<<  Februari 2019  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
     
  
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Hulp gezocht voor Zomercup wedstrijden!!

VLISSINGEN - Voor de zomercupwedstrijden in Vlissingen (dinsdag 15 mei) en Heinkenszand (dinsdag 19 juni) zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. Voor beide wedstrijden heeft zich al 1 vrijwilliger opgegeven als parcoursbouwer en we hebben ook al een vrijwilliger voor de inschrijving, maar we willen graag nog minimaal 2 personen erbij voor het uitzetten van het parcours en uiteraard het opruimen na de wedstrijd.

 
Je bent welkom vanaf 16.00 uur en het opruimen duurt ongeveer 1 uur na het einde van de laatste wedstrijdronde. Ook als je enkel kunt klaarzetten of opruimen ben je meer dan welkom!
 
Opgeven kan door een kort mailtje naar Coördinator Zomercup
 
Bedankt, ook namens de ca. 50 jeugddeelnemers die we verwachten op beide wedstrijdavonden!

 

Meivakantie .... even geen jeugdtrainingen, daarna weer vol gas

GOES-VLISSINGEN - Zoals gebruikelijk zijn in schoolvakanties geen mountainbike jeugdtrainingen. We zijn dus even dicht, de trainers hebben vakantie en doen weer nieuwe energie en ideeën op voor de trainingen.

De eerstvolgende training in Goes is dinsdag 8 mei, aanvang 18.30 uur en in Vlissingen woensdag 9 mei aanvang 17.00 uur tot 18.30 uur.

In Goes is er ook weer enige ruimte in de trainingsgroepen. Weliswaar nog steeds met enige vingers aan de pols. Kinderen dienen o.a. naar de mening van de trainers voldoende fietsvaardig te zijn en niet gehinderd te worden door andere "dringende" zaken die de komst naar trainingen in de weg staan. Kortom een wat strenger aanname beleid. De eerstvolgende introductietraining is dinsdag 8 mei. Hiervoor aanmelden altijd via de teamcoördinator.

Gewijzigde trainingstijden Vlissingen

Je leest het goed. Na de vakantie veranderen de trainingstijden op het Weyevlietparcours in Vlissingen. Vanwege gewijzigde werkzaamheden van de trainer worden de trainingstijden aangepast en zal er getraind worden van 17.00 uur tot 18.30 uur. Mocht je idee hebben om te assisteren bij de trainingen, meld het aan de trainer.

Laatst aangepast (woensdag 25 april 2018 11:20)

 

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas Campagne

20160401-2 Logo Rabobank clubkas 2016GOES – De Rabobank Clubkas Campagne heeft voor ATB Team X-Treme maar liefst het fantastische bedrag opgebracht van €519,25 t.b.v. de realisatie het realiseren van een berging voor het trainingsmateriaal op het MTB parcours Sportpark “Het Schenge”.

Daarmee zijn we één van de beter scorende clubs in deze campagne en dat zegt iets over het enthousiasme van onze leden en sympathisanten.

Laatst aangepast (vrijdag 20 april 2018 13:20)

Lees meer...

 

Veel sportief plezier tijdens X-Treme ATB Zomercup Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK-SCHELPHOEK - In tegenstelling tot de vorige wedstrijd in Kruiningen, is het deze dag prachtig weer. Volop korte mouwen en blote benen op de fiets en langs de kant. Groter kan het contrast bijna niet zijn ten opzichte van de eerste wedstrijd met kou en regen. Met een heerlijke zon, is deze plek bij het Veerse Meer de perfecte locatie om een wedstrijd te rijden. Fijn dat het toch ook deze keer weer gelukt is om een vergunning hiervoor te krijgen van Staatsbosbeheer. Met ruim 70 deelnemers op een doordeweekse avond, blijkt dat er toch veel mensen zijn, die het heerlijk vinden om sportief bezig te zijn in de buitenlucht.

Laatst aangepast (donderdag 19 april 2018 10:43)

Lees meer...

 

X-Treme ATB Zomercup Wolphaartsdijk a.s. woensdag

WOLPHAARTSDIJK - We weten inmiddels allemaal dat het verkrijgen van toestemming voor de organisatie van MTB wedstrijden in terreinen die Staatsbosbeheer in beheer heeft steeds moeilijker wordt. Op verschillende fronten wordt er hard aan getrokken en blijven we in gesprek om hierin verandering te krijgen!!

Voor de komende Zomercup wedstrijd in Wolphaartsdijk (aanstaande woensdag 18 april) hebben we dan toch weer toestemming gekregen.

Wij gaan er voor, jullie ook? Doe mee en laat daarmee zien dat er grote behoefte is om buiten in de natuur te blijven sporten!! Beweeg- en Natuureducatie 1e klas!!

 

Uitnodiging en inschrijven X-Treme MTB jeugdkamp 12-min 2018

20170617-1 Jeugdkamp 12-minWEMELDINGE - Beste allemaal, zoals jullie allemaal wel al zullen weten gaan we met de X-Treme jeugd 12-min dit jaar van 15 t/m 17 juni 2018 op kamp.

We mogen weer luxe logeren in het hostel van Stayokay in Bergen op Zoom. We laten heerlijk voor ons koken en kunnen aanschuiven bij het ontbijtbuffet in het restaurant. We hoeven dus ook niet af te wassen en hebben zo nog meer tijd om lol te maken!

 

 

Laatst aangepast (dinsdag 03 april 2018 18:02)

Lees meer...

 

Stem op X-Treme in Rabobank Clubkas Campagne voor containers Goes

20160401-2 Logo Rabobank clubkas 2016GOES – De Rabobank Clubkas Campagne gaat bijna van start. De leden van de Rabobank krijgen vandaag (dinsdag) de uitnodiging in de bus om hun stem uit te brengen op hun favoriete deelnemende clubs aan de Rabobank Clubkas Campagne. De stemperiode is van 4 april tot en met 16 april. 

Steun ons en stem op de Zeeuwse mountainbike vereniging X-Treme ofwel ATB Team X-Treme!!!

Naar de STEMBUS

  

Laatst aangepast (woensdag 04 april 2018 11:43)

Lees meer...

 

X-Treme trainers zelf aan de slag op KNWU Kaderdag

PAPENDAL - Dat de X-Treme trainers TOP-gasten zijn wisten we natuurlijk al. Ze staan tenslotte elke week weer paraat om training te geven aan onze youngsters. Vaak zijn ze ook te vinden aan het parcours van een LJC of andere MTB wedstrijd om toe te zien dat de pupillen het geleerde op een goede manier in de praktijk brengen. 

Wat velen niet weten is dat deze toppers zich ook nog eens bijscholen op cursussen, seminairs of clinics van KNWU of wieleracademie om hun kennis, en daarmee ook hun trainersdiploma "UP TO DATE" te houden.

Onlangs zijn ze hiervoor in Papendal op het KNWU hoofdkwartier en trainingscentrum geweest.

20180325-2 KNWU Kaderdag Papendal20180325-3 KNWU Kaderdag Papendal 

Laatst aangepast (dinsdag 03 april 2018 11:22)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook