<<  Januari 2018  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
 
   
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Doe mee! NLdoet! Onderhoud en Upgrade MTB parcours Weyevliet

20170126-1 Logo NLdoet 2017HERHAALDE OPROEP!!

VLISSINGEN - Op zaterdag 11 maart 2017 organiseert ATB Team X-Treme een ONDERHOUD en UPGRADE DAG op het Mountainbike parcours Weyevliet in Vlissingen. Dit parcours wordt door vrijwilligers van ATB Team X-Treme onderhouden. We zoeken hiervoor de samenwerking met NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Sinds november 2014 is Zeeland het MTB parcours Weyevliet in Vlissingen rijker. Een prachtige aanwinst voor de sportieve regionale jeugd en andere bikers die eens een ander parcours willen beleven.

 

Laatst aangepast (vrijdag 03 maart 2017 21:31)

Lees meer...

 

Doe mee! NLdoet! GROOT onderhoud Patrick Tolhoek MTB parcours

20170126-1 Logo NLdoet 2017HERHAALDE OPROEP!

BURGH-HAAMSTEDE - Op zaterdag 11 maart 2017 organiseert ATB Team X-Treme haar jaarlijkse GROOT ONDERHOUDSDAG aan het Patrick Tolhoek mountainbike parcours in Boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede. Dit parcours wordt door vrijwilligers van ATB Team X-Treme onderhouden in samenwerking met Staatsbosbeheer. Ook dit jaar zoeken we de samenwerking met NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 03 maart 2017 21:27)

Lees meer...

 

Vanaf dinsdag 7 maart traint de jeugd weer buiten! Fiets in orde?

GOES - We hebben er naar uitgekeken. De valtraining was natuurlijk super belangrijk en leuk maar het echte werk speelt zich toch buiten af!! Vanaf dinsdagavond 7 maart is het weer zover. Even een paar puntjes namens de trainers.De meeste kinderen zitten nog gewoon in dezelfde groep. Hier en daar wordt er nog wat geschoven en gekeken wie waar het beste past.

 

Laatst aangepast (dinsdag 28 februari 2017 22:35)

Lees meer...

 

X-Treme jeugd na valpartij ongedeerd en geslaagd

GOES - Vallen doe je niet voor je lol. Als het dan toch gebeurd wil je dat je zo min mogelijk schade hebt. De angst om te vallen - of voor de gevolgen - zit soms het inspannende fietsen in de weg. Daarom is het programma "zeker op je zadel" ontwikkeld. Bijna alle trainers van onze vereniging hebben dit programma gevolgd en gebruiken dit bij hun lessen.

Laatst aangepast (vrijdag 24 februari 2017 21:21)

Lees meer...

 

Afsluiting winterseizoen voor de jeugd met het traditioneel zwemuitje in Port Zélande

20170203-1a Affiche Zwemuitje jeugd 19-2-2017 kleinPORT-ZÉLANDE-BROUWERSDAM - Wintercompetitie afgelopen, de kalender voor het aankomend jaar weer vol en gaat van start in maart. Februari dus vrij van sport ..... oh nee, toch niet .... we hebben nog de inmiddels eeuwenoude goede gewoonte van het "ATB Team X-Treme zwemuitje". 19 februari was het zover.

 

 

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 24 februari 2017 21:08)

Lees meer...

 

U kunt nog inschrijven voor de Zeeuwse MTB Strandtocht met verlichting

SEROOSKERKE-WESTKAPELLE Op zaterdag 25 februari wordt de allereerste Zeeuwse MTB strandtocht met verlichting verreden. De start is om 18.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Van der Eijk Tweewielerspecialist in Serooskerke en de finish is bij Kasteel van Batavia in Westkapelle.

Laatst aangepast (donderdag 23 februari 2017 15:01)

Lees meer...

 

UITNODIGING: X-Treme jeugd gaat zwemmen in Port Zélande

20170203-1a Affiche Zwemuitje jeugd 19-2-2017 kleinBROUWERSDAM - De jeugd groepen van ATB Team X-Treme gaan weer zwemmen in Port Zélande.

Klik door naar het affiche en geef je snel op!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 03 februari 2017 09:23)

Lees meer...

 

Aanschaf Teamkleding X-Treme even gestremd

GOES – We zijn momenteel in een periode aangeland dat de sponsor overeenkomsten ten einde lopen en we gesprekken voeren over het eventueel verlengen hiervan. Co- sponsor CIOS Goes-Breda heeft inmiddels laten weten hun focus te gaan verleggen en de sponsoring van ATB Team X-Treme niet te continueren.


Dit houdt in dat we de verkoop van onze teamkleding even bevriezen tot na de afronding van de sponsorgesprekken.

 

twitter facebook