<<  September 2017  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
     
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Valtraining voor de jeugd in de winterperiode

GOES - In de winterperiode gaan de jeugdtrainingen net iets anders dan in de zomerperiode. Meestal wordt gekozen voor een aantal weken binnentraining voor alleen de jongste groepen maar deze winter is gekozen voor het uitdiepen van een specifiek thema. De valtraining. Klik snel door voor de uitleg en uitnodiging van de trainers en meld je aan.

Laatst aangepast (woensdag 30 november 2016 19:29)

Lees meer...

 

Nieuw initiatief: StrandRide for the Roses 2016

BROUWERSDAM - Op donderdag 29 december 2016 vindt de 1e StrandRide for the Roses ten bate van KWF Kankerbestrijding plaats. Deze StrandRide voor ATB en MTB fietsen heeft twee routes. De 20 km en de 40 km langs de kust van Schouwen-Duiveland.

De start is om 9:30 uur bij Strandpaviljoen Brouw, Brouwersdam 20, 3253 MH Ouddorp. Voor verzorging onderweg wordt gezorgd.

Inschrijven via Strandride.nl

De StrandRide wordt georganiseerd door de Stichting DELTA Ride for the Roses.

Laatst aangepast (woensdag 16 november 2016 21:52)

Lees meer...

 

Aanvragen licentie 2017 en licentie via buitenlandse vereniging

NIEUWEGEIN - Vanaf afgelopen donderdag, 10 november, kunnen de licenties 2017 worden aangevraagd. Als aan alle licentievoorwaarden wordt voldaan bij aanvraag vanaf dit moment wordt de licentie ruim voor 1 januari ontvangen. Mocht iemand nog een licentie voor 2016 nodig hebben (red. b.v. voor veldrijden), dan kan deze tot 25 december aangevraagd of gewijzigd worden. De vereniging kan deze licentie nog tot 25 december goedkeuren.

Gelijk aan dit jaar kan men vanaf 1 januari 2017 niet meer gebruik maken van de licentie 2016.

Laatst aangepast (woensdag 16 november 2016 17:56)

Lees meer...

 

Verzamelpunt MTB jeugdtrainingen Goes VERPLAATST

GOES - Vanwege de zéér slechte toegankelijkheid van het pad naar het MTB trainingsparcours "Het Schenge" verplaatsen we vanaf a.s. dinsdag het verzamelpunt voor de ATB Team X-Treme MTB jeugdtrainingen naar de toegang via het hek aan het Geldeloozepad even voorbij FITLAND XL. Zie foto.

Laatst aangepast (maandag 14 november 2016 11:17)

Lees meer...

 

Weekend rust Zeeuwse ATB competitie óf MTB CUP Etten-Leur

BURGH-HAAMSTEDE – Tsja, dat is misschien een dilemma. Voor de échte die-hards natuurlijk niet. Nu het 2 weekjes stil ligt in de Zeeuwse ATB competitie is het voor hen een ‘must’ om bij de Brabantse collega’s op zondag 13 november aan de start te staan in de MTB Cup Etten-Leur/Kogelvanger. Er wordt gestart in 7 categorieën vanaf 11..00 uur. Zie het affiche.

Laatst aangepast (donderdag 03 november 2016 18:26)

Lees meer...

 

Gerben de Knegt nieuwe bondscoach mountainbike

NIEUWEGEIN - Gerben de Knegt wordt per 1 januari 2017 ook bondscoach mountainbike. Hij volgt hiermee huidig bondscoach Tim Heemskerk op.

Tim Heemskerk: “Eigenlijk voelt het heel goed om wat anders te gaan doen. Het afgelopen seizoen had ik al het gevoel dat mijn kracht op andere gebieden ligt. Ik heb ontdekt dat het trainen en coachen van renners mijn grootste passie is. Die passie is groter dan het begeleiden van renners tijdens kampioenschappen.”

Gerben de Knegt is sinds 1 september al bondscoach veldrijden en zal deze functie vanaf het nieuwe jaar ook uitoefenen voor het mountainbiken. Hij ziet de voordelen van de combinatie van beide functies. “Beide disciplines groeien steeds dichter naar elkaar toe, wat zorgt voor wederzijdse interesse. Veldrijders stappen vaker op een mountainbike en andersom. De sporten sluiten steeds meer op elkaar aan. Mathieu van der Poel is daar het bekendste voorbeeld van.”

Laatst aangepast (donderdag 03 november 2016 18:24)

 

Aan de slag op MTB parcours sportpark "Het Schenge"

GOES - Herfstvakantie 2016! Als je denk dat iedereen voor een weekje of een paar dagen vertrokken is naar andere oorden dan heb je het goed mis getuigt bijgaande foto. Deze noeste werkers zijn vandaag aan de slag gegaan om de verbrande resten van de houten brug op te ruimen en nieuwe attributen aan te leggen. Marijn, Alex, Damy, Wim, Bart, Patrick en Arthur KLASSE!!!

IMG-20161024-WA0000

Laatst aangepast (donderdag 03 november 2016 18:23)

 

Géén jeugdtraining in Herfstvakantie

GOES - Zoals bekend houden we geen jeugdtrainingen in schoolvakanties. Aanstaande dinsdag 25 oktober zal er dus géén MTB jeugdtraining zijn op het parcours in Goes.

Ga je zelf nog op stap met de bike? Schrijf je avonturen op en stuur het naar de Redactie voor plaatsing op de website.

Graag zien we je weer op dinsdag 1 november.

Fijne vakantie!!

 

twitter facebook