<<  Augustus 2018  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
   
 
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Jan Minderhoud MTB Toertocht Oostkapelle 4 november 2017

20171020-2 Affiche Jan Minderhoud MTB toertocht 4-11-2017OOSTKAPELLE - Op 4 november organiseert Sportdorp Oostkapelle de 3de Jan Minderhoud MTB toertocht. De route gaat door mooie bosgebieden en paden waar normaal niet gefietst mag worden en is niet hetzelfde als andere jaren. Uniek dus.
Deelnemers kunnen kiezen uit 2 afstanden en ontvangen voor de €5,00 een erg mooie herinnering, eten en drinken onderweg en de fiets kan worden afgespoten.

 

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 20 oktober 2017 14:10)

Lees meer...

 

Fiets en Fitness XXL continueert aanbieding HELM en BRIL

GOES - De speciale X-Treme aanbieding van Fiets en Fitness XXL van helm en/of sportbril in de ATB Team X-Treme kleuren gaat gewoon door. Na de eerste actie enige weken geleden heeft onze hoofdsponsor besloten deze ledenaanbieding voor onbepaalde tijd te continueren. Passen en aankopen bij Fiets en Fitness XXL in Goes. 

Laatst aangepast (vrijdag 20 oktober 2017 13:33)

Lees meer...

 

Zeeuwse ATB wintercompetitite, laat de winter maar komen, ATB Team X-Treme is er klaar voor.

WEMELDINGE - Aanstaande zaterdag begint de Zeeuwse ATB wintercompetitie in Wemeldinge. We rijden nu nog in ons zomertenue, maar dat is aan het eind van de week voorbij. Dan is het weer tijd om van de herfst te genieten na een leuke ATB wedstrijd op een mooi Zeeuws parcours.

Laatst aangepast (dinsdag 17 oktober 2017 17:24)

Lees meer...

 

Uitslagen X-Treme ATB Zomercup Burgh-Haamstede

BURGH-HAAMSTEDE - Het heeft even geduurd maar nu staan dan toch de uitslagen van de X-Treme ATB Zomercup Burgh-Haamstede op de site.

UITSLAGEN

Laatst aangepast (zaterdag 17 maart 2018 12:30)

 

A.s. zondag ATB Zomercup wedstrijd in Boswachterij Westerschouwen (Burgh-Haamstede)

BURGH-HAAMSTEDE - Aanstaande zondag (3 september) gaan we voor de laatste keer deze zomer een wedstrijdje doen van de X-Treme ATB Zomercup 2017. De wedstrijd wordt gehouden in boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede waar gestart gaat worden vanaf 12.15 uur.
Zoals gebruikelijk kan ingeschreven worden in de tent nabij de start. De route naar het parcours wordt aangegeven.
Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Adriaan van de Weijdeweg (let op betaald parkeren) vanaf daar is het nog slechts 10 minuutjes lopen of 5 minuutjes fietsen naar de start.

Laatst aangepast (donderdag 31 augustus 2017 12:01)

Lees meer...

 

Gezellige Familiedag en Clubkampioenschap

GOES - Onder een stralend zonnetje werd vrijdag 25 augustus, als onderdeel van de X-Treme familiedag, de laatste manche van het clubkampioenschap gehouden. Uitslagen van de tijdrit, de wedstrijd en de trials van vrijdag op het MTB parcours "het Schenge" vormden het klassement. Ruben Pijpelink, Maike Tazelaar, Senna van Iwaarden, Dies Moelker en Damy Vader mogen zich een jaar lang Clubkampioen noemen.

De familiedag werd, inmiddels traditioneel afgesloten met een gezellige BBQ waaraan zo'n 70 leden en familieleden deelnamen.

Laatst aangepast (dinsdag 29 augustus 2017 15:07)

Lees meer...

 

Trainingen jeugd beginnen weer

GOES-VLISSINGEN -De mountainbike jeugdtrainingen beginnen weer. Op dinsdag 5 september starten de trainingen in Goes op de gebruikelijke tijd (18.30 uur).

In Vlissingen gaat de groep op woensdag 6 september weer aan de slag rond de klok van 16.30 uur. Het tijdstip kan overigens nog iets verschuiven. De pupillen krijgen hiervan bericht.

Laatst aangepast (dinsdag 29 augustus 2017 14:22)

 

Speciale aanbieding van Hoofdsponsor Fiets en Fitness XXL (rectificatie)

GOES - Hoofdsponsor Fiets en Fitness XXL by Jeremiasse verlengt het sponsorcontract met ATB Team X-Treme en viert dit met een SPECIALE AANBIEDING "Helm en bril" in de teamkleuren exclusief voor leden van ATB Team X-Treme. De aanbieding geldt bij afname van minimaal 10 stuks. Dus maak er snel gebruik van om zeker van de korting te zijn.

Passen en bestellen kan op de familiedag (vrijdag 25 augustus), op de Zomercup wedstrijd in Burgh-Haamstede (zondag 3 september) en op de eerste jeugdtraining op dinsdag 5 september. Heb je al eerder je keuze gemaakt en weet je je maat. Geef dan je bestelling snel door aan het secretariaat.

20170704-1 Speciale aanbieding Hoofdsponsor Fiets en Fitness XXL

 

Laatst aangepast (vrijdag 11 augustus 2017 13:15)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook