Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Team Trofeeën

 

PATRICK TOLHOEK TROFEE

"EEN BETROKKEN KAMPIOEN IN DENKEN ZIEN EN DOEN"

20131013-2 PT Trofee 2012 los Limit Fotografie

Deze wisseltrofee is in het leven geroepen door ATB Team X-Treme en wordt jaarlijks toegekend aan een persoon die zich in ruime mate verdienstelijk heeft gemaakt of van bijzondere betekenis is of is geweest voor de Zeeuwse wielersport in bijzonder het mountainbiken.

 

2009 Bert van Gils
Als waardering voor zijn jarenlange niet aflatende vrijwillige inzet, betrokkenheid en enthousiasme voor de Zeeuwse Wielersport.

2010 Jan Slager
Als waardering voor zijn jarenlange tomeloze inzet als ouder, voorzitter, secretaris, wedstrijdorganisator etc. Een objectieve duizendpoot waar de Zeeuwse mountainbikesport en met name ATB Team X-Treme veel aan te danken heeft.

2011 Patrick Vader
Als bijzondere erkenning en dank voor zijn enthousiaste, stimulerende en doelgerichte inzet voor de Zeeuwse én nationale mountainbike top- en breedtesport. In hem treffen de mountainbikers een gedreven ambassadeur van hun sport.

2012 Fons van Dorsselaer
Integer, behulpzaam, een tikkeltje behoudend, gek van de wielersport en altijd enthousiast zijn de woorden die passen bij Fons. De vrijwilliger zoals je ze graag ziet, niet lullen maar poetsen, niet vergaderen om te vergaderen, maar om vooruitgang te boeken. Fons is in alle geledingen van de wielersport actief als jurylid, coördinator breedtesport van het KNWU district, coördinator Zeeuwse ATB wintercompetitie, jurylid Dikke Banden wedstrijden etc. Hij verdient deze prijs dan ook echt vanwege zijn waarde voor de wielersport in de breedte.

2013 Rob Oosterhuis
Rob heeft een flinke duit in het zakje gedaan bij het realiseren, uitbreiden en/of upgraden van (nieuwe) mountainbike parcoursen en heeft daarmee het mountainbiken in Zeeland op een hoger plan gebracht. Hij was in 2009 sterk betrokken bij het ontwerp en realisatie van de uitbreiding van het Patrick Tolhoek MTB parcours in Boswachterij Westerschouwen. Het ontwerp van het in 2011 gerealiseerde MTB trainingsparcours “Het Schenge” in Goes was eveneens van zijn hand en was ook bedenker van het nieuwe MTB trainingsparcours in Vlissingen wat in 2014 opgeleverd zal worden. Daarnaast hebben tal van organisaties dankbaar gebruik mogen maken van zijn adviezen t.a.v. aanleg en onderhoud van terreinfietsroutes en mountainbikeparcoursen. De uitreiking van de Patrick Tolhoek Trofee 2013 aan Rob is een blijk van grote waardering voor zijn inzet.

2014 Bert van Gils

 

  

BART BRENTJENS TROFEE

"ONVERKORT GEDREVEN IN ZIJN SPORT"

20131013-1 BB Trofee 2012 los Limit Fotografie

Deze wisseltrofee is in het leven geroepen door ATB Team X-Treme en wordt jaarlijks toegekend aan een ATB Team X-Treme- of Zeeuwse renner die (een) bijzondere prestatie(s) heeft geleverd in de beoefening van de recreatieve of prestatieve mountainbikesport.

 

2009 Patrick Tolhoek
Als waardering voor het totaal aan behaalde wielerprestaties tijdens zijn jarenlange wielercarrière. In houding, gedrag en doorzettingsvermogen; een ambassadeur voor de Zeeuwse wielersport.

2010 Marco Minnaard
Marco heeft zich ontwikkeld tot een betrokken Nationale topper, die ook de Zeeuwse mountainbike jeugd laat meeprofiteren van zijn kennis en vaardigheden.

2011 Milan Vader
Een gezonde dosis sportieve ambitie, rust, bescheidenheid, hulpvaardigheid en doorzettingsvermogen leidde Milan in 2011 naar het Nederlands Kampioenschap Nieuwelingen. Een bijzondere prestatie die de Zeeuwse MTB sport op een geweldige manier uitdraagt.

2012 Matthijs Eversdijk
Matthijs verdient deze prijs vanwege zijn indrukwekkend optreden (3e plaats) op het NK MTB beloften 2012 in Steenwijk, prima prestaties in de Bergraces en met de 4e plaats in een zeer sterk gereden Bridge Cape Pioneer Trek in Zuid-Afrika. Hiermee is zijn aansluiting bij de Nationale- en Internationale top een feit. Extra knap is dat Matthijs zijn sport combineert met zijn zware studie aan de TU in Delft.

2013 Milan Vader
De meest aansprekende mountainbike prestaties in 2013 zijn zonder twijfel geleverd door Milan Vader; Nederlands Kampioen Junioren Groesbeek, 9e plaats op het Europees Kampioenschap in Bern als eerste jaars junior, 1e plaats Swiss Cup Gränichen, 3e plaats Swiss Cup Solothurn en 2 overwinningen in de Nationale Dynasys Topcompetitie.
Alleen al gezien deze prestaties kan je niet om zijn tweede verkiezing heen. Daarnaast is Milan een leuke, behulpzame en serieuze jongen die hard werkt aan zijn topsport carrière. Een voorbeeld voor de jeugd. Deze prijs komt Milan dik verdiend toe.

2014 Milan Vader

 

De Patrick Tolhoek Trofee en de Bart Brentjens Trofee zijn ontworpen en gemaakt door Marc de Regt en Eelco Mosselman in opdracht van ATB Team X-Treme. Bij de vervaardiging is gebruik gemaakt van door de naamgever beschikbaar gesteld materiaal; de dichtregels zijn van de hand van Jan Slager.

 

 

 

Laatst aangepast (dinsdag 06 januari 2015 14:34)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook