<<  Juli 2018  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
    
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Antwerpen schiet City Mountainbike op gang

Zondag 2 juni staat op en rond de Antwerpse Grote Markt de eerste manche van de City Mountainbike op het programma. Tegelijkertijd wordt er gestreden om de Belgische titels in de XCE-discipline.

Lees meer...

 

Ook een NK-Teams tijdens het NK-MTB 2013

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2013 vind het Nederlands Kampioenschap Mountainbike plaats. We hebben een spannend en uitdagend parcours voor jullie uitgezet in de bossen en heuvels bij Groesbeek. Het parcours heeft een totale lengte van 5,9 Km. en circa 100 hoogtemeters per ronde. Zowel voor profs, amateurs en recreatieve mountainbikers is het mogelijk om deel te nemen aan de wedstrijd.

Laatst aangepast (dinsdag 21 mei 2013 15:20)

Lees meer...

 

KNWU NK jeugd Mountainbike 1 juni 2013 in Berlicum

altHet Nederlands kampioenschap mountainbike voor jeugd komt naar Berlicum. Wielersupportersvereniging De Zwaan staat samen met FMC The Whoopers garant voor de organisatie.

Laatst aangepast (woensdag 22 mei 2013 08:53)

Lees meer...

 

Mountainbikeroute Brouwersdam nagenoeg gereed.

OUDDORP-KABBELAARSBANK Boswachter William van der Hulle van Staatsbosbeheer en Jaap Santifort van Tourclub Ouddorp sloegen onlangs de eerste paal de grond in van de nieuwe mountainbikeroute op de Kabbelaarsbank aan de Brouwersdam. Het plaatsen van deze route aanduiding (met internationaal BLOSO teken) en het aanbrengen van beveiligingen bij de oversteken met wandelpaden vormen de afrondende werkzaamheden van deze route.

Laatst aangepast (vrijdag 19 december 2014 17:00)

Lees meer...

 

KNWU Nationale Offroaddagen en MTB Team Relay

De KNWU organiseert in het weekend van 14, 15 en 16 juni twee evenementen, die wellicht heel interessant zijn om aan mee te doen. Het betreft de Nationale Offroaddagen en het MTB Team Relay. Beide evenementen zijn bedoelt voor sportieve mountainbikers en vinden plaats tijdens het Bike Event op Nationaal Sportcentrum Papendal, in het weekend van 14, 15 en 16 juni 2013.

Laatst aangepast (woensdag 15 mei 2013 13:16)

Lees meer...

 

Laatste ontwikkelingen in de MTB sport

Zoals u wellicht gelezen heeft is de KNWU druk bezig om de wielersport middels 4 gedefinieerde doelstellingen in de huidige "Olympic Cycle 2012-2016" te ontwikkelen en te verbeteren voor alle wielerdisciplines.

De KNWU is inmiddels ook gestart om de MTB sport voor de komende jaren beter vorm en inhoud te geven. De KNWU doet dit niet alleen, maar in nauwe samenwerking met een afvaardiging van diverse MTB liefhebbers, verenigingen, trainers en teams.

Laatst aangepast (woensdag 15 mei 2013 11:03)

Lees meer...

 

Eerste MTB parcours op Flakkee geopend


Laurens Huizer, X-Treme lid uit Flakkee (zie foto), was 27 april j.l. getuige van de opening van het eerste mountainbike parcours op Flakkee in Dirksland. Wethouder Gerrit de Jong van Flakkee verrichte de openingshandeling.

Laatst aangepast (maandag 13 mei 2013 20:02)

Lees meer...

 

Milan Vader nestelt zich in top in Zwitserland

Na een trainingskamp van 4 dagen in het Duitse Winterberg, reed de Nationale juniorenselectie door naar het Zwitserse Solothurn voor de BMC Racing cup. Vader won vorig jaar de wedstrijd van de BMC Racing Cup in Davos. In een loodzware wedstrijd die werd verreden over 5 ronden behaalde Vader in Solothurn een 3e plaats.

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook