<<  Maart 2018  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
    
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


We gaan voor GOUD!!!

BURGH-HAAMSTEDE - Hard fietsen! Dat wordt het credo van de jeugdige mountainbikers voor aanstaande zaterdag tijdens de LJC wedstrijden van de X-Treme MTB Challenge Schouwen-Duiveland. Natuurlijk wil iedereen deze schitterende trofee van de hand van Ingrid Vader mee naar huis nemen en met trots een gouden, zilveren of bronzen op de kast zetten.

20170323-2 Ere prijzen LJC 2017 - foto Patrick Vader

 

 

Laatst aangepast (donderdag 23 maart 2017 10:09)

 

X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland 2017

BURGH-HAAMSTEDE - Zaterdag 25 en zondag 26 maart is het Patrick Tolhoek mountainbikeparcours in Boswachterij Westerschouwen hét decor voor de X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland 2017. Na jarenlang met groot en groeiend succes een wedstrijd te organiseren van de Landelijke Jeugd Competitie mountainbike vond ATB Team X-Treme dat het tijd werd om een stapje verder te gaan.

Laatst aangepast (donderdag 23 maart 2017 09:41)

Lees meer...

 

OPROEP Niet parkeren aan Geldeloozepad tijdens jeugdtrainingen

GOES - Om onveilige situaties te voorkomen bij de nieuwe ingang van het mountainbike parcours vragen we ouders om voortaan niet meer te parkeren aan het Geldeloozepad maar op het parkeerterrein van het Schenge. Om vragen we de jeugd om direct het trainingparcours op te gaan en achter het hek te wachten op de dingen die komen gaan.

Laatst aangepast (dinsdag 21 maart 2017 08:54)

Lees meer...

 

Mountainbike clinics MTB parcours Weyevliet Vlissingen gestart

20170308-1 MTB clinic Weyevliet Vlissingen - foto Patrick VaderVLISSINGEN - Vandaag was een eerste van een reeks van 5 clinics die door ATB Team X-Treme zijn verzorgd in de wijk Bossenburgh.

Zeven kinderen kregen de basis skills mountainbike aangeleerd. De 3 meisje en 4 jongens genoten van het drassige terrein met de glibberige heuvels en grote plassen.

Als ervaren mountainbikers vlogen ze over het terrein, met het modder tot achter hun oren. Genieten van de natuurlijke elementen was het moto. "Op naar volgende week", riepen ze in koor na ruim een uur te hebben gebiked. " Mountainbike is vet en de was is voor m'n moeder".

 

Laatst aangepast (donderdag 09 maart 2017 11:48)

Lees meer...

 

Doe mee! NLdoet! Onderhoud en Upgrade MTB parcours Weyevliet

20170126-1 Logo NLdoet 2017HERHAALDE OPROEP!!

VLISSINGEN - Op zaterdag 11 maart 2017 organiseert ATB Team X-Treme een ONDERHOUD en UPGRADE DAG op het Mountainbike parcours Weyevliet in Vlissingen. Dit parcours wordt door vrijwilligers van ATB Team X-Treme onderhouden. We zoeken hiervoor de samenwerking met NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Sinds november 2014 is Zeeland het MTB parcours Weyevliet in Vlissingen rijker. Een prachtige aanwinst voor de sportieve regionale jeugd en andere bikers die eens een ander parcours willen beleven.

 

Laatst aangepast (vrijdag 03 maart 2017 21:31)

Lees meer...

 

Doe mee! NLdoet! GROOT onderhoud Patrick Tolhoek MTB parcours

20170126-1 Logo NLdoet 2017HERHAALDE OPROEP!

BURGH-HAAMSTEDE - Op zaterdag 11 maart 2017 organiseert ATB Team X-Treme haar jaarlijkse GROOT ONDERHOUDSDAG aan het Patrick Tolhoek mountainbike parcours in Boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede. Dit parcours wordt door vrijwilligers van ATB Team X-Treme onderhouden in samenwerking met Staatsbosbeheer. Ook dit jaar zoeken we de samenwerking met NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 03 maart 2017 21:27)

Lees meer...

 

Vanaf dinsdag 7 maart traint de jeugd weer buiten! Fiets in orde?

GOES - We hebben er naar uitgekeken. De valtraining was natuurlijk super belangrijk en leuk maar het echte werk speelt zich toch buiten af!! Vanaf dinsdagavond 7 maart is het weer zover. Even een paar puntjes namens de trainers.De meeste kinderen zitten nog gewoon in dezelfde groep. Hier en daar wordt er nog wat geschoven en gekeken wie waar het beste past.

 

Laatst aangepast (dinsdag 28 februari 2017 22:35)

Lees meer...

 

X-Treme jeugd na valpartij ongedeerd en geslaagd

GOES - Vallen doe je niet voor je lol. Als het dan toch gebeurd wil je dat je zo min mogelijk schade hebt. De angst om te vallen - of voor de gevolgen - zit soms het inspannende fietsen in de weg. Daarom is het programma "zeker op je zadel" ontwikkeld. Bijna alle trainers van onze vereniging hebben dit programma gevolgd en gebruiken dit bij hun lessen.

Laatst aangepast (vrijdag 24 februari 2017 21:21)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook