer kan genieten op de fiets. Wil je (beter) leren Mountainbiken; sportief fietsen in de natuur en heb je zin om mooie hellingen, hindernissen en bochten te kunnen nemen? Dan kun je nu starten met de mountainbike clinic onder deskundige leiding van oud Nederlands Kampioen mountainbike; Patrick Tolhoek.

(211)
Lees meer...

MORGEN Zo 28 mei: MORTY TOERTOCHT: IEDEREEN KAN MEEDOEN!

Berichten
Redactie - zaterdag 27 mei 2017

20170527-2 Logo Morty toertocht 2017MIDDELBURG - De Morty Toertocht is een jaarlijks fietsevenement voor het goede doel. Met de tocht zamelen we geld in voor het Jeugdsportfonds Zeeland. De afgelopen drie jaar hebben we al 19.000 euro aan dit doel kunnen overhandigen.
Iedereen die het leuk vindt om te fietsen, kan dit jaar meedoen aan de Morty Toertocht. De wielertoertocht van 30, 60 en 100 km vindt plaats op zondag 28 mei.

FIETS MEE EN GEEF ZEEUWSE KINDEREN EEN KANS OM TE SPORTEN !

Op dit moment is de VOORinschrijving gesloten.
Fietsers die zich nog niet ingeschreven hebben, kunnen zich zondagmorgen 28 mei inschrijven bij de startkraam in de tent op Woonboulevard de Mortiere. De startkraam is geopend van 8.00 - 11.00 uur. Gezamenlijke start wielrenners 9.00 uur. Informatie

(117)
Lees meer...

Mountainbike Introductie jeugdtraining vervroegd naar 30 mei

JMW Burgh-Haamstede
SportTechnisch Team - zaterdag 27 mei 2017

GOES - De laatste introductie jeugdtraining voor de zomervakantie is een weekje naar voren gehaald en zal aanstaande dinsdag 30 mei plaatsvinden. Een goede gewoonte is dat de eerste dinsdag van de maand de trainer paraat staat om aanstaande bikertjes te ontvangen, van informatie te voorzien en tijdens de training te kijken in welke trainingsgroep hij of zij het beste past.

Vanwege de X-Treme ATB Zomercup wedstrijd van dinsdag 6 juni in Vlissingen is deze introductieavond een weekje vervroegd.

Na de zomervakantie zal de eerstvolgende introductietraining plaatsvinden op dinsdag 5 september.

Informatie SportTechnisch Team

(89)

Uitslag X-Treme Zomercup tijdrit Vlissingen

X-Treme ATB Zomercup
Redactie - vrijdag 12 mei 2017

VLISSINGEN - Dinsdagavond 9 mei is de tweede tijdrit verreden van de X-Treme ATB zomercup 2017. De deelnemers kregen op het MTB parcours Weyevliet in Vlissingen een snel rondje voor de wielen geschoven. Voor aanvang van de tijdrit kreeg de jeugd een gezamelijke warming up voorgeschoteld. Het begin van een gezellig MTB avondje.

(228)
Lees meer...

 

twitter facebook