<<  Juli 2017  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
      
     
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Gerben de Knegt nieuwe bondscoach mountainbike

NIEUWEGEIN - Gerben de Knegt wordt per 1 januari 2017 ook bondscoach mountainbike. Hij volgt hiermee huidig bondscoach Tim Heemskerk op.

Tim Heemskerk: “Eigenlijk voelt het heel goed om wat anders te gaan doen. Het afgelopen seizoen had ik al het gevoel dat mijn kracht op andere gebieden ligt. Ik heb ontdekt dat het trainen en coachen van renners mijn grootste passie is. Die passie is groter dan het begeleiden van renners tijdens kampioenschappen.”

Gerben de Knegt is sinds 1 september al bondscoach veldrijden en zal deze functie vanaf het nieuwe jaar ook uitoefenen voor het mountainbiken. Hij ziet de voordelen van de combinatie van beide functies. “Beide disciplines groeien steeds dichter naar elkaar toe, wat zorgt voor wederzijdse interesse. Veldrijders stappen vaker op een mountainbike en andersom. De sporten sluiten steeds meer op elkaar aan. Mathieu van der Poel is daar het bekendste voorbeeld van.”

Laatst aangepast (donderdag 03 november 2016 18:24)

 

Aan de slag op MTB parcours sportpark "Het Schenge"

GOES - Herfstvakantie 2016! Als je denk dat iedereen voor een weekje of een paar dagen vertrokken is naar andere oorden dan heb je het goed mis getuigt bijgaande foto. Deze noeste werkers zijn vandaag aan de slag gegaan om de verbrande resten van de houten brug op te ruimen en nieuwe attributen aan te leggen. Marijn, Alex, Damy, Wim, Bart, Patrick en Arthur KLASSE!!!

IMG-20161024-WA0000

Laatst aangepast (donderdag 03 november 2016 18:23)

 

Géén jeugdtraining in Herfstvakantie

GOES - Zoals bekend houden we geen jeugdtrainingen in schoolvakanties. Aanstaande dinsdag 25 oktober zal er dus géén MTB jeugdtraining zijn op het parcours in Goes.

Ga je zelf nog op stap met de bike? Schrijf je avonturen op en stuur het naar de Redactie voor plaatsing op de website.

Graag zien we je weer op dinsdag 1 november.

Fijne vakantie!!

 

Zaterdag 5 november Jan Minderhoud ATB toertocht in Oostkapelle

OOSTKAPELLE - Zaterdag 5 november organiseert Sportdorp Oostkapelle de inmiddels traditionele Jan Minderhoud ATB toertocht. Vorig jaar gingen er 325 deelnemers van start in  deze prima verzorgde en gezellige toertocht door de natuurgebieden de manteling, het veerse bos en langs het veerse meer. Ook technische stukjes op privé terreinen, waar men bij uitzondering toegang krijgt zijn in de toertocht opgenomen.

Laatst aangepast (woensdag 19 oktober 2016 12:30)

Lees meer...

 

Vrijkaarten voor BikeMOTION Benelux

UTRECHT - Van 21 t/m 24 oktober vindt BikeMotion Benelux weer plaats. Als wielerfanaat moet je tijdens dit weekend dus in de Jaarbeurs in Utrecht zijn.

Dé plek voor fanatieke fietsers
Bike MOTION 2016 is dé plek waar fanatieke fietsers alles vinden voor en over hun passie. Of je nu houdt van een rondje in de buurt koersen, of op afgelegen plekken op avontuur gaat, laat je informeren en inspireren. Honderden merken tonen de nieuwste modellen en innovaties. Nog lichtere fietsen, betrouwbaardere componenten, en kleding met meer comfort.

Laatst aangepast (dinsdag 18 oktober 2016 14:24)

Lees meer...

 

Zaterdag start Zeeuwse ATB Wintercompetitie in Wemeldinge

WEMELDINGE – De start van de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2016-2017 is deze keer in Wemeldinge. Een bekend parcours en naar verluid in het Wemeldingse bos. Wie zullen er staan, wie doet dit seizoen een gooi naar de kampioenstitel? Want dát is het belang …. winnaar van deze competitie. Natuurlijk staat deze reeks wedstrijden vooral garant voor veel mountainbike plezier voor zowel beginners als gevorderde bikers in maar liefst acht categorieën van 5 tot 100 jaar. Sportieve strijd in een gemoedelijke sfeer. Daar gaan we voor en daar staan we voor, aldus de organisatie!!

Laatst aangepast (vrijdag 14 oktober 2016 09:11)

Lees meer...

 

MTB clinic voor vrouwen door Patrick Tolhoek vrijdag 7 oktober

20161004-1 Afslag Hoogerheide clinicHOOGERHEIDE - Patrick Tolhoek organiseert op vrijdag 7 oktober een gratis clinic voor vrouwen. 

Van 15.00 uur tot 17.00-17.15 uur wordt er gemountainbiked en aan techniektraining gedaan in de Brabantse bossen. 

 

De start is vanaf de Carpool in Hoogerheide (aan de A58, afslag 30: Hoogerheide/Woensdrecht, daarna 1e rotonde linksaf en 1e rotonde rechtsaf.) 

 

Leuk als je er bij bent, sportieve dames!

 

Laatst aangepast (dinsdag 04 oktober 2016 12:08)

 

Milan Vader voelt zich thuis in Sittard!

SITTARD - Op zaterdag avond behaalde Milan Vader een tweede plaats op het Nederlands Kampioenschap XC(E) Eliminator. Een sprintrace over een parcours met hindernissen op de markt in Sittard. Daniel Prijkel won het goud en Levhi Braam, de kampioen van vorig jaar het brons.

Lees meer...

 

twitter facebook