<<  Februari 2019  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
     
  
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Vrijwilligers gevraagd voor de X-Treme ATB Zomercup!

HEINKENSZAND - Ook dit jaar willen we weer een X-Treme ATB Zomercup op poten zetten. We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen en de nodige vergunningen zodat we dit jaar weer een leuke competitie op kunnen zetten. De wielercomitees van Kruiningen, Wolphaartsdijk en Wemeldinge hebben aangegeven een wedstrijd te willen organiseren als de vergunningen op orde zijn en verder willen we een wedstrijd organiseren op de MTB parcoursen in Heinkenszand (Stelleplas) en Vlissingen (Weyevliet).

Laatst aangepast (zaterdag 17 maart 2018 12:26)

Lees meer...

 

De lente is begonnen! Jeugdtrainingen in Goes vangen aan!!

GOES - Nu het weer, weer beter wordt, de dagen lengen en het parcours onderhanden is genomen tijdens NLdoet, zaterdag 10 maart, beginnen ook de jeugdtrainingen weer op het parcours in Goes.

Aanstaande dinsdag, 13 maart, starten we als vanouds met trainen om 18.30 uur. Tot de zomertijd nog even één uurtje maar vanaf 27 maart alweer anderhalf uur (op de groep van Jürgen na).

Zondag 11 maart is van 10.00-12.00 uur de laatste training in Burgh-Haamstede, pak je kans!

Tijdens de eerste training a.s. dinsdag komt Omroep Zeeland filmen voor “Onze club”. Zorg s.v.p. dat je op tijd bent en trek vooral je ATB Team X-Treme kleding aan.

Allemaal tot zondag (laatste training Burgh-Haamstede) en dinsdag (weer trainen in Goes)

Laatst aangepast (zaterdag 10 maart 2018 18:50)

 

Onderhoudsdag Patrick Tolhoek MTB parcours AFGELAST

BURGH-HAAMSTEDE Als gevolg van véél te weinig beschikbare houtsnippers heeft ATB Team X-Treme helaas moeten beslissen de jaarlijkse onderhoudsdag morgen, zaterdag 10 maart, op het Patrick Tolhoek MTB parcours AF TE GELASTEN.

Voor de derde keer op rij werd deze onderhoudsdag gekoppeld aan NLdoet. De dertig! aangemelde enthousiaste vrijwilligers zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Alle voorbereidingen ten spijt, de aanhangers en ander gereserveerd materieel kunnen terug in de schuur.

 

Laatst aangepast (vrijdag 09 maart 2018 13:41)

Lees meer...

 

Zeeuwse MTB Strandtocht AFGELAST

SEROOSKERKE-WESTKAPELLE - Organisatie van de Zeeuwse MTB Strandtocht heeft besloten de "Avondtocht met verlichting" die vanavond zou worden gehouden, AF TE GELASTEN.

Weliswaar zet de dooi in maar de nog bevroren ondergrond in combinatie met smeltsneeuw kan gevaarlijke situaties veroorzaken. Bovendien is de kans groot dat het vanavond toch weer licht gaat vriezen waardoor er bevroren sneeuwranden kunnen onstaan. 

De organisatie vindt het onveranwoord om te tocht onder deze omstandigheden door te laten gaan en wil deze verplaatsen naar een ander tijdstip.

In de loop van volgende week wordt een nieuwe datum bekend gemaakt.

 

Laatst aangepast (dinsdag 15 januari 2019 13:48)

 

Inschrijving open voor Zeeuwse MTB Strand-Avondtocht met verlichting

20180207-1 Affiche Zeeuwse strandtocht met verlichtingSEROOSKERKE(W)-WESTKAPELLE – In de herhaling zo mogen we de tweede Zeeuwse MTB Strand-Avondtocht met verlichting wel noemen. Na een winderige maar zéér succesvolle editie van 2017 zal op zaterdag 3 maart 2018 aanstaande de tweede editie worden georganiseerd in samenwerking met onze sponsoren Café-Restaurant Kasteel van Batavia uit Westkapelle en Van der Eijk tweewielerspecialist uit Serooskerke.

 

Zorg dat je erbij bent!!

 

De start voor deze spectaculaire toertocht zal om 19.00 uur worden gegeven bij Van der Eijk Tweewielerspecialist in Serooskerke. Na 38 spannende kilometers in de schemer en het donker over binnenwegen, polderpaadjes én natuurlijk het strand zal gefinisht worden bij "Restaurant café Kasteel van Batavia in Westkapelle waar een lekkere kop soek op de deelnemers staat te wachten.

 


Pak deze unieke kans en doe mee! Voor slechts €10,00 ben jij ook van de partij!

 

 

INFORMATIE&INSCHRIJVEN 

 

Laatst aangepast (dinsdag 15 januari 2019 13:48)

 

Toestemming rijden MTB wedstrijden buitenland

BURGH-HAAMSTEDE - Als je wilt deelnemen aan mountainbike wedstrijden in het buitenland dien je hiervoor toestemming van de KNWU te hebben. Die regel is in het leven geroepen om "eigen" wedstrijden te beschermen. Overigens klinkt dit erger dan het in het praktijk is, maar heel af en toe vraagt een buitenlandse organisator naar de toestemmingsbrief. Ja kunt er dus maar beter op voorbereid zijn.

Laatst aangepast (donderdag 22 februari 2018 11:48)

Lees meer...

 

X-Treme FITLAND MTB Challenge 2018

20180206-1 Banner X-TREME FITLANDXL MTB CHALLENGE 2018GOES - De eerste X-Treme FITLAND MTB Challenge was een modderige, onder zéér zonnige omstandigheden. Zaterdag 10 februari reden 65 liefhebbers de eerste editie van deze mountainbike toertocht door de zak van Zuid Beveland. En met veel plezier.

 

De deelnemers vertrokken tussen 9.00 en 10.30 uur vanaf FITLAND in Goes voor twee verschillende afstanden van respectievelijk 30 en 45 km. In kleine groepjes vertrokken de bikers van het parkeerterrein van FITLAND onder een stralend zonnetje om de dijkjes van Beveland te gaan verkennen.

Laatst aangepast (maandag 12 februari 2018 20:43)

Lees meer...

 

X-TREME FITLAND MTB CHALLENGE 2018

GOES – In samenwerking met onze sponsor FITLAND XL organiseren we aanstaande zaterdag 10 februari a.s. de eerste editie van deze MTB toertocht rondom Goes en gaande over de MTB parcoursen het Schenge, Stelleplas en het Poelbos. Afstanden 30 en 45 km. met verzorging onderweg, een bike-wash en een warme verrassing bij terugkomst. Geschikt voor jong en oud. Inschrijven ter plaatste.
X-Treme én FITLAND leden betalen op vertoon van het lid-pasje slechts €3,00
Dus Doe mee!! Zegt het voort, zegt het voort !!!!

 

Route 30 km: https://connect.garmin.com/modern/course/17004346 

Route 45 km: https://connect.garmin.com/modern/course/17048962 

20180119-1 Affiche X-TREME FITLANDXL MTB CHALLENGE 2018

Laatst aangepast (woensdag 07 februari 2018 22:05)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook