<<  Januari 2018  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
 
   
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Uitslag Open Zeeuws Kampioenschap MTB 2017

WOLPHAARTSDIJK - De in totaal 89 deelnemers aan het Open Zeeuws Kamioenschap MTB 2017, afgelopen zaterdag kregen, als vanouds een gevarieerd parcours voorgeschoteld. Als Zeeuws Kampioen mogen we begroeten; Senna Klaasse, Maaike Tazelaar, Rob Kastelein, Bart Kastelein, Job Blankenstijn, Didi de Vries, Erik Boer en Dennis Raadtgever.

Laatst aangepast (vrijdag 12 mei 2017 12:27)

Lees meer...

 

Mooi bedrag Rabobank Clubkas Campagne voor ATB Team X-Treme

20170502-1 Logo Rabobank ClubkasRONDOM DE OOSTERSCHELDE - Beste X-Tremisten, vaders, moeders, opa's, oma's, ooms en tantes, vrienden en vriendinnen en alle sympatieke anderen,

Héél hartelijk dank voor je stem!!!!!

De Rabobank Clubkas Campagne heeft ATB Team X-Treme maar liefst een schitterend bedrag van €457,61 opgeleverd.

 

 

Laatst aangepast (dinsdag 02 mei 2017 11:55)

Lees meer...

 

A.s. zaterdag Open Zeeuws Kampioenschap MTB 2017

WOLPHAARTSDIJK - Aanstaande zaterdag (6 mei) wordt in Wolphaartsdijk op het tijdelijke MTB parcours in recreatiegebied "De Schelphoek" het Open Zeeuws Kampioenschap MTB 2017 verreden.

Iedereen vanaf 6 jaar (in 2017) kan deelnemen. Het kampioenschap wordt georganiseerd door ATB Team X-Treme-werkgroep Wolphaartsdijk i.s.m. TMZ & KNWU.

De wedstrijd wordt aangemerkt als het Open Zeeuws Kampioenschap MTB 2017 voor deelnemers wonend in Zeeland óf lid zijn van een Zeeuwse KNWU vereniging óf lid zijn van TMZ.

Overige bijzonderheden staan vermeld in het REGLEMENT.

Inschrijven kan Zaterdag 6 mei Wolphaartsdijk, parcours “De Schelphoek”. Permanence: Rest./Paviljoen “De Meerkoet”, Schelphoek 3, 4471 NP Wolphaartsdijk;

De organisatie stelt het zéér op prijs indien deelnemers zich vooraf inschrijven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . De startvolgorde is voor een deel bepaald op basis van de tijdrit van 11 april in Goes, maar wordt daarna bepaald aan de hand van het tijdstip van (voor)inschrijving.

Laatst aangepast (dinsdag 02 mei 2017 11:55)

 

Meld je aan voor het ATB Team X-Treme jeugdkamp (12-min) in juni

GOES - Het ATB Team X-Treme jeugdkamp tot 12 jaar (basisschool) zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 16 t/m zondag 18 juni 2017. De bestemming is wederom Bergen op Zoom waar het prima biken is op de routes in de nabijheid van het vernieuwde Stay Okay Hostel.
Zie hieronder de uitnodiging van het ACtiviteiten Team.

Laatst aangepast (zaterdag 22 april 2017 11:22)

Lees meer...

 

Geen normale maar wel een extra training in meivakantie

GOES - De komende twee weken hebben de meeste scholen mei-vakantie. In die periode zijn er geen normale trainingen. De eerst volgende training is gelijk dinsdag 9 mei en dan is de tijdrit in Vlissingen. Niet vergeten hè! Vanaf 18.30 uur kun je onder leiding van je trainer het parcours verkennen en vanaf 19.00 uur starten we om de 30 seconden de groepen. Zie ook de site voor alles over de X-Treme ATB Zomercup. Vergeet vooral niet je bordje op de fiets te doen.

Om toch vooraf te kunnen oefenen en niet te stijf te worden, is er op dinsdag 2 mei een extra training op het parcours in Vlissingen. We starten gewoon om 18.30 uur met wie er is. 

Tot dan en een fijne vakantie.

Laatst aangepast (zaterdag 22 april 2017 09:54)

 

X-Treme ATB Zomercup: Tijdrit Goes 11 april 2017

GOES - Dinsdagavond 11 april is op het X-Treme trainingsparcours sportpark "Het Schenge" in Goes de “proloog” gereden van de X-Treme ATB zomercup 2017. De X-Treme trainers hebben een technisch rondje uitgezet met daarin onder andere twee rocky-gardens, de zgn. “Rio” afdaling en een zandbak. Een kort snel parcours voor de mannen met de explosiviteit in de benen.

Laatst aangepast (vrijdag 14 april 2017 14:31)

Lees meer...

 

Doe mee! Met de ATB Team X-Treme mountainbike clinic

GOES - In mei organiseert de Zeeuwse mountainbike vereniging X-Treme een mountainbike clinic voor volwassenen op het MTB-parcours in Goes. Heb je altijd al (beter) willen mountainbiken; sportief willen fietsen in de natuur en zin om mooie hellingen, hindernissen en bochten te kunnen nemen? Dan kun je nu starten met deze mountainbike clinic onder deskundige leiding van oud Nederlands Kampioen Patrick Tolhoek.

Lees meer...

 

STEM op ATB Team X-Treme voor een droog trainingsparcours in Goes

RONDOM DE OOSTERSCHELDE - Beste X-Tremisten, vaders, moeders, opa's, oma's, ooms en tantes, vrienden en vriendinnen en alle sympatieke anderen,

Komende week is het weer zover!!!!!
De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer los. Van aanstaande donderdag 6 april tot en met dinsdag 18 april a.s. kunnen leden van de Rabobank Oosterschelde 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen. Rabobank Oosterschelde geeft het verenigingsleven een steuntje in de rug.

Laatst aangepast (dinsdag 04 april 2017 20:13)

Lees meer...

 

twitter facebook