<<  Mei 2018  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
  
  
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


KNWU Nationale Offroaddagen en MTB Team Relay

De KNWU organiseert in het weekend van 14, 15 en 16 juni twee evenementen, die wellicht heel interessant zijn om aan mee te doen. Het betreft de Nationale Offroaddagen en het MTB Team Relay. Beide evenementen zijn bedoelt voor sportieve mountainbikers en vinden plaats tijdens het Bike Event op Nationaal Sportcentrum Papendal, in het weekend van 14, 15 en 16 juni 2013.

Laatst aangepast (woensdag 15 mei 2013 13:16)

Lees meer...

 

Laatste ontwikkelingen in de MTB sport

Zoals u wellicht gelezen heeft is de KNWU druk bezig om de wielersport middels 4 gedefinieerde doelstellingen in de huidige "Olympic Cycle 2012-2016" te ontwikkelen en te verbeteren voor alle wielerdisciplines.

De KNWU is inmiddels ook gestart om de MTB sport voor de komende jaren beter vorm en inhoud te geven. De KNWU doet dit niet alleen, maar in nauwe samenwerking met een afvaardiging van diverse MTB liefhebbers, verenigingen, trainers en teams.

Laatst aangepast (woensdag 15 mei 2013 11:03)

Lees meer...

 

Eerste MTB parcours op Flakkee geopend


Laurens Huizer, X-Treme lid uit Flakkee (zie foto), was 27 april j.l. getuige van de opening van het eerste mountainbike parcours op Flakkee in Dirksland. Wethouder Gerrit de Jong van Flakkee verrichte de openingshandeling.

Laatst aangepast (maandag 13 mei 2013 20:02)

Lees meer...

 

Milan Vader nestelt zich in top in Zwitserland

Na een trainingskamp van 4 dagen in het Duitse Winterberg, reed de Nationale juniorenselectie door naar het Zwitserse Solothurn voor de BMC Racing cup. Vader won vorig jaar de wedstrijd van de BMC Racing Cup in Davos. In een loodzware wedstrijd die werd verreden over 5 ronden behaalde Vader in Solothurn een 3e plaats.

Lees meer...

 

Spinningmarathon 'Spieren voor Spieren’ en ‘Jeugdsportfonds Zeeland'

Donderdag 16 en vrijdag 17 mei 2013 in Racketcentrum Kapelle

Vanaf de start van het 2-daagse evenement Sportief & Zakelijk Zeeland zal er een spinningmarathon gehouden worden t.b.v. twee goede doelen; Stichting 'Spieren voor Spieren' en het 'Jeugdsportfonds Zeeland'.

Laatst aangepast (donderdag 02 mei 2013 18:59)

Lees meer...

 

Henny Sips op zoek naar deelnemers en sponsoren

Hallo leden van ATB Team X-Treme ....
 
Ik ben nog op zoek naar mensen die zin hebben om met dit goede doel mee te doen. Vorig jaar ben ik de enige geweest van Schouwen-Duiveland die mee deed aan "Duchenne Heroes". Nu wil ik met een team proberen van minimaal 4 personen en ook ben ik op zoek naar mensen die iets willen bijdragen aan dit goede doel.

Laatst aangepast (woensdag 01 mei 2013 17:59)

Lees meer...

 

Maandag 20 mei "Koers op rollen", Domburg t.b.v. de Alpe D’HuZes

John Moerdijk gaat meedoen, met een team, aan de Alpe D'HuZes. Om aan voldoende sponsorgelden te komen voor dit goede doel worden tal van acties georganiseerd. John organiseert op maandag 20 mei a.s. in Domburg de "Koers op Rollen". Een supersportieve activiteit voor jezelf en een steun voor de KWF.

Laatst aangepast (woensdag 01 mei 2013 15:26)

Lees meer...

 

Nieuwe website ATB Team X-Treme in de lucht

Lang verwacht en nu toch gekomen...... de nieuwe website is in de lucht. De oude website is per vandaag onbereikbaar geworden.

Door verschillende omstandigheden heeft de bouw en inrichting van de nieuwe website aardig wat vertraging opgelopen en is nog steeds in ontwikkeling. Verschillende onderdelen ontbreken nog of zijn nog niet helemaal correct, maar zullen in de loop van de tijd toegevoegd of aangepast gaan worden. De keuze om de nieuwe website nu toch al te activeren komt vooral omdat we anders het abonnement voor de oude weer met een jaar moesten verlengen. Kortom de nieuwe website is er maar nog UNDER CONSTRUCTION zoals dat heet.

Laatst aangepast (woensdag 01 mei 2013 09:32)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook