<<  September 2017  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
     
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Doe mee! Met de ATB Team X-Treme mountainbike clinic

GOES - In mei organiseert de Zeeuwse mountainbike vereniging X-Treme een mountainbike clinic voor volwassenen op het MTB-parcours in Goes. Heb je altijd al (beter) willen mountainbiken; sportief willen fietsen in de natuur en zin om mooie hellingen, hindernissen en bochten te kunnen nemen? Dan kun je nu starten met deze mountainbike clinic onder deskundige leiding van oud Nederlands Kampioen Patrick Tolhoek.

Lees meer...

 

STEM op ATB Team X-Treme voor een droog trainingsparcours in Goes

RONDOM DE OOSTERSCHELDE - Beste X-Tremisten, vaders, moeders, opa's, oma's, ooms en tantes, vrienden en vriendinnen en alle sympatieke anderen,

Komende week is het weer zover!!!!!
De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer los. Van aanstaande donderdag 6 april tot en met dinsdag 18 april a.s. kunnen leden van de Rabobank Oosterschelde 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen. Rabobank Oosterschelde geeft het verenigingsleven een steuntje in de rug.

Laatst aangepast (dinsdag 04 april 2017 20:13)

Lees meer...

 

Open trainingen X-Treme ATB Zomercup 2017

GOES - Op donderdag 6 april organiseren we als laatste voorbereiding voor de X-Treme ATB Zomercup een training op het wedstrijdparcoursvan de eerste zomercup wedstrijd (zie afbeelding).

 

20170404-1 Tijdritparcours het Schenge

 

Deze training duurt van 19.15 tot 20.15 uur en wordt gegeven door één van de gediplomeerde X-Treme trainers.

Iedereen kan dan kennismaken met het wedstrijdparcours in Goes. De trainingen zijn bedoeld voor volwassenen die deel willen nemen aan de X-Treme ATB Zomercup wedstrijden.

De volgende open trainingen zijn donderdag 1 juni (Vlissingen), 29 juni (Goes) en op 31 augustus (Burgh-Haamstede). Tijdens de trainingen wordt vooral getraind op de technische onderdelen van het wedstrijdparcours. Iedereen is welkom en vooraf opgeven is niet nodig.

Laatst aangepast (dinsdag 04 april 2017 19:17)

 

X-Treme ATB Zomercup 2017 in een nieuw jasje

GOES - Op dinsdag 11 april wordt in Goes de eerste wedstrijd van de X-Treme ATB Zomercup georganiseerd. De Zomercup gaat door in een nieuw jasje en bestaat dit jaar uit 4 zomeravondwedstrijden, daarnaast het Open Zeeuws Kampioenschap MTB op 6 mei in Wolphaartsdijk en een wedstrijd op 3 september op het Patrick Tolhoek mountainbike parcours in Burgh-Haamstede.

Lees meer...

 

Extra jeugdtrainingen op donderdagavond

GOES - Het zomerseizoen is begonnen en daarmee ook het wedstrijdseizoen. Langere avonden en dus meer tijd om te trainen op je MTB.

Om jullie hierbij te helpen wordt er vanaf 6 april iedere donderdagavond van 19.15 tot 20.15 uur op het parcours in Goes een extra training geven door de jeugdtrainers. Dit voor wie dat wil uit de groepen van Raoul, André, Marijn en Damy.

Lees meer...

 

Nieuwe opzet voor X-Treme ATB Zomercup 2017

GOES - De X-Treme ATB Zomercup wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken. In de nieuwe opzet gaan we proberen om zoveel mogelijk mensen op een leuke manier kennis te laten maken met mountainbiken in wedstrijdverband. Dit doen we door 4 aparte zomeravondwedstrijden te organiseren op de vaste X-Treme trainingsavond op de mountainbike trainingsparcoursen in Goes en Vlissingen. Daarnaast organiseren we 2 “gewone”  mountainbike wedstrijden, waaronder het Open Zeeuws Kampioenschap MTB op 6 mei in Wolphaartsdijk.

Lees meer...

 

We gaan voor GOUD!!!

BURGH-HAAMSTEDE - Hard fietsen! Dat wordt het credo van de jeugdige mountainbikers voor aanstaande zaterdag tijdens de LJC wedstrijden van de X-Treme MTB Challenge Schouwen-Duiveland. Natuurlijk wil iedereen deze schitterende trofee van de hand van Ingrid Vader mee naar huis nemen en met trots een gouden, zilveren of bronzen op de kast zetten.

20170323-2 Ere prijzen LJC 2017 - foto Patrick Vader

 

 

Laatst aangepast (donderdag 23 maart 2017 10:09)

 

X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland 2017

BURGH-HAAMSTEDE - Zaterdag 25 en zondag 26 maart is het Patrick Tolhoek mountainbikeparcours in Boswachterij Westerschouwen hét decor voor de X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland 2017. Na jarenlang met groot en groeiend succes een wedstrijd te organiseren van de Landelijke Jeugd Competitie mountainbike vond ATB Team X-Treme dat het tijd werd om een stapje verder te gaan.

Laatst aangepast (donderdag 23 maart 2017 09:41)

Lees meer...

 

twitter facebook