<<  Juli 2017  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
      
     
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Voor in je agenda. Algemene Leden Vergadering 9 maart 2017

GOES – Donderdag 9 maart a.s. houdt ATB Team X-Treme haar Algemene Leden Vergadering 2017. Leden worden om 19.30 uur verwacht in het Campinglokaal van het Omnium in Goes.
Tijdens deze jaarlijkse meeting kunnen we weer eens op het gemakje de gebeurtenissen van het afgelopen jaar de revue laten passeren en plannen maken/vaststellen voor dit jaar.

Lees meer...

 

Aan enthousiasme geen gebrek; Toekomst

20170118-1 Clinics Hulst gedicht

Laatst aangepast (woensdag 18 januari 2017 19:52)

 

KOGA Beachrace 5 februari tevens Zeeuws Kampioenschap mountainbike strandrace 2017

SCHARENDIJKE (Brouwersdam) - Op zondag 5 februari zal bij Scharendijke de KOGA mountainbike strandrace gehouden worden. Vorig jaar werd dit evenement gewonnen door profwielrenner Tom Dumoulin, die daar als verrassing startte met zijn teamgenoot Ramon Sinkeldam. Het evenement staat open voor zowel licentiehouders, basisleden als recreanten. Start en finish zijn bij Beachclub Perry’s en het evenement maakt onderdeel uit van de prestigieuze KNWU Strandracecompetitie 2016/2017.

Laatst aangepast (dinsdag 17 januari 2017 12:04)

Lees meer...

 

Zeeuws-Vlaamse jeugd leert mountainbiken

HULST - In voorbereiding op de Vestingcross worden er de komende tijd verschillende wielerclinics gegeven. Dit keer maakte de Zeeuws-Vlaamse jeugd in Hulst kennis met mountainbiken. Ze kregen onder meer les van CIOS stagiaires én de beste Zeeuwse mountainbiker: Milan Vader.

Laatst aangepast (woensdag 11 januari 2017 19:57)

Lees meer...

 

Omloop door de Braakman VTT en Cyclo a.s. zaterdag

PHILIPPINE - Voor wie zich verveelt op een competitieloze zaterdag. Wielercomitee Philippine nodigt u graag uit voor de Omloop door de Braakman VTT en Cyclo.

We verwelkomen u graag!!

 20170111-1 Affiche Omloop door de Braakman VTT en Cyclo

 

Laatst aangepast (woensdag 11 januari 2017 19:56)

 

De X-Treme jeugdtrainingen zijn weer begonnen

GOES – Na een periode van vakantie vieren, lekker eten & drinken, vuurwerk afsteken en goede voornemens zijn de wekelijkse jeugdtrainingen gisteravond weer van start gegaan. Het SportTechnisch Team heeft deze winterperiode er voor gekozen om aan de zaaltrainingen het thema “Valvaardigheid” te binden. De jongste groepen gaan hiervoor op dinsdag de zaal in, de oudere groepen trainen dan op het parcours en gaan op donderdag de zaal in voor de valtraining.

Laatst aangepast (woensdag 11 januari 2017 13:22)

Lees meer...

 

CyclÉmotion eindejaarsmeting 2016

HEINKENSZAND - Tijdens de eindejaarsmeeting voor de Zeeuwse wielersector op 28 december krijgen de bezoekers een documentaire te zien over Johnny Hoogerland. De oud renner van Team Roompot Oranje Peloton reed zijn laatste koers in oktober tijdens de Sluitingsprijs Putte Kapellen.
Verder worden de wielerprijzen 2016 uitgereikt aan de wielrenner, mountainbiker en vrijwilliger van het jaar. Daarnaast een terugblik op de prestaties van de Zeeuwse wielerjeugd.

Lees meer...

 

Kerstgroet

20161224-2 Kerstkaart 2016

 

twitter facebook