<<  Januari 2018  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
 
   
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Gezellige Familiedag en Clubkampioenschap

GOES - Onder een stralend zonnetje werd vrijdag 25 augustus, als onderdeel van de X-Treme familiedag, de laatste manche van het clubkampioenschap gehouden. Uitslagen van de tijdrit, de wedstrijd en de trials van vrijdag op het MTB parcours "het Schenge" vormden het klassement. Ruben Pijpelink, Maike Tazelaar, Senna van Iwaarden, Dies Moelker en Damy Vader mogen zich een jaar lang Clubkampioen noemen.

De familiedag werd, inmiddels traditioneel afgesloten met een gezellige BBQ waaraan zo'n 70 leden en familieleden deelnamen.

Laatst aangepast (dinsdag 29 augustus 2017 15:07)

Lees meer...

 

Trainingen jeugd beginnen weer

GOES-VLISSINGEN -De mountainbike jeugdtrainingen beginnen weer. Op dinsdag 5 september starten de trainingen in Goes op de gebruikelijke tijd (18.30 uur).

In Vlissingen gaat de groep op woensdag 6 september weer aan de slag rond de klok van 16.30 uur. Het tijdstip kan overigens nog iets verschuiven. De pupillen krijgen hiervan bericht.

Laatst aangepast (dinsdag 29 augustus 2017 14:22)

 

Speciale aanbieding van Hoofdsponsor Fiets en Fitness XXL (rectificatie)

GOES - Hoofdsponsor Fiets en Fitness XXL by Jeremiasse verlengt het sponsorcontract met ATB Team X-Treme en viert dit met een SPECIALE AANBIEDING "Helm en bril" in de teamkleuren exclusief voor leden van ATB Team X-Treme. De aanbieding geldt bij afname van minimaal 10 stuks. Dus maak er snel gebruik van om zeker van de korting te zijn.

Passen en bestellen kan op de familiedag (vrijdag 25 augustus), op de Zomercup wedstrijd in Burgh-Haamstede (zondag 3 september) en op de eerste jeugdtraining op dinsdag 5 september. Heb je al eerder je keuze gemaakt en weet je je maat. Geef dan je bestelling snel door aan het secretariaat.

20170704-1 Speciale aanbieding Hoofdsponsor Fiets en Fitness XXL

 

Laatst aangepast (vrijdag 11 augustus 2017 13:15)

 

Ook dit jaar de traditionele ATB Team X-Treme familiedag!

20170725-1 Affiche Familiedag 2017

  

GOES - Op vrijdag 25 augustus 2017 organiseert ATB Team X-Treme net als afgelopen jaar de familiedag en natuurlijk kom jij ook!. We starten op deze laatste dag van de vakantie met de clubkampioenschappen (ook voor volwassen) en sluiten af met een barbecue. Dit alles op ons eigen MTB-parcours aan het Geldeloozepad, Goes. Het hele gezin is hierbij van harte welkom!

Laatst aangepast (dinsdag 25 juli 2017 14:56)

Lees meer...

 

Verslag X-Treme ATB Zomercup wedstrijd Goes

GOES - Op dinsdag 4 juli is de 4e wedstrijd gereden van de X-Treme ATB Zomercup. Vanaf vroeg in de ochtend zijn Arthur Piso en Dies Moelker samen met een aantal trainers aan de slag gegaan om een technisch rondje uit te zetten. Er is weer heel wat lint gebruikt om het rondje uit te zetten.  Alle uitdagingen op het parcours zaten er in, inclusief een aantal verse tracks net buiten de baan. Alle geleerde techniek moest tijdens de wedstrijd gebruikt worden. De rocky garden zat er in, de zandbak, diverse drops en kort draaiwerk.

Laatst aangepast (vrijdag 07 juli 2017 09:23)

Lees meer...

 

Bestellen teamkleding ...... we zijn er bijna

GOES - We zijn op een haar na zover dat we met de sponsoren voor de komende jaren rond zijn. We wachten nog op het definitieve akkoord van één van de sponsoren over de plaats van de reclame uitingen op het tenue. We verwachten met enkele dagen te kunnen berichten welke sponsoren en met welke uitingen zij op het tenue zullen verschijnen.

 

Nog heel even geduld s.v.p.! Bericht hierover volgt op de site en de X-Treme ATB Team X-Treme News-flash.

 

Informatie: Bestuur ATB Team X-Treme (niet via onze leverancier Reysport).

 

Laatst aangepast (maandag 26 juni 2017 16:13)

 

Schapen nemen vegetatie MTB parcours Weyevliet te grazen

VLISSINGEN - De komende weken wordt de vegetatie op het MTB parcours Weyevliet in Vlissingen onder handen genomen door een kudde van 120 schapen.

Een eerdere poging om het gras te maaien en te gebruiken als veevoer stuitte op problemen vanwege enig zwerfafval op het terrein. 

Laatst aangepast (donderdag 22 juni 2017 10:23)

Lees meer...

 

Verslag X-Treme ATB Zomercup wedstrijd Vlissingen

VLISSINGEN - Op dinsdagavond 13 juni is op het Vlissingse X-Treme mountainbikeparcours in de wijk Weyevliet de eerste van een serie van 3 reguliere X-Treme ATB Zomercup wedstrijden verreden. Na 2 keer een tijdrit en het Open Zeeuws kampioenschap in Wolphaartsdijk was dit voor veel van de vooral jeugdige deelnemers de eerste kennismaking met een echte mountainbikewedstrijd.

Laatst aangepast (donderdag 22 juni 2017 09:56)

Lees meer...

 

twitter facebook