<<  Januari 2018  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
 
   
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Steun ATB Team X-Treme in Rabobank Clubkas Campagne 2017

20170131-1 Logo RABOOST-RCC-2017GOES - Via deze campagne steunt Rabobank Oosterschelde verenigingen en stichtingen in haar werkgebied. ATB Team X-Treme doet hier heel graag aan mee met een super goed doel;

Het “droogleggen” van het mountainbike parcours “Het Schenge” te Goes!

Een lang gekoesterde wens die in 2017 wellicht gerealiseerd kan worden. Alle hulp van leden, ouders, opa’s en oma’s, neven en nichten, vrienden en kennissen en allen die ons een warm hart toedragen is in deze campagne is zéér welkom.


Breng dus tussen 6 en 18 april je stem uit op ATB Team X-Treme. Alleen leden van de Rabobank Oosterschelde mogen stemmen. Nog geen lid van de Rabobank? Regel dit dan snel (voor 15 februari)!

Laatst aangepast (donderdag 02 februari 2017 11:06)

Lees meer...

 

Informatie-avond over doping en meer ....

WOUW - De KNWU Sport Technisch District Coördinator van het District Zuidwest, Petra van der Veen, nodigt Nieuwelingen, Nieuweling meisjes, Junioren en Junior-Vrouwen uit voor een informatie-avond over doping.

Laatst aangepast (dinsdag 31 januari 2017 16:59)

Lees meer...

 

Valtraining jeugd halverwege

20170129-2 Valtraining - foto Richard PisoGOES - Direct na de Kerstvakantie zijn we gestart met de valtraining voor kinderen vanaf 8 jaar. Wel 28 kinderen meldden zich aan waardoor we de groep over de dinsdag en de donderdag moesten splitsen. Inmiddels zijn we halverwege en valt iedereen al van de fiets. Wim van de Kreeke heeft hiervoor speciaal twee MTB's omgebouwd waarmee veilig in de zaal gevallen kan worden.

 

 

 

Laatst aangepast (zondag 29 januari 2017 12:45)

Lees meer...

 

Website ATB Team X-Treme wordt onder handen genomen

OOSTERLAND - Vanaf vandaag wordt de huidige website onder handen genomen. Johan van Helleman is momenteel hiermee flink aan de slag. Er staat onder meer een upgrade van de onderliggende software op de to-do list evenals een aantal aanpassingen/verbeteringen op het gebied van beveiliging, communicatie, leden-inlog, koopjes en opslagruimte voor informatie t.b.v. kaderleden.

Naar verwachting zal de aangepaste website eind februari on-line gaan. De huidige website blijft natuurlijk on-line maar zal beperkt actueel worden gehouden.

Laatst aangepast (zaterdag 28 januari 2017 14:17)

 

X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland

BURGH-HAAMSTEDE - De kalender voor dit jaar kent een aantal verrassingen. Eerst was het de valtraining, die menigeen in vervoering bracht. Daarna de aankondiging van de Zeeuwse Strand-Avond tocht en de volgende verrassing is de X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland 2017. Voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging organiseren wij op zaterdag 25 en zondag 26 maart een nationaal mountainbikeweekend, onder de vlag van de Nationale MTB cup.

Laatst aangepast (vrijdag 27 januari 2017 20:19)

Lees meer...

 

Aankondiging Ladies Night bij Fiets en Fitness XXL by Jeremiasse

20170127-2 Logo Fiets en Fitness XXLGOES - Van onze hoofdsponsor Fiets en Fitness ontvingen we de onderstaande uitnodiging voor o.a. X-Treme en andere dames-bikers.

 

Ladies, noteer in uw agenda:
 

Woensdagavond 8 maart om 19:00 uur Ladies Night bij Fiets en Fitness XXL by Jeremiasse!

 

Laatst aangepast (vrijdag 27 januari 2017 19:20)

Lees meer...

 

Al 800 inschrijvingen voor X-Treme/KustmarathonZeeland MTB Toertocht

20170131-1 Logo KustmarathonZeelandZOUTELANDE-BURGH - We schrijven nog maar net eind januari en nu al hebben zich 780 deelnemers ingeschreven voor de volgende editie op 7 oktober aanstaande. De die-hards hebben natuurlijk al gekeken naar het getij op deze dag. De beachbikers gaan het treffen het met laagwater om 9.35 uur bij de Roompotsluis noordzee zijde.

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 27 januari 2017 20:19)

Lees meer...

 

Schrijf in voor de 1e Zeeuwse MTB Strand-Avondtocht met verlichting

20170122-1 Affiche Zeeuwse MTB Strand-Avondtocht met verlichting miniatuurSEROOSKERKE(W) - Een verrassing zo mogen we de eerste Zeeuwse MTB Strand-Avondtocht met verlichting wel noemen. Op zaterdag 25 februari 2017 aanstaande zal de eerste editie worden georganiseerd in samenwerking met één van onze sponsoren Tweewielerspecialist van der Eijk uit Serooskerke en Kasteel van Batavia uit Westkapelle. Inschrijven kan via www.zeeuwsemtbstrandtocht.nl

 

Zorg dat je erbij bent!!

 

Laatst aangepast (donderdag 26 januari 2017 21:59)

Lees meer...

 

twitter facebook