<<  Juli 2017  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
      
     
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Website ATB Team X-Treme wordt onder handen genomen

OOSTERLAND - Vanaf vandaag wordt de huidige website onder handen genomen. Johan van Helleman is momenteel hiermee flink aan de slag. Er staat onder meer een upgrade van de onderliggende software op de to-do list evenals een aantal aanpassingen/verbeteringen op het gebied van beveiliging, communicatie, leden-inlog, koopjes en opslagruimte voor informatie t.b.v. kaderleden.

Naar verwachting zal de aangepaste website eind februari on-line gaan. De huidige website blijft natuurlijk on-line maar zal beperkt actueel worden gehouden.

Laatst aangepast (zaterdag 28 januari 2017 14:17)

 

X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland

BURGH-HAAMSTEDE - De kalender voor dit jaar kent een aantal verrassingen. Eerst was het de valtraining, die menigeen in vervoering bracht. Daarna de aankondiging van de Zeeuwse Strand-Avond tocht en de volgende verrassing is de X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland 2017. Voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging organiseren wij op zaterdag 25 en zondag 26 maart een nationaal mountainbikeweekend, onder de vlag van de Nationale MTB cup.

Laatst aangepast (vrijdag 27 januari 2017 20:19)

Lees meer...

 

Aankondiging Ladies Night bij Fiets en Fitness XXL by Jeremiasse

20170127-2 Logo Fiets en Fitness XXLGOES - Van onze hoofdsponsor Fiets en Fitness ontvingen we de onderstaande uitnodiging voor o.a. X-Treme en andere dames-bikers.

 

Ladies, noteer in uw agenda:
 

Woensdagavond 8 maart om 19:00 uur Ladies Night bij Fiets en Fitness XXL by Jeremiasse!

 

Laatst aangepast (vrijdag 27 januari 2017 19:20)

Lees meer...

 

Al 800 inschrijvingen voor X-Treme/KustmarathonZeeland MTB Toertocht

20170131-1 Logo KustmarathonZeelandZOUTELANDE-BURGH - We schrijven nog maar net eind januari en nu al hebben zich 780 deelnemers ingeschreven voor de volgende editie op 7 oktober aanstaande. De die-hards hebben natuurlijk al gekeken naar het getij op deze dag. De beachbikers gaan het treffen het met laagwater om 9.35 uur bij de Roompotsluis noordzee zijde.

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 27 januari 2017 20:19)

Lees meer...

 

Schrijf in voor de 1e Zeeuwse MTB Strand-Avondtocht met verlichting

20170122-1 Affiche Zeeuwse MTB Strand-Avondtocht met verlichting miniatuurSEROOSKERKE(W) - Een verrassing zo mogen we de eerste Zeeuwse MTB Strand-Avondtocht met verlichting wel noemen. Op zaterdag 25 februari 2017 aanstaande zal de eerste editie worden georganiseerd in samenwerking met één van onze sponsoren Tweewielerspecialist van der Eijk uit Serooskerke en Kasteel van Batavia uit Westkapelle. Inschrijven kan via www.zeeuwsemtbstrandtocht.nl

 

Zorg dat je erbij bent!!

 

Laatst aangepast (donderdag 26 januari 2017 21:59)

Lees meer...

 

Doe mee! Onderhoud en Upgrade MTB parcours Weyevliet

20170126-1 Logo NLdoet 2017VLISSINGEN - Op zaterdag 11 maart 2017 organiseert ATB Team X-Treme een ONDERHOUD en UPGRADE DAG op het Mountainbike parcours Weyevliet in Vlissingen. Dit parcours wordt door vrijwilligers van ATB Team X-Treme onderhouden. We zoeken hiervoor de samenwerking met NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Sinds november 2014 is Zeeland het MTB parcours Weyevliet in Vlissingen rijker. Een prachtige aanwinst voor de sportieve regionale jeugd en andere bikers die eens een ander parcours willen beleven.

 

Laatst aangepast (donderdag 26 januari 2017 17:07)

Lees meer...

 

Doe mee! GROOT onderhoud Patrick Tolhoek MTB parcours

20170126-1 Logo NLdoet 2017BURGH-HAAMSTEDE - Op zaterdag 11 maart 2017 organiseert ATB Team X-Treme haar jaarlijkse GROOT ONDERHOUDSDAG aan het Patrick Tolhoek mountainbike parcours in Boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede. Dit parcours wordt door vrijwilligers van ATB Team X-Treme onderhouden in samenwerking met Staatsbosbeheer. Ook dit jaar zoeken we de samenwerking met NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

 

 

Laatst aangepast (donderdag 26 januari 2017 16:58)

Lees meer...

 

Clinics, Bikes en Transport

BURGH-HAAMSTEDE - ATB Team X-Treme timmert aardig aan de weg, zeker ook als het gaat om het enthousiast maken van aankomende bikers. Afgelopen jaar zijn we maar liefst 9 keer op pad geweest om clinics te verzorgen in Goes, Vlissingen of Zierikzee. Iets wat we graag doen mits we het kunnen bemannen met onze instructeurs en trainers én als we het qua materiaal kunnen regelen.

Laatst aangepast (vrijdag 20 januari 2017 17:47)

Lees meer...

 

twitter facebook