<<  Januari 2018  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
 
   
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Wedstrijd X-Treme ATB Zomercup AFGELAST!!

VLISSINGEN - De wedstrijd van vanavond (6 juni) van de X-Treme ATB Zomercup in Vlissingen wordt AFGELAST!!

Er zullen ook geen géén vervangende jeugdtrainingen worden gegeven!!

De weersverwachtingen zijn van dien aard dat de organisatie het laten doorgaan onverantwoord acht.

De wedstrijd wordt verplaatst naar volgende week dinsdag 13 juni, zelfde tijd, zelfde plaats.

ZEGT HET VOORT, ZEGT HET VOORT!!

 

Aankondiging ATB Team X-Treme Jeugdkamp 12-plus

GOES - Het ATB Team X-Treme jeugdkamp vanaf 12 jaar (voortgezet) zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 14 t/m zondag 16 oktober 2017. De bestemming is Limburg waar het prima biken is in een prachtige omgeving.

Zie hieronder de uitnodiging van het ACtiviteiten Team.

Laatst aangepast (woensdag 07 juni 2017 12:27)

Lees meer...

 

A.s. donderdag Open training MTB parcours Weyevliet, Vlissingen

VLISSINGEN - Als voorbereiding op de volgende wedstrijd van de X-Treme ATB Zomercup van a.s. dinsdag 6 juni wordt donderdag 1 juni een open training gehouden op het uitdagende MTB parcours Weyevliet in Vlissingen. Deze training is met name bedoelt voor volwassenen en is de ideale voorbereiding voor de wedstrijd van volgende week dinsdag. Maar ook als je niet met de wedstrijd meedoet ben je welkom. Onder leiding van ervaren X-Treme trainers verken je het parcours en oefen je bijvoorbeeld op het rijden van de zandbak. De training start om 19.15 uur en iedereen met een fatsoenlijke mountainbike en helm mag meedoen.

 

Start 2e mountainbike-clinic met Patrick Tolhoek in juni

GOES - In juni organiseren we als Zeeuwse MTB vereniging X-Treme voor de 2e keer dit jaar een mountainbike clinic voor dames en heren op het MTB-parcours in Goes. Dit mede op verzoek van veel leden. De eerste clinic was snel vol en deze 2e clinic ronden we nog voor de zomervakantie af zodat je in de zomer kan genieten op de fiets. Wil je (beter) leren Mountainbiken; sportief fietsen in de natuur en heb je zin om mooie hellingen, hindernissen en bochten te kunnen nemen? Dan kun je nu starten met de mountainbike clinic onder deskundige leiding van oud Nederlands Kampioen mountainbike; Patrick Tolhoek.

Laatst aangepast (maandag 29 mei 2017 12:11)

Lees meer...

 

MORGEN Zo 28 mei: MORTY TOERTOCHT: IEDEREEN KAN MEEDOEN!

20170527-2 Logo Morty toertocht 2017MIDDELBURG - De Morty Toertocht is een jaarlijks fietsevenement voor het goede doel. Met de tocht zamelen we geld in voor het Jeugdsportfonds Zeeland. De afgelopen drie jaar hebben we al 19.000 euro aan dit doel kunnen overhandigen.
Iedereen die het leuk vindt om te fietsen, kan dit jaar meedoen aan de Morty Toertocht. De wielertoertocht van 30, 60 en 100 km vindt plaats op zondag 28 mei.

FIETS MEE EN GEEF ZEEUWSE KINDEREN EEN KANS OM TE SPORTEN !

Op dit moment is de VOORinschrijving gesloten.
Fietsers die zich nog niet ingeschreven hebben, kunnen zich zondagmorgen 28 mei inschrijven bij de startkraam in de tent op Woonboulevard de Mortiere. De startkraam is geopend van 8.00 - 11.00 uur. Gezamenlijke start wielrenners 9.00 uur. Informatie

Laatst aangepast (zaterdag 27 mei 2017 10:37)

Lees meer...

 

Mountainbike Introductie jeugdtraining vervroegd naar 30 mei

GOES - De laatste introductie jeugdtraining voor de zomervakantie is een weekje naar voren gehaald en zal aanstaande dinsdag 30 mei plaatsvinden. Een goede gewoonte is dat de eerste dinsdag van de maand de trainer paraat staat om aanstaande bikertjes te ontvangen, van informatie te voorzien en tijdens de training te kijken in welke trainingsgroep hij of zij het beste past.

Vanwege de X-Treme ATB Zomercup wedstrijd van dinsdag 6 juni in Vlissingen is deze introductieavond een weekje vervroegd.

Na de zomervakantie zal de eerstvolgende introductietraining plaatsvinden op dinsdag 5 september.

Informatie SportTechnisch Team

Laatst aangepast (zaterdag 27 mei 2017 11:40)

 

Drainage MTB parcours sportpark "Het Schenge" in uitvoering

GOES - Een lang gekoesterde wens gaat eindelijk in vervulling. Deze week is de firma Markusse B.V. aan de slag gegaan om drainage op het MTB trainingparcours aan te brengen. Vele meters drainige slang wordt ingegraven op de meest natte delen van het parcours. Daarnaast wordt op sommige plaatsen grond afgegraven en op andere plaatsen aangebracht en geegaliseerd. Hiermee wordt de waterhuishouding op het terrein beter gereguleerd en kunnen we langer doortrainen in de natte wintermaanden. Naar verwachting wordt het werk vandaag (vrijdag) afgerond).

Laatst aangepast (vrijdag 12 mei 2017 13:37)

Lees meer...

 

Uitslag X-Treme Zomercup tijdrit Vlissingen

VLISSINGEN - Dinsdagavond 9 mei is de tweede tijdrit verreden van de X-Treme ATB zomercup 2017. De deelnemers kregen op het MTB parcours Weyevliet in Vlissingen een snel rondje voor de wielen geschoven. Voor aanvang van de tijdrit kreeg de jeugd een gezamelijke warming up voorgeschoteld. Het begin van een gezellig MTB avondje.

Lees meer...

 

twitter facebook