<<  Februari 2019  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
     
  
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Eerste wedstrijd van de Zeeuwse wintercompetitie verreden in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK - de eerste wedstrijd van de TMZ MTB Wintercompetitie werd dit jaar in Wolphaartsdijk gereden. De organisatoren (stichting wielersport Wolphaartsdijk) hadden hun best gedaan om de route toch weer wat anders te maken dan andere jaren. Vaste elementen bij deze wedstrijd zijn, een stukje bos langs de Muidenweg, de dijk op en af, en voor de oudere groepen een stukje zand. Al met al een mooi parcours. Inschrijven kon in restaurant De Meerkoet.

Laatst aangepast (vrijdag 26 oktober 2018 09:13)

Lees meer...

 

Route KustmarathonZeeland MTB toertocht iets gewijzigd

BURGH-HAAMSTEDE – De voorbereidingen voor de editie 2018 van de KustmarathonZeeland MTB toertocht zijn in volle gang. De plannen zijn gesmeed, vrijwilligers zijn of worden gevraagd, de boodschappen en materialen voor de verzorging onderweg zijn besteld en de routeborden zijn afgestoft. Stuurborden gemaakt en verzonden. Dus wat wil je nog meer.

Laatst aangepast (vrijdag 28 september 2018 19:02)

Lees meer...

 

Zeeuwse ATB Wintercompetitie is aanstaande; de kalender

BURGH-HAAMSTEDE – De Zeeuwse ATB Wintercompetitie 2018-2019 wordt momenteel op poten gezet. Inmiddels zijn de data alweer bekend. De wedstrijdenreeks bestaat dit jaar uit 10 wedstrijden en vangt aan met de wedstrijd in Wolphaartsdijk op zaterdag 20 oktober. De finale is 5 januari in Heinkenszand op het parcours Stelleplas. Zaterdag 24 november wordt het open Zeeuws Kampioenschap MTB verreden op het Patrick Tolhoek MTB parcours, boswachterij Westerschouwen in Burgh-Haamstede.

Lees meer...

 

Zondag aanstaande (30 september) MTB Toertocht landschapspark Borsele

HEINKENSZAND - Op 30 september is de mountainbikeroute door het Landschapspark Borsele klaar! Een nieuwe route van 43 km over bestaande en hele nieuwe paden door de Zak van Zuid-Beveland. Wethouder Arno Witkam van de gemeente Borsele opent deze route om 09.00 op het beginpunt bij Brasserie Stelleplas in Heinkenszand. Ter gelegenheid van de opening organiseren de Gemeente Borsele, mountainbikevereniging X-Treme en wielervereniging Vitesse uit Heinkenszand een toertocht over de nieuwe route. Het inschrijfgeld is 5 euro (kinderen tot 12 jaar doen gratis mee). De opbrengst van de tocht komt ten goede aan Jeugdfonds Sport en Cultuur. De cheque met de hopelijk mooie opbrengst wordt na de tocht om 12.00 uur uitgereikt aan dit fonds.

Laatst aangepast (vrijdag 28 september 2018 09:17)

Lees meer...

 

Burghse Bakker plukt voor perencake MTB toertocht Kustmarathon

BURGH - De bakkers van bakkerij "In de de Soete Suikerbol in Burgh" waren deze week druk in de weer om de peren te plukken die zij ingekocht hebben om de welbekende Burghse perencake te bakken die aan de deelnemers van de MTB toertocht van de Kustmarathon Zeeland wordt aangeboden.

Bakkers succes met het schillen én het bakken van deze lekkernij aan de finish.

20180915-1 Perenpluk Kustmarathon

Laatst aangepast (donderdag 20 september 2018 19:29)

 

Feestelijke opening Terreinfietsroute Landschapspark Borsele

HEINKENSZAND - De terreinfietsroute door Landschapspark Borsele wordt zondag 30 september a.s. officieel geopend. De wethouder Witkam geeft om 9.00 uur bij Stelleplas het startschot voor een toertocht over de nieuwe uitgepijlde route. Inschrijven voor deze toertocht kan vanaf 8.30 uur bij Brasserie Stelleplas. Deelname bedraagt €5,00. Een deel van dit bedrag wordt geschonken aan het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Laatst aangepast (woensdag 19 september 2018 12:36)

Lees meer...

 

Familiedag met clubkampioenschappen, 8 september 2018

GOES - Vanaf 15:00 uur was het een gezellige drukte op het mountainbiketerrein in Goes. De vrijwilligers waren al wat eerder aan de slag gegaan, om alles klaar te zetten en mooie technische oefeningen voor te bereiden.
 

Uiteraard eerst even oefenen, en dat viel nog niet altijd mee.

Laatst aangepast (dinsdag 18 september 2018 11:51)

Lees meer...

 

Spannende ATB Zomercup Finale in Wemeldinge

WEMELDINGE - In het Wemeldingse bos stonden woensdagavond 5 september 70 mountainbike enthousiastelingen klaar om hun plaats in het klassement te verdedigen of te verbeteren. Door de organisatie was weer een mooie gevarieerde ronde uitgezet. Met de vertrouwde sloot weer opgenomen in het parcours slingerde het zich over de single tracks in het bos en met de schuine kant van de dijk was er voldoende uitdaging voor alle deelnemers.

Laatst aangepast (dinsdag 18 september 2018 09:26)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook