<<  Juli 2017  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
      
     
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Brand op het MTB trainings parcours Goes

20160925-1 Brand MTB parcours - foto - HV Zeeland Marcel KloetGOES - Weer zijn we geconfronteerd met grof vandalisme op het mountainbike trainingsparcours in Goes. Zondagmiddag rond 15.00 uur is de palenbrug op het middenterrein in brand gestoken en is voor een groot deel in vlammen opgegaan. De daders hebben het nog aanwezige hooi langs en op de brug gedrapeerd en aangestoken. De gewaarschuwde brandweer heeft de brug uit elkaar gehaald en afgeblust. De schade is aanzienlijk.


Inmiddels is de gemeente in kennis gesteld en is er aangifte gedaan. Zie de foto's.

 

20160925-2 Brand MTB parcours - foto - HV Zeeland Marcel Kloet20160925-3.1 Brand MTB parcours - foto - Jan Slager

Laatst aangepast (maandag 26 september 2016 21:28)

 

Uitnodiging: a.s. dinsdag Verlichting testavond X-Treme bikers

GOES - Veiligheid van bikers staat hoog in het vaandel van ATB Team X-Treme. Zo langzamerhand breekt de winterperiode weer aan en worden de dagen allengs korter. Trainingen en toerritten worden dan (deels) in het donker uitgevoerd. De jeugd trainingen worden veelal op afgesloten terreinen (MTB parcours, voormalige tennisvelden) gehouden, maar toch worden er ook ritten op openbare wegen en paden gereden. En hoe denk je over je veiligheid als je met de fiets op weg bent naar b.v. de start van de Kustmarathon MTB Toertocht of je werk of school. ZIEN en GEZIEN worden, daar gaat het om, dat telt! ATB Team X-Treme zet daar voor deze winter sterk op in.

Daarom nodigen we jeugd & senior leden, ouders&begeleiders van jeugdleden graag uit om a.s. dinsdag (20 september) zelf te testen en ervaren wat goede fietsverlichting is bij onze hoofdsponsor Fiets en Fitness XXL aan de van de Spiegelstraat 82 in Goes.

De jeugdtrainingen worden er speciaal op afgestemd en starten deze avond gewoon bij het MTB parcours maar eindigen bij Fiets en Fitness XXL, waar de jeugd dan opgehaald kan worden.

Laatst aangepast (vrijdag 16 september 2016 20:18)

Lees meer...

 

Informatie NK MTB jeugd 2016 Honselersdijk

HONSELERSDIJK - Nog een paar weken en het is weer zover, het NK MTB 2016 voor de jeugd. Het wordt deze keer, laat in het jaar, op zaterdag 1 oktober georganiseerd door de vereniging Westland Wil Vooruit in Honselersdijk op het ge-upgrade parcours in recreatiegebied “de Wollebrand”. Inschrijven kan nog tot 22 september via www.knwu.nl

Laatst aangepast (donderdag 15 september 2016 12:00)

Lees meer...

 

UITNODIGING: De Bavelse Berg Cup op zondag 11 September

BREDA - Wielervereniging Breda nodigt Mountainbikers van harte uit om deel te nemen aan De Bavelse Berg Cup op zondag 11 September. De inschrijving voor deze wedstrijd is al geopend.
Je kunt je aanmelden via de volgende link: www.wvbreda.nl/bbc

Laatst aangepast (vrijdag 09 september 2016 16:07)

Lees meer...

 

Gezellige finalewedstrijd X-Treme ATB Zomercup in Burgh-Haamstede

20160904-9 Zomercup Burgh-Haamstede Start nieuwelingenBURGH-HAAMSTEDE - Op zondag 4 september is op het Patrick Tolhoek MTB parcours in Boswachterij Westenschouwen de 4e en laatste wedstrijd van de X-Treme ATB Zomercup verreden. Eerdere wedstrijden zijn verreden in Kruiningen, Wolphaartsdijk en het Open Zeeuws kampioenschap in Wemeldinge.

 

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 09 september 2016 16:06)

Lees meer...

 

Onderhoud MTB parcours Weyevliet

VLISSINGEN - Ondanks het warme weer is er deze week toch flink gewerkt aan het MTB parcours Weyevliet in Vlissingen. Voor de 2e maal dit jaar zijn de tracks gemaaid en goed begaanbaar gemaakt. Nu maar veel rijden om de tracks definitief in te slijten. Hoe meer het parcours gebruikt wordt hoe gemakkelijker het onderhoud wordt tenslotte.

Naast het reguliere onderhoud worden er stilaan ook meer trials aangelegd.

20160905-1 Onderhoud MTB parcours  Weyevliet - foto Ingrid Vader20160905-2 Onderhoud MTB parcours  Weyevliet - foto Ingrid Vader 

Laatst aangepast (vrijdag 09 september 2016 16:06)

 

Milan Vader sluit laatste wereldbeker af met 6e plaats in Vallnord Andorra

VALLNORD (ANDORRA) - De complete top 20 van het wereldbekerklassement bij de Beloften (U23) was aanwezig voor de laatste Worldcup van het seizoen. Die werd zondag 4 september verreden  in Vallnord Andorra.
De renners kregen 6 ronden voorgeschoteld op een parcours met veel hoogtemeters en dat erg glibberig was geworden door de regenbui die afgelopen nacht was gevallen.

Laatst aangepast (vrijdag 09 september 2016 13:21)

Lees meer...

 

Vandaag (dinsdag 6 september) eerste jeugdtraining na de vakantie

GOES - Beste allemaal, hopelijk heeft iedereen een super vakantie gehad? De scholen zijn weer begonnen en dus gaan ook wij weer aan de slag!

Vandaag (dinsdag 6 september) is iedereen om 18.30 uur weer van harte welkom voor de eerste jeugdtraining van dit seizoen op het mountainbike parcours in Goes. We trainen in de nieuwe groep indeling zoals we die voor de vakantie al een keer getest hebben.

Laatst aangepast (dinsdag 06 september 2016 12:57)

Lees meer...

 

twitter facebook