<<  Mei 2018  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
  
  
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


MORGEN Zo 28 mei: MORTY TOERTOCHT: IEDEREEN KAN MEEDOEN!

20170527-2 Logo Morty toertocht 2017MIDDELBURG - De Morty Toertocht is een jaarlijks fietsevenement voor het goede doel. Met de tocht zamelen we geld in voor het Jeugdsportfonds Zeeland. De afgelopen drie jaar hebben we al 19.000 euro aan dit doel kunnen overhandigen.
Iedereen die het leuk vindt om te fietsen, kan dit jaar meedoen aan de Morty Toertocht. De wielertoertocht van 30, 60 en 100 km vindt plaats op zondag 28 mei.

FIETS MEE EN GEEF ZEEUWSE KINDEREN EEN KANS OM TE SPORTEN !

Op dit moment is de VOORinschrijving gesloten.
Fietsers die zich nog niet ingeschreven hebben, kunnen zich zondagmorgen 28 mei inschrijven bij de startkraam in de tent op Woonboulevard de Mortiere. De startkraam is geopend van 8.00 - 11.00 uur. Gezamenlijke start wielrenners 9.00 uur. Informatie

Laatst aangepast (zaterdag 27 mei 2017 10:37)

Lees meer...

 

Mountainbike Introductie jeugdtraining vervroegd naar 30 mei

GOES - De laatste introductie jeugdtraining voor de zomervakantie is een weekje naar voren gehaald en zal aanstaande dinsdag 30 mei plaatsvinden. Een goede gewoonte is dat de eerste dinsdag van de maand de trainer paraat staat om aanstaande bikertjes te ontvangen, van informatie te voorzien en tijdens de training te kijken in welke trainingsgroep hij of zij het beste past.

Vanwege de X-Treme ATB Zomercup wedstrijd van dinsdag 6 juni in Vlissingen is deze introductieavond een weekje vervroegd.

Na de zomervakantie zal de eerstvolgende introductietraining plaatsvinden op dinsdag 5 september.

Informatie SportTechnisch Team

Laatst aangepast (dinsdag 06 februari 2018 13:00)

 

Drainage MTB parcours sportpark "Het Schenge" in uitvoering

GOES - Een lang gekoesterde wens gaat eindelijk in vervulling. Deze week is de firma Markusse B.V. aan de slag gegaan om drainage op het MTB trainingparcours aan te brengen. Vele meters drainige slang wordt ingegraven op de meest natte delen van het parcours. Daarnaast wordt op sommige plaatsen grond afgegraven en op andere plaatsen aangebracht en geegaliseerd. Hiermee wordt de waterhuishouding op het terrein beter gereguleerd en kunnen we langer doortrainen in de natte wintermaanden. Naar verwachting wordt het werk vandaag (vrijdag) afgerond).

Laatst aangepast (vrijdag 12 mei 2017 13:37)

Lees meer...

 

Uitslag X-Treme Zomercup tijdrit Vlissingen

VLISSINGEN - Dinsdagavond 9 mei is de tweede tijdrit verreden van de X-Treme ATB zomercup 2017. De deelnemers kregen op het MTB parcours Weyevliet in Vlissingen een snel rondje voor de wielen geschoven. Voor aanvang van de tijdrit kreeg de jeugd een gezamelijke warming up voorgeschoteld. Het begin van een gezellig MTB avondje.

Lees meer...

 

Uitslag Open Zeeuws Kampioenschap MTB 2017

WOLPHAARTSDIJK - De in totaal 89 deelnemers aan het Open Zeeuws Kamioenschap MTB 2017, afgelopen zaterdag kregen, als vanouds een gevarieerd parcours voorgeschoteld. Als Zeeuws Kampioen mogen we begroeten; Senna Klaasse, Maaike Tazelaar, Rob Kastelein, Bart Kastelein, Job Blankenstijn, Didi de Vries, Erik Boer en Dennis Raadtgever.

Laatst aangepast (vrijdag 12 mei 2017 12:27)

Lees meer...

 

Mooi bedrag Rabobank Clubkas Campagne voor ATB Team X-Treme

20170502-1 Logo Rabobank ClubkasRONDOM DE OOSTERSCHELDE - Beste X-Tremisten, vaders, moeders, opa's, oma's, ooms en tantes, vrienden en vriendinnen en alle sympatieke anderen,

Héél hartelijk dank voor je stem!!!!!

De Rabobank Clubkas Campagne heeft ATB Team X-Treme maar liefst een schitterend bedrag van €457,61 opgeleverd.

 

 

Laatst aangepast (dinsdag 02 mei 2017 11:55)

Lees meer...

 

A.s. zaterdag Open Zeeuws Kampioenschap MTB 2017

WOLPHAARTSDIJK - Aanstaande zaterdag (6 mei) wordt in Wolphaartsdijk op het tijdelijke MTB parcours in recreatiegebied "De Schelphoek" het Open Zeeuws Kampioenschap MTB 2017 verreden.

Iedereen vanaf 6 jaar (in 2017) kan deelnemen. Het kampioenschap wordt georganiseerd door ATB Team X-Treme-werkgroep Wolphaartsdijk i.s.m. TMZ & KNWU.

De wedstrijd wordt aangemerkt als het Open Zeeuws Kampioenschap MTB 2017 voor deelnemers wonend in Zeeland óf lid zijn van een Zeeuwse KNWU vereniging óf lid zijn van TMZ.

Overige bijzonderheden staan vermeld in het REGLEMENT.

Inschrijven kan Zaterdag 6 mei Wolphaartsdijk, parcours “De Schelphoek”. Permanence: Rest./Paviljoen “De Meerkoet”, Schelphoek 3, 4471 NP Wolphaartsdijk;

De organisatie stelt het zéér op prijs indien deelnemers zich vooraf inschrijven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . De startvolgorde is voor een deel bepaald op basis van de tijdrit van 11 april in Goes, maar wordt daarna bepaald aan de hand van het tijdstip van (voor)inschrijving.

Laatst aangepast (dinsdag 02 mei 2017 11:55)

 

Meld je aan voor het ATB Team X-Treme jeugdkamp (12-min) in juni

GOES - Het ATB Team X-Treme jeugdkamp tot 12 jaar (basisschool) zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 16 t/m zondag 18 juni 2017. De bestemming is wederom Bergen op Zoom waar het prima biken is op de routes in de nabijheid van het vernieuwde Stay Okay Hostel.
Zie hieronder de uitnodiging van het ACtiviteiten Team.

Laatst aangepast (zaterdag 22 april 2017 11:22)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook