Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Nieuws

Elke week is er wel iets te melden .....

In deze rubriek willen we jullie op de hoogte houden van de verenigingsnieuwtjes én natuurlijk ook van andere belangrijke mountainbike zaken zoals wijzigingen in de wedstrijd- of toerkalenders. Al ons nieuws wordt bewaard en is terug te vinden in het nieuwsarchief dus zoek je een bepaald bericht kijk dan ook in het archief. Als je het bericht niet kunt vinden kun je ook gebruik maken van de zoekmachine.

Algmeen nieuws wordt verstuurd naar verschillende sociale media netwerken waar onze leden lid van zijn onder aan de homepagina zie je welke netwerken dat zijn.

Heb je zelf ook nieuws voor deze rubriek ....... stuur je bijdrage naar de [site-redactie] !

 

Gevonden op MTB parcours Weyevliet Vlissingen

Berichten
Redactie website ATB Team X-Treme - dinsdag 31 juli 2018

VLISSINGEN - Schaaphoeder Kaljouw heeft op het Weyevliet MTB parcours een fietscomputer en een zonnebril gevonden. Wie is er iets verloren?

Laat het even weten onder vermelding van het merk en/of bijzonderheden aan het secretariaat

(33)

Milan Vader 3e op het EK mountainbike

Berichten
Redactie - zondag 29 juli 2018

GRAZ (OOSTENRIJK) - Milan Vader is zondag 3e geworden tijdens de Europese kampioenschappen mountainbike in de categorie U23. Na zijn pech tijdens het NK mountainbike van vorige week in Apeldoorn, was hij erg gebrand op een goed resultaat in het Oostenrijkse Graz.

Zaterdag tijdens de trainingen gaf hij al aan over goede benen te beschikken, ondanks een klein valletje, waarmee hij enkele ribben licht kneusde.   

20180729-1 Podium EK U23 3e Milan Vader

(80)
Lees meer...

De pot op!

Berichten
Overgenomen - woensdag 18 juli 2018
20180718-1 De pot opHet belang van een helm tijdens mtb-trainingen en wedstrijden.
 
 

Mountainbiken is een prachtige sport. We kunnen er niet alleen al onze energie in kwijt, maar trainen er ook onze vaardigheden, skills en technieken mee. Of je nu een professioneel mountainbiker bent of af en toe de bossen onveilig maakt, het dragen van een goede passend helm is van levensbelang. Zeker tijdens het mountainbiken in de natuur worden we nog wel eens geconfronteerd met de grillen van moeder natuur.

 

 

 

(115)
Lees meer...

FAN-en CREW kleding ATB Team X-Treme vanaf nu te koop

Berichten
Redactie - dinsdag 10 juli 2018
HEINKENSZAND – Eindelijk is het dan zover. Op veler verzoek hebben we een programma FAN- en CREW kleding samengesteld. Verkrijgbaar in UNI- KIDS- én DAMES uitvoeringen. Voor alle duidelijkheid; het is géén wielerkleding, maar kleding wat je draagt als je eens niet op de fiets zit.

Alle FAN’s van ATB Team X-Treme, dus leden, (groot)ouders, broers, zussen, vrienden enz. enz. kunnen de FAN-kleding bestellen via de Zeeuwse Clubshop.

(156)
Lees meer...

Voor in de agenda: Familiedag en Clubkampioenschap 2018

Berichten
Redactie - dinsdag 10 juli 2018

GOES – Niet meer weg te denken is onze jaarlijkse Familiedag. Gezellig met elkaar sporten tijdens de clubkampioenschappen en aansluitend het aansteken van de vuren voor een hapje (en een drankje). De werkgroep is druk bezig het programma samen te stellen.

De Familiedag/clubkampioenschap is op zaterdag 8 september a.s.

(73)

Drukke bedoening tijdens laatste jeugdtrainingen groep Goes

Berichten
Redactie - dinsdag 10 juli 2018
HEINKENSZAND - Het was afgelopen dinsdag 3 juli) een drukte van jewelste tijdens de laatste jeugdtraining voor de zomervakantie van de “Goese” trainingsgroepen. De trainingen waren verplaatst naar Heinkenszand om te gaan trainen op het nieuwe MTB parcours Stelleplas en aansluitend de nieuwe FAN- en CREW kleding te kunnen passen en/of te bestellen.(131)
Lees meer...

Uitnodiging en aanmelden X-Treme MTB Jeugdkamp (12-plus)

Berichten
ACT-kamp 12-plus - donderdag 28 juni 2018
VLISSINGEN - Ook dit jaar staat er natuurlijk weer een X-Treme MTB jeugdkamp gepland voor de X-Treme jeugd vanaf 12 jaar van zaterdag 13 t/m maandag 15 oktober.
 
De keuze is dit jaar gevallen op Eupen in de Belgische Ardennen. We overnachten weer in een jeugdherberg. Vanuit de jeugdherberg kunnen we gelijk aansluiten op een drietal pittige MTB routes, die in alle richtingen lopen. Als we uitgekeken zijn op de routes in Eupen, dan zijn er in de omgeving nog genoeg mooie alternatieven.
(209)
Lees meer...

Eerste “Hof van Zeeland” ATB Zomercup groot succes!

X-Treme ATB Zomercup
Guido - vrijdag 22 juni 2018

HEINKENSZAND - Aan de oevers van de Stelleplas naast het vakantiepark “Hof van Zeeland” in Heinkenszand werd de 4e wedstrijd van de ATB Zomercup verreden. Na maanden voorbereiding was het parcours gereed om te worden ingewijd.  Met 73 deelnemers was er weer een grote groep mountainbikers van jong tot oud die  met veel plezier de competitie met elkaar opzochten.

(211)
Lees meer...

Aanstaande dinsdag eerste "Hof van Zeeland" ATB Zomercup

X-Treme ATB Zomercup
Z-cup - zondag 17 juni 2018

HEINKENSZAND - Op dinsdagavond 19 juni wordt de eerste “Hof van Zeeland” ATB Zomercup gereden op het nieuwe ATB-parcours rondom de Stelleplas in Heinkenszand. Dit is de 4e wedstrijd van de X-Treme ATB Zomercup. De vorige 3 wedstrijden zijn gereden op de parcoursen in Kruiningen, Wolphaartsdijk en Vlissingen. Op woensdag 5 september wordt de finale van de zomercup verreden op het parcours in Wemeldinge.

(312)
Lees meer...

X-Treme Jeugd 12-min is op kamp in Bergen op Zoom

Berichten
Redactie website ATB Team X-Treme - zondag 17 juni 2018

BERGEN OP ZOOM - De jongste jeugd is op kamp en dat ze het naar hun zin hebben is wel te zien op deze paar foto's. Naast het fietsen onder leiding van de Mellow bikers in de bossen rond Bergen op Zoom stond natuurlijk ook "lol" maken op het programma. Ook is het klimbos bezocht om alles eens vanaf grote hoogte te bekijken. 

 

20180615-1 Jeugdkamp 12-min20180615-2 Jeugdkamp 12-min20180615-3 Jeugdkamp 12-min20180615-4 Jeugdkamp 12-min20180615-5 Jeugdkamp 12-min

(99)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook