<<  Januari 2018  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
 
   
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Open trainingen X-Treme ATB Zomercup 2017

GOES - Op donderdag 6 april organiseren we als laatste voorbereiding voor de X-Treme ATB Zomercup een training op het wedstrijdparcoursvan de eerste zomercup wedstrijd (zie afbeelding).

 

20170404-1 Tijdritparcours het Schenge

 

Deze training duurt van 19.15 tot 20.15 uur en wordt gegeven door één van de gediplomeerde X-Treme trainers.

Iedereen kan dan kennismaken met het wedstrijdparcours in Goes. De trainingen zijn bedoeld voor volwassenen die deel willen nemen aan de X-Treme ATB Zomercup wedstrijden.

De volgende open trainingen zijn donderdag 1 juni (Vlissingen), 29 juni (Goes) en op 31 augustus (Burgh-Haamstede). Tijdens de trainingen wordt vooral getraind op de technische onderdelen van het wedstrijdparcours. Iedereen is welkom en vooraf opgeven is niet nodig.

Laatst aangepast (dinsdag 04 april 2017 19:17)

 

X-Treme ATB Zomercup 2017 in een nieuw jasje

GOES - Op dinsdag 11 april wordt in Goes de eerste wedstrijd van de X-Treme ATB Zomercup georganiseerd. De Zomercup gaat door in een nieuw jasje en bestaat dit jaar uit 4 zomeravondwedstrijden, daarnaast het Open Zeeuws Kampioenschap MTB op 6 mei in Wolphaartsdijk en een wedstrijd op 3 september op het Patrick Tolhoek mountainbike parcours in Burgh-Haamstede.

Lees meer...

 

Extra jeugdtrainingen op donderdagavond

GOES - Het zomerseizoen is begonnen en daarmee ook het wedstrijdseizoen. Langere avonden en dus meer tijd om te trainen op je MTB.

Om jullie hierbij te helpen wordt er vanaf 6 april iedere donderdagavond van 19.15 tot 20.15 uur op het parcours in Goes een extra training geven door de jeugdtrainers. Dit voor wie dat wil uit de groepen van Raoul, André, Marijn en Damy.

Lees meer...

 

Nieuwe opzet voor X-Treme ATB Zomercup 2017

GOES - De X-Treme ATB Zomercup wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken. In de nieuwe opzet gaan we proberen om zoveel mogelijk mensen op een leuke manier kennis te laten maken met mountainbiken in wedstrijdverband. Dit doen we door 4 aparte zomeravondwedstrijden te organiseren op de vaste X-Treme trainingsavond op de mountainbike trainingsparcoursen in Goes en Vlissingen. Daarnaast organiseren we 2 “gewone”  mountainbike wedstrijden, waaronder het Open Zeeuws Kampioenschap MTB op 6 mei in Wolphaartsdijk.

Lees meer...

 

We gaan voor GOUD!!!

BURGH-HAAMSTEDE - Hard fietsen! Dat wordt het credo van de jeugdige mountainbikers voor aanstaande zaterdag tijdens de LJC wedstrijden van de X-Treme MTB Challenge Schouwen-Duiveland. Natuurlijk wil iedereen deze schitterende trofee van de hand van Ingrid Vader mee naar huis nemen en met trots een gouden, zilveren of bronzen op de kast zetten.

20170323-2 Ere prijzen LJC 2017 - foto Patrick Vader

 

 

Laatst aangepast (donderdag 23 maart 2017 10:09)

 

X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland 2017

BURGH-HAAMSTEDE - Zaterdag 25 en zondag 26 maart is het Patrick Tolhoek mountainbikeparcours in Boswachterij Westerschouwen hét decor voor de X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland 2017. Na jarenlang met groot en groeiend succes een wedstrijd te organiseren van de Landelijke Jeugd Competitie mountainbike vond ATB Team X-Treme dat het tijd werd om een stapje verder te gaan.

Laatst aangepast (donderdag 23 maart 2017 09:41)

Lees meer...

 

OPROEP Niet parkeren aan Geldeloozepad tijdens jeugdtrainingen

GOES - Om onveilige situaties te voorkomen bij de nieuwe ingang van het mountainbike parcours vragen we ouders om voortaan niet meer te parkeren aan het Geldeloozepad maar op het parkeerterrein van het Schenge. Om vragen we de jeugd om direct het trainingparcours op te gaan en achter het hek te wachten op de dingen die komen gaan.

Laatst aangepast (dinsdag 21 maart 2017 08:54)

Lees meer...

 

Mountainbike clinics MTB parcours Weyevliet Vlissingen gestart

20170308-1 MTB clinic Weyevliet Vlissingen - foto Patrick VaderVLISSINGEN - Vandaag was een eerste van een reeks van 5 clinics die door ATB Team X-Treme zijn verzorgd in de wijk Bossenburgh.

Zeven kinderen kregen de basis skills mountainbike aangeleerd. De 3 meisje en 4 jongens genoten van het drassige terrein met de glibberige heuvels en grote plassen.

Als ervaren mountainbikers vlogen ze over het terrein, met het modder tot achter hun oren. Genieten van de natuurlijke elementen was het moto. "Op naar volgende week", riepen ze in koor na ruim een uur te hebben gebiked. " Mountainbike is vet en de was is voor m'n moeder".

 

Laatst aangepast (donderdag 09 maart 2017 11:48)

Lees meer...

 

twitter facebook