<<  September 2017  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
     
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Zaterdag 5 november Jan Minderhoud ATB toertocht in Oostkapelle

OOSTKAPELLE - Zaterdag 5 november organiseert Sportdorp Oostkapelle de inmiddels traditionele Jan Minderhoud ATB toertocht. Vorig jaar gingen er 325 deelnemers van start in  deze prima verzorgde en gezellige toertocht door de natuurgebieden de manteling, het veerse bos en langs het veerse meer. Ook technische stukjes op privé terreinen, waar men bij uitzondering toegang krijgt zijn in de toertocht opgenomen.

Laatst aangepast (woensdag 19 oktober 2016 12:30)

Lees meer...

 

Vrijkaarten voor BikeMOTION Benelux

UTRECHT - Van 21 t/m 24 oktober vindt BikeMotion Benelux weer plaats. Als wielerfanaat moet je tijdens dit weekend dus in de Jaarbeurs in Utrecht zijn.

Dé plek voor fanatieke fietsers
Bike MOTION 2016 is dé plek waar fanatieke fietsers alles vinden voor en over hun passie. Of je nu houdt van een rondje in de buurt koersen, of op afgelegen plekken op avontuur gaat, laat je informeren en inspireren. Honderden merken tonen de nieuwste modellen en innovaties. Nog lichtere fietsen, betrouwbaardere componenten, en kleding met meer comfort.

Laatst aangepast (dinsdag 18 oktober 2016 14:24)

Lees meer...

 

Zaterdag start Zeeuwse ATB Wintercompetitie in Wemeldinge

WEMELDINGE – De start van de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2016-2017 is deze keer in Wemeldinge. Een bekend parcours en naar verluid in het Wemeldingse bos. Wie zullen er staan, wie doet dit seizoen een gooi naar de kampioenstitel? Want dát is het belang …. winnaar van deze competitie. Natuurlijk staat deze reeks wedstrijden vooral garant voor veel mountainbike plezier voor zowel beginners als gevorderde bikers in maar liefst acht categorieën van 5 tot 100 jaar. Sportieve strijd in een gemoedelijke sfeer. Daar gaan we voor en daar staan we voor, aldus de organisatie!!

Laatst aangepast (vrijdag 14 oktober 2016 09:11)

Lees meer...

 

MTB clinic voor vrouwen door Patrick Tolhoek vrijdag 7 oktober

20161004-1 Afslag Hoogerheide clinicHOOGERHEIDE - Patrick Tolhoek organiseert op vrijdag 7 oktober een gratis clinic voor vrouwen. 

Van 15.00 uur tot 17.00-17.15 uur wordt er gemountainbiked en aan techniektraining gedaan in de Brabantse bossen. 

 

De start is vanaf de Carpool in Hoogerheide (aan de A58, afslag 30: Hoogerheide/Woensdrecht, daarna 1e rotonde linksaf en 1e rotonde rechtsaf.) 

 

Leuk als je er bij bent, sportieve dames!

 

Laatst aangepast (dinsdag 04 oktober 2016 12:08)

 

Milan Vader voelt zich thuis in Sittard!

SITTARD - Op zaterdag avond behaalde Milan Vader een tweede plaats op het Nederlands Kampioenschap XC(E) Eliminator. Een sprintrace over een parcours met hindernissen op de markt in Sittard. Daniel Prijkel won het goud en Levhi Braam, de kampioen van vorig jaar het brons.

Lees meer...

 

Brand op het MTB trainings parcours Goes

20160925-1 Brand MTB parcours - foto - HV Zeeland Marcel KloetGOES - Weer zijn we geconfronteerd met grof vandalisme op het mountainbike trainingsparcours in Goes. Zondagmiddag rond 15.00 uur is de palenbrug op het middenterrein in brand gestoken en is voor een groot deel in vlammen opgegaan. De daders hebben het nog aanwezige hooi langs en op de brug gedrapeerd en aangestoken. De gewaarschuwde brandweer heeft de brug uit elkaar gehaald en afgeblust. De schade is aanzienlijk.


Inmiddels is de gemeente in kennis gesteld en is er aangifte gedaan. Zie de foto's.

 

20160925-2 Brand MTB parcours - foto - HV Zeeland Marcel Kloet20160925-3.1 Brand MTB parcours - foto - Jan Slager

Laatst aangepast (maandag 26 september 2016 21:28)

 

Uitnodiging: a.s. dinsdag Verlichting testavond X-Treme bikers

GOES - Veiligheid van bikers staat hoog in het vaandel van ATB Team X-Treme. Zo langzamerhand breekt de winterperiode weer aan en worden de dagen allengs korter. Trainingen en toerritten worden dan (deels) in het donker uitgevoerd. De jeugd trainingen worden veelal op afgesloten terreinen (MTB parcours, voormalige tennisvelden) gehouden, maar toch worden er ook ritten op openbare wegen en paden gereden. En hoe denk je over je veiligheid als je met de fiets op weg bent naar b.v. de start van de Kustmarathon MTB Toertocht of je werk of school. ZIEN en GEZIEN worden, daar gaat het om, dat telt! ATB Team X-Treme zet daar voor deze winter sterk op in.

Daarom nodigen we jeugd & senior leden, ouders&begeleiders van jeugdleden graag uit om a.s. dinsdag (20 september) zelf te testen en ervaren wat goede fietsverlichting is bij onze hoofdsponsor Fiets en Fitness XXL aan de van de Spiegelstraat 82 in Goes.

De jeugdtrainingen worden er speciaal op afgestemd en starten deze avond gewoon bij het MTB parcours maar eindigen bij Fiets en Fitness XXL, waar de jeugd dan opgehaald kan worden.

Laatst aangepast (vrijdag 16 september 2016 20:18)

Lees meer...

 

Informatie NK MTB jeugd 2016 Honselersdijk

HONSELERSDIJK - Nog een paar weken en het is weer zover, het NK MTB 2016 voor de jeugd. Het wordt deze keer, laat in het jaar, op zaterdag 1 oktober georganiseerd door de vereniging Westland Wil Vooruit in Honselersdijk op het ge-upgrade parcours in recreatiegebied “de Wollebrand”. Inschrijven kan nog tot 22 september via www.knwu.nl

Laatst aangepast (donderdag 15 september 2016 12:00)

Lees meer...

 

twitter facebook