<<  Juli 2017  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
      
     
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


X-Treme jeugd na valpartij ongedeerd en geslaagd

GOES - Vallen doe je niet voor je lol. Als het dan toch gebeurd wil je dat je zo min mogelijk schade hebt. De angst om te vallen - of voor de gevolgen - zit soms het inspannende fietsen in de weg. Daarom is het programma "zeker op je zadel" ontwikkeld. Bijna alle trainers van onze vereniging hebben dit programma gevolgd en gebruiken dit bij hun lessen.

Laatst aangepast (vrijdag 24 februari 2017 21:21)

Lees meer...

 

Afsluiting winterseizoen voor de jeugd met het traditioneel zwemuitje in Port Zélande

20170203-1a Affiche Zwemuitje jeugd 19-2-2017 kleinPORT-ZÉLANDE-BROUWERSDAM - Wintercompetitie afgelopen, de kalender voor het aankomend jaar weer vol en gaat van start in maart. Februari dus vrij van sport ..... oh nee, toch niet .... we hebben nog de inmiddels eeuwenoude goede gewoonte van het "ATB Team X-Treme zwemuitje". 19 februari was het zover.

 

 

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 24 februari 2017 21:08)

Lees meer...

 

U kunt nog inschrijven voor de Zeeuwse MTB Strandtocht met verlichting

SEROOSKERKE-WESTKAPELLE Op zaterdag 25 februari wordt de allereerste Zeeuwse MTB strandtocht met verlichting verreden. De start is om 18.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Van der Eijk Tweewielerspecialist in Serooskerke en de finish is bij Kasteel van Batavia in Westkapelle.

Laatst aangepast (donderdag 23 februari 2017 15:01)

Lees meer...

 

UITNODIGING: X-Treme jeugd gaat zwemmen in Port Zélande

20170203-1a Affiche Zwemuitje jeugd 19-2-2017 kleinBROUWERSDAM - De jeugd groepen van ATB Team X-Treme gaan weer zwemmen in Port Zélande.

Klik door naar het affiche en geef je snel op!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 03 februari 2017 09:23)

Lees meer...

 

Aanschaf Teamkleding X-Treme even gestremd

GOES – We zijn momenteel in een periode aangeland dat de sponsor overeenkomsten ten einde lopen en we gesprekken voeren over het eventueel verlengen hiervan. Co- sponsor CIOS Goes-Breda heeft inmiddels laten weten hun focus te gaan verleggen en de sponsoring van ATB Team X-Treme niet te continueren.


Dit houdt in dat we de verkoop van onze teamkleding even bevriezen tot na de afronding van de sponsorgesprekken.

 

Steun ATB Team X-Treme in Rabobank Clubkas Campagne 2017

20170131-1 Logo RABOOST-RCC-2017GOES - Via deze campagne steunt Rabobank Oosterschelde verenigingen en stichtingen in haar werkgebied. ATB Team X-Treme doet hier heel graag aan mee met een super goed doel;

Het “droogleggen” van het mountainbike parcours “Het Schenge” te Goes!

Een lang gekoesterde wens die in 2017 wellicht gerealiseerd kan worden. Alle hulp van leden, ouders, opa’s en oma’s, neven en nichten, vrienden en kennissen en allen die ons een warm hart toedragen is in deze campagne is zéér welkom.


Breng dus tussen 6 en 18 april je stem uit op ATB Team X-Treme. Alleen leden van de Rabobank Oosterschelde mogen stemmen. Nog geen lid van de Rabobank? Regel dit dan snel (voor 15 februari)!

Laatst aangepast (donderdag 02 februari 2017 11:06)

Lees meer...

 

Informatie-avond over doping en meer ....

WOUW - De KNWU Sport Technisch District Coördinator van het District Zuidwest, Petra van der Veen, nodigt Nieuwelingen, Nieuweling meisjes, Junioren en Junior-Vrouwen uit voor een informatie-avond over doping.

Laatst aangepast (dinsdag 31 januari 2017 16:59)

Lees meer...

 

Valtraining jeugd halverwege

20170129-2 Valtraining - foto Richard PisoGOES - Direct na de Kerstvakantie zijn we gestart met de valtraining voor kinderen vanaf 8 jaar. Wel 28 kinderen meldden zich aan waardoor we de groep over de dinsdag en de donderdag moesten splitsen. Inmiddels zijn we halverwege en valt iedereen al van de fiets. Wim van de Kreeke heeft hiervoor speciaal twee MTB's omgebouwd waarmee veilig in de zaal gevallen kan worden.

 

 

 

Laatst aangepast (zondag 29 januari 2017 12:45)

Lees meer...

 

twitter facebook